ویزای ویتنام

دریافت و نرخ ویزای ویتنام ، ویزای کامبوج

ویزای ویتنام

ویزای ویتنام 960 523 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای ویتنام

برای سفر به ویتنام مانند کشورهای دیگر لازم است برای گرفتن ویزای این کشور اقدام نمایید که این کشور دارای انواع مختلف ویزا برای متقاضیان ورود به کشورش را دارا می باشد. ویزای ویتنام داخل پاسپورت شما ضمیمه می شود. بررسی اولیه مدارک برای صدور ویزا دو یا سه هفته طول می کشد که این فرایند در یک ماه تمام می شود به طور کلی ویزا ممکن است خیلی زود صادر شود یا مدت بیشتری طول بکشد اما به طور معمول ویزای ورود پس از ۶ تا ۸ روز کاری تائید می شود.  مدت زمان ویزای ویتنام حداکثر ۱ ماهه می باشد. در ضمن لازم است بدانید ۲ ماه قبل از شروع سفر روند تکمیل مدارک و ارائه آنها را انجام دهید. نکته جالب در رابطه ویزای ویتنام این است که احتیاجی به ترجمه کردن مدارک ندارید و می توانید مدارک را فارسی ارائه دهید.

 

 

 انواع ویزای ویتنام

  • ویزای توریستی (که به دو صورت عادی و فوری صادر می شود)
  • ویزای تجار ی ، کاری
  • ویزای تحصیلی

مدارک لازم برای اخذ ویزای ویتنام

ویزای توریستی ویتنام

  • اصل پاسپورت با اعتبار ۶ ماهه
  • فرم تکمیل شده درخواست ویزا
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • پرینت گردش حساب سه ماهه آخر سال
  •  کپی شناسنامه و کارت ملی
  • مدارک شغلی
  • بلیط و رفت و برگشت ویتنام
  • رزرواسیون هتل
  • گواهی تمکن مالی به میزانی که سفارت ویتنام اعلام کرده وتاییده بانک

 

ویزای تجاری ، کاری ویتنام

  • اصل پاسپورت با اعتبار ۶ ماهه
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • تمکن مالی به میزانی که سفارت ویتنام
  • دعوتنامه از محلی که قرار است در آنجا فعالیت کنید
  • مدارک عقد قرارداد کاری و تجاری
  • تکمیل فرم درخواست

 

ویزای تحصیلی ویتنام

  • اصل پاسپورت با اعتبار ۶ ماهه
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • اصل و کپی فرم درخواست
  • نامه و مدارک تحصیلی
  • پرینت گردش  سه ماهه متقاضی یا ضامن او
  • مدارک مالی
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • برگه تایید دانشگاهی که قرار است در آنجا ادامه تحصیل بدهید
  • مدارک و تاییده های پزشکی

 

 

هزینه اخذ ویزای ویتنام

هزینه صدور ویزای توریستی عادی ویزا ۱۴۵ دلار است و هزینه ویزای توریستی فوری ۱۶۰ دلار است.

ویزای توریستی ویتنام عادی (۱ ماهه)

  • قیمت ویزای عادی ویتنام : ۱۴۵ دلار
  • مدت اقامت در ویتنام با ویزای عادی : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای ویتنام : ۱۴ روز کاری

ویزای توریستی ویتنام فوری (۱ ماهه)

  • قیمت ویزای فوری ویتنام : ۱۶۰ دلار
  • مدت اقامت در ویتنام با ویزای توریستی: ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای فوری ویتنام : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای فوری ویتنام : ۱۰ روز کاری

نکته:

کشور ویتنام یک نوع ویزای دیگر هم دارد که ویزای فرودگاهی نام دارد اما متاسفانه این کشور به اتباع ایرانی ویزای فرودگاهی نمی دهد.

 

 آدرس سفارت ویتنام در ایران

آدرس سفارت ویتنام در تهران : زعفرانیه ، خیابان اعجازی (آصف) ، نبش خیابان برزو ، پلاک ۵۴ (برای دیدن موقعیت سفارت روی نقشه اینجا کلیک کنید.)

برای کسب اطلاعات بیشتر روی قسمت روبرو کلیک کنید (وب سایت سفارت ویتنام)

تلفن سفارت ویتنام : ۲۲۴۱۱۶۷۰-۰۲۱

ساعت و روز کاری: یکشنبه، دوشنبه، سه‌شنبه، چهارشنبه، پنجشنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۷:۳۰

Leave a Reply