Telegram
Instagram

ویزای مراکش

ویزای مراکش

قیمت ویزای مراکش

200 دلار 

 

مدارک مورد نیاز ویزای مراکش

  • اصل پاسورت
  • کپی شناسنامه و کارت ملی؛تمام صفحات
  • دو قطعه عکس 3*4
  • تمکن مالی به ارزش 30 میلیون تومان
  • گواهی اشتغال به کار ترجمه شده به لاتین                            

 

نکات مهم درخواست ویزای مراکش

- مدت زمان لازم برای دریافت ویزای مراکش 20 روز  کاری می باشد

 - برای درخواست کنندگان زیر ۱۶ سال لازم است که هر دو نفر از والدین فرم درخواست ویزا را امضا کنند.

 - فرم ویزا را حتما یکماه قبل از ورود به سفارت مراکش تکمیل و امضا نمایید و از تمامی مدارک قبل از ورود به سفارت کپی تهیه کنید.

 - توجه داشته باشید که اگر خانوادگی سفر می‌کنید ، برای دریافت ویزای مراکش برای هر کدام از اعضای خانواده باید فرم جداگانه‌ای پر شود.

- تاکید میشود، هر گونه عمل متقلبانه و غیر قانونی، جعل مدرک و ارائه مدارک مخدوش توسط متقاضی ویزای مراکش موجب رد درخواست، عدم امکان ورود به سفارت مراکش و در نظر گرفتن محرومیتهای طولانی مدت برای اخذ ویزای مراکش میگردد .

 

نکات مهم پس از رد درخواست یا اخذ ویزای توریستی مراکش

- متقاضیان عزیز باید توجه داشته باشید که در صورت رد درخواست ویزای مراکش، هیچ مبلغی از طرف سفارت به شما مسترد نمی گردد .

- اخذ ویزای مراکش، به تنهایی هیچ ضمانتی برای ورود به مراکش ایجاد نمیکند چرا که تصمیم گیری در خصوص اجازه ورود به مرزهای مراکش بر عهده پلیس مرزی قرار گرفته است که طبق مقررات میتواند از ورود شما حتی با داشتن ویزا جلوگیری کند.

 

ما را به اشتراک بگذارید

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

تماس با ما

  • تهران - سعادت آباد - خیابان علامه جنوبی - مجتمع طوس - طبقه اول واحد 62
  • تلفکس:02188694090

همراه ما باشید

درباره ما

آژانس هواپیمایی و مسافرتی سفرنامه اسرارآمیز

  • مجری بهترین تورهای داخلی و خارجی
  • اخذ ویزای کلیه کشورها
  • ارائه آنلاین ویزای کلیه کشورها
طراحی سایت و بهینه سازی توسط نوین آی تی

بهینه سازی سایت توسط