Telegram
Instagram

ویزای تایلند

افرادی که به قصد تفریح و گردش میخواهند وارد تایلند شوند باید اقدام به اخذ ویزای تایلند نمایند . مدت زمان ویزای توریستی تایلند 3 ماه پس از تاریخ صدور می باشد و بعد از ورود مسافر می تواند بنا به نوع ویزا بین 30 الی 60 روز در این کشور اقامت داشته باشد . جهت ویزای توریستی تایلند حضور شخص مسافر در سفارت الزامی نمی باشد ولی برای دریافت ویزای تجاری تایلند و یا سایر انواع ویزای تایلند شخص مسافر باید برای انجام مصاحبه به سفارت مراجعه کند . 

 

انواع ویزای تایلند

  • ویزای سینگل تایلند ( ویزای عادی تایلند )
  • ویزای مولتی 6 ماهه تایلند 

 

ویزای سینگل عادی

ویزای سینگل تایلند رایج ترین نوع اخذ ویزای تایلند می باشد ،  با این ویزای می توانید 30 روز در تایلند اقامت داشته باشید و تا سه ماه بعد از صدور معتبر است. ویزای توریستی تایلند یک‌ بار ورود (سینگل) است و مدت زمانی لازم برای اخذ این نوع ویزای توریستی تایلند 3 روز کاری است . قیمت ویزای توریستی سینگل تایلند 40 یورو می باشد . 

 

ویزای مولتی 6 ماهه تایلند

ویزای مولتی تایلند نوع دیگری از ویزای تایلند است که مدت آن 6 ماه می باشد ، با ویزای مولتی تایلند می توانید 60 روز در تایلند اقامت داشته باشید و از تاریخ صدور 3 ماه اعتبار دارد . مدت زمان لازم برای اخذ ویزای مولتی 6 ماهه تایلند ، 3 روز کاری می باشد . هزینه ویزای مولتی 6 ماهه تایلند 160 یورو است .  

 

قیمت ویزای تایلند 

ویزای سینگل : 40 یورو

ویزای مولتی : 160 یورو

 

مدارک ویزای تایلند 

  • اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز)
  • دو قطعه عکس رنگی تمام رخ با زمینه سفید 3 در 4
  • کپی کارت ملی و شناسنامه
  • پرینت 3 ماه اخیر حساب بانکی
  • تمکن مالی به ازای هر نفر حداقل 10 میلیون تومان  می باشد و این گواهی تمکن مالی باید به زبان انگلیسی باشد و بانک صادرکننده آن را مهر کند
  • واچر هتل
  • رزرو پرواز

 

اطلاعات تماس سفارت تایلند

آدرس سفارت تایلند در تهران : میدان بهارستان ، خیابان ابن سینا ، روبروی بیمارستان طرفه ، کوچه‌ استقلال ، پلاک ۴

تلفن سفارت تایلند : ۷۷۵۳۱۴۳۳ و ۷۷۵۳۷۷۰۸

سایت سفارت تایلند : http://thaiembassy-tehran.org

ایمیل سفارت تایلند : این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

ساعت کاری سفارت تایلند : شنبه تا پنج شنبه از 8:30 الی 16:30

 

نکات ویزای تایلند

  • متقاضیان محترم توجه فرمایید ، در زمان درخواست ویزا شما حتماً باید در ایران حضور داشته باشید. اگر از کشور دیگری برای گرفتن ویزای توریستی تایلند اقدام می‌کنید، باید اجازه‌ی اقامت در آن کشور را هم داشته باشید.
  • با ویزای توریستی شما اجازه‌ی کار یا اقامت ندارید. در صورتی که بدون اجازه‌ی اشتغال در تایلند به کار مشغول شوید، مطابق قوانین پادشاهی تایلند جریمه خواهید شد.
  • اگر به هر دلیلی تصمیم گرفتید بیشتر از زمان ویزا در تایلند بمانید، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید و درخواست کتبی برای تمدید زمان ویزا بدهید.
  • ماندن در تایلند بعد از پایان زمان ویزا جریمه‌ی سنگینی دارد. حتی اگر یک روز بیشتر از زمان ویزای خود در این کشور بمانید با دردسرهای زیادی روبرو می‌شوید.

 

 

ما را به اشتراک بگذارید

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

تماس با ما

  • تهران - سعادت آباد - خیابان علامه جنوبی - مجتمع طوس - طبقه اول واحد 62
  • تلفکس:02188694090

همراه ما باشید

درباره ما

آژانس هواپیمایی و مسافرتی سفرنامه اسرارآمیز

  • مجری بهترین تورهای داخلی و خارجی
  • اخذ ویزای کلیه کشورها
  • ارائه آنلاین ویزای کلیه کشورها
طراحی سایت و بهینه سازی توسط نوین آی تی

بهینه سازی سایت توسط