Telegram
Instagram

ویزای چین

جهت سفر به چین ابتدا باید ویزای چین را دریافت کنید . جهت امور گردشگری و تفریحی اخذ ویزای توریستی چین الزامی می باشد . با ویزای توریستی چین ؛ نمی توانید در این کشور مشغول به کار و تجارت شوید ، برای انجام این امور لازم است که ویزای کاری چین و ویزای تجاری چین را دریافت کنید . جهت دریافت ویزای توریستی چین حضور فرد متقاضی ویزا در سفارت الزامی نمی باشد ولی جهت دریافت سایر ویزاهای چین قوانین متفاوت می باشد . 

ویزای توریستی چین به صورت سینگل و گروهی صادر می شود و ویزای تجاری چین به صورت سینگل ، دبل و مولتی صادر می شود که مدت زمان اقامت شما در چین بستگی به نوع ویزای دریافتی شما دارد .

 

مدارک ویزای توریستی چین

  • اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
  • دو قطعه عکس رنگی 3.5 در 4.5 تمام رخ با زمینه سفید
  • کپی شناسنامه
  • مشخصات کامل فردی
  • تمکن مالی

 

مدارک ویزای تجاری چین

  • اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار 
  • دو قطعه عکس رنگی 3.5 در 5 تمام رخ یا زمینه سفید
  • کپی شناسنامه
  • تمکن مالی
  • مشخصات کامل فردی

 

انواع ویزای چین

  • ویزای توریستی جین انفرادی
  • ویزای توریستی چین گروهی
  • ویزای تجاری چین
  • ویزای کاری چین 
  • ویزای تحصیلی چین

 

ویزای توریستی چین انفرادی 1 ماهه عادی

  • قیمت ویزای توریستی چین : 150 دلار
  • مدت اقامت : 30 روز
  • مدت اعتبار ویزای توریستی چین : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای چین : 7 روز کاری

 

ویزای توریستی چین انفرادی 1 ماهه فوری

  • قیمت ویزای توریستی چین : 140 دلار
  • مدت اقامت : 30 روز
  • مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای چین : 4 روز کاری

 

ویزای توریستی چین گروهی 1 ماهه عادی

  • قیمت ویزای توریستی چین : 100 دلار
  • مدت اقامت : 30 روز
  • مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای چین : 10 روز کاری

 

ویزای توریستی چین گروهی 1 ماهه فوری

  • قیمت ویزای توریستی چین : 130 دلار
  • مدت اقامت : 30 روز
  • مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای چین : 5 روز کاری

 

ویزای تجاری چین 1 ماهه عادی

  • قیمت ویزای تجاری چین : 290 دلار
  • مدت اقامت : 30 روز
  • مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای چین : 20 روز کاری

 

ویزای تجاری چین 1 ماهه فوری

  • قیمت ویزای تجاری چین : 320 دلار
  • مدت اقامت : 30 روز
  • مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای چین : 18 روز کاری

 

ویزای تجاری چین 3 ماهه دبل (دوبار ورود)

  • قیمت ویزای تجاری چین : 530 دلار
  • مدت اقامت : 30 روز
  • مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای چین : 15 روز کاری
  • برای ویزای 3 ماه به بالا حداقل باید یک ویزای تجاری قبلی در گذرنامه باشد

 

ویزای تجاری چین 6 ماهه مولتی (چندبار ورود)

  • قیمت ویزای تجاری چین : 900 دلار
  • مدت اقامت : 30 روز
  • مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای چین : 15 روز کاری

 

ویزای تجاری چین مولتی 1 ساله

  • قیمت ویزای مولتی چین : 1320 دلار
  • مدت اقامت : 30 روز
  • مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای چین : 17 روز کاری
  • برای ویزای 3 ماه به بالا حداقل باید یک ویزای تجاری قبلی در گذرنامه باشد

ما را به اشتراک بگذارید

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

تماس با ما

  • تهران - سعادت آباد - خیابان علامه جنوبی - مجتمع طوس - طبقه اول واحد 62
  • تلفکس:02188694090

همراه ما باشید

درباره ما

آژانس هواپیمایی و مسافرتی سفرنامه اسرارآمیز

  • مجری بهترین تورهای داخلی و خارجی
  • اخذ ویزای کلیه کشورها
  • ارائه آنلاین ویزای کلیه کشورها
طراحی سایت و بهینه سازی توسط نوین آی تی

بهینه سازی سایت توسط