ویزای اوکراین

ویزای اوکراین

ویزای اوکراین 1920 1080 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای اوکراین

برای سفر به این کشور فوق العاده زیبا احتیاج به اخذ ویزا می باشد که ویزای توریستی اوکراین پرطرفدارترین ویزای اوکراین است. لازم است بدانید که ساکنین کشورهای مجارستان ، لهستان ، شوروی بجز(لیتوانی ، لتونی، استونی) و کشورهای حوزه شینگن ، ژاپن ، کانادا و آمریکا برای سفر به این کشور احتیاجی به گرفتن ویزا ندارند.

ویزای اوکراین

برای سفر به این کشور فوق العاده زیبا احتیاج به اخذ ویزا می باشد که ویزای توریستی اوکراین پرطرفدارترین ویزای اوکراین است. لازم است بدانید که ساکنین کشورهای مجارستان ، لهستان ، شوروی بجز(لیتوانی ، لتونی، استونی) و کشورهای حوزه شینگن ، ژاپن ، کانادا و آمریکا برای سفر به این کشور احتیاجی به گرفتن ویزا ندارند.

 

انواع ویزای اوکراین

  • ویزای توریستی
  • ویزای کاری و تجاری
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای ترانزیت

مدارک ویزای اوکراین

ویزای توریستی

این نوع ویزا برای افرادی که هدفشان از سفر تفریح و گردشگری می باشد تعلق می گردد و به عنوان ویزای کوتاه مدت می توان شناخت که حداکثر مدت اقامت با این نوع ویزا ۹۰ روز می باشد و معمولا بررسی مدارک و تایید آنها ۱۴ روز کاری می باشد. و در ضمن به چند شکل ۷ روزه ، ۱۴ روزه و ۳۰ روزه صادر می شود.

  • اصل گذرنامه با حداقل با ۶ ماه اعتبار
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • بلیط و رفت برگشت  اوکراین
  • رزرواسیون هتل
  • تمکن مالی به میزانی که سفارت اعلام کرده و تاییده بانک
  • تکمیل و تحویل فرم درخواست ویزا
  • مدارک شغلی
  • کپی شناسنامه و کارت ملی
  • نیاز به مصاحبه دارد

 

 

ویزای کاری و تجاری اوکراین

این ویزا برای کسانی صادر می شود که دارای تجارت موفق و توانایی های خاص برای کار کردن در این کشورمی باشند. متقاضی این ویزا باید از قبل برای گرفتن نامه تاییده استخدام از طرف کارفرما اقدام نماید.

  • نامه تاییده و استخدامی کارفرما
  • پاسپورت متقاضی با حداقل ۶ ما اعتبار
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • گردش حساب ۳ ماهه آخیر
  • ارائه گواهی سلامت
  • تکمیل فرم درخواست ویزا

 

 

ویزای تحصیلی

این ویزا برای کسانی صادر می گردد که قصد ادامه تحصیل در دانشکده های این کشور را دارند . لازم به ذکر است متقاضی باید اول از همه، پذیرش و نامه تایید یکی از دانشکده ها و موسسات معتبر کشوراوکراین را داشته باشد بعد اقدام برا ی گرفتن اخذ ویزا کند . جالب است بدانید مزایای تحصیل در دانشکده های این کشور این است که پس از گذراندن چند ترم امکان انتقالی گرفتن به دیگر کشورهای اروپایی که در زمینه تحصیل موفق هستند وجود دارد. در ضمن تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه شود.

  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • گواهی سلامت روحی و جسمی
  • ریز نمرات تحصیلی
  • نامه تایید و ثبت نام یکی از موسسات یا دانشگده معتبر اوکراین
  • تکمیل فرم درخواست ویزا

 

ویزای ترانزیت اوکراین

این ویزا برای کسانی صادر می شود که کمتر از ۱ روز توقف در اوکراین را داشته باشند و بعد از چند ساعت به مقصد اصلی خود سفر کنند در این حالت باید بلیط سفر نهایی خود را نیز به ماموران نشان دهند. توجه داشته باشید اتباع ایرانی که با اوکراین اینترنشنال سفر می کنند احتیاجی به ویزای ترانزیت ندارند.

هزینه های اخذ ویزای اوکراین

ویزای توریستی اوکراین ۷ روزه عادی

قیمت ویزای اوکراین : ۳۵۰ دلار

مدت اقامت : ۷ روز

مدت اعتبار ویزای اوکراین : طبق تاریخ پرواز

مدت زمان اخذ ویزای اوکراین : ۲۰ روز کاری

ویزای توریستی اوکراین ۱۴ روزه عادی

قیمت ویزای اوکراین : ۴۴۰دلار

مدت اقامت : ۱۴ روز

مدت اعتبار ویزای اوکراین : طبق تاریخ پرواز

مدت زمان اخذ ویزای اوکراین : ۲۰ روز کاری

ویزای توریستی اوکراین ۳۰ روزه عادی

قیمت : ۵۵۰ دلار

مدت اقامت : ۳۰ روز

مدت اعتبار ویزای اوکراین : طبق تاریخ پرواز

مدت زمان اخذ ویزای اوکراین : ۲۰ روز کاری

 

انواع ویزای توریستی اوکراین

  • ویزای توریستی اوکراین ۷ روزه عادی
  • ویزای توریستی اوکراین ۱۴ روزه عادی
  • ویزای توریستی اوکراین ۳۰ روزه عادی

آدرس سفارت اوکراین در ایران

آدرس سفارت اوکراین در تهران : خیابان شهید باهنر، کوچه قادری، پلاک ۱۰( برای دیدن موقعیت سفارت بر روی نقشه اینجا کلیک کنید.)

تلفن سفارت اوکراین : ۲۲۷۲۲۶۵۸

برای ورود به سایت سفارت کشور اوکراین اینجا کلیک کنید

ساعت کار سفارت اوکراین :از دوشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۹:۰۰ الی ۱۳:۰۰ و از ساعت ۱۴:۰۰ الی ۱۸:۰۰

یکشنبه از ساعت ۹:۰۰ الی ۱۳:۰۰

پذیرش کنسولی اتباع ایرانی و خارجی در روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه انجام می‌شود:

ساعت ۹ الی ۱۳ تحویل دادن مدارک

ساعت ۱۶  الی ۱۷ تحویل گرفتن مدارک

 

 

انواع ویزای اوکراین

  • ویزای توریستی
  • ویزای کاری و تجاری
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای ترانزیت

مدارک ویزای اوکراین

ویزای توریستی

این نوع ویزا برای افرادی که هدفشان از سفر تفریح و گردشگری می باشد تعلق می گردد و به عنوان ویزای کوتاه مدت می توان شناخت که حداکثر مدت اقامت با این نوع ویزا ۹۰ روز می باشد و معمولا بررسی مدارک و تایید آنها ۱۴ روز کاری می باشد. و در ضمن به چند شکل ۷ روزه ، ۱۴ روزه و ۳۰ روزه صادر می شود.

  • اصل گذرنامه با حداقل با ۶ ماه اعتبار
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • بلیط و رفت برگشت  اوکراین
  • رزرواسیون هتل
  • تمکن مالی به میزانی که سفارت اعلام کرده و تاییده بانک
  • تکمیل و تحویل فرم درخواست ویزا

 

 

ویزای کاری و تجاری اوکراین

این ویزا برای کسانی صادر می شود که دارای تجارت موفق و توانایی های خاص برای کار کردن در این کشورمی باشند. متقاضی این ویزا باید از قبل برای گرفتن نامه تاییده استخدام از طرف کارفرما اقدام نماید.

  • نامه تاییده و استخدامی کارفرما
  • پاسپورت متقاضی با حداقل ۶ ما اعتبار
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • گردش حساب ۳ ماهه آخیر
  • ارائه گواهی سلامت
  • تکمیل فرم درخواست ویزا

 

 

ویزای تحصیلی

این ویزا برای کسانی صادر می گردد که قصد ادامه تحصیل در دانشکده های این کشور را دارند . لازم به ذکر است متقاضی باید اول از همه، پذیرش و نامه تایید یکی از دانشکده ها و موسسات معتبر کشوراوکراین را داشته باشد بعد اقدام برا ی گرفتن اخذ ویزا کند . جالب است بدانید مزایای تحصیل در دانشکده های این کشور این است که پس از گذراندن چند ترم امکان انتقالی گرفتن به دیگر کشورهای اروپایی که در زمینه تحصیل موفق هستند وجود دارد. در ضمن تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه شود.

  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • گواهی سلامت روحی و جسمی
  • ریز نمرات تحصیلی
  • نامه تایید و ثبت نام یکی از موسسات یا دانشگده معتبر اوکراین
  • تکمیل فرم درخواست ویزا

 

ویزای ترانزیت اوکراین

این ویزا برای کسانی صادر می شود که کمتر از ۱ روز توقف در اوکراین را داشته باشند و بعد از چند ساعت به مقصد اصلی خود سفر کنند در این حالت باید بلیط سفر نهایی خود را نیز به ماموران نشان دهند. توجه داشته باشید اتباع ایرانی که با اوکراین اینترنشنال سفر می کنند احتیاجی به ویزای ترانزیت ندارند.

هزینه های اخذ ویزای اوکراین

ویزای توریستی اوکراین ۷ روزه عادی

قیمت ویزای اوکراین : ۳۵۰ دلار

مدت اقامت : ۷ روز

مدت اعتبار ویزای اوکراین : طبق تاریخ پرواز

مدت زمان اخذ ویزای اوکراین : ۲۰ روز کاری

ویزای توریستی اوکراین ۱۴ روزه عادی

قیمت ویزای اوکراین : ۴۴۰دلار

مدت اقامت : ۱۴ روز

مدت اعتبار ویزای اوکراین : طبق تاریخ پرواز

مدت زمان اخذ ویزای اوکراین : ۲۰ روز کاری

ویزای توریستی اوکراین ۳۰ روزه عادی

قیمت : ۵۵۰ دلار

مدت اقامت : ۳۰ روز

مدت اعتبار ویزای اوکراین : طبق تاریخ پرواز

مدت زمان اخذ ویزای اوکراین : ۲۰ روز کاری

 

انواع ویزای توریستی اوکراین

  • ویزای توریستی اوکراین ۷ روزه عادی
  • ویزای توریستی اوکراین ۱۴ روزه عادی
  • ویزای توریستی اوکراین ۳۰ روزه عادی

آدرس سفارت اوکراین در ایران

آدرس سفارت اوکراین در تهران : خیابان شهید باهنر، کوچه قادری، پلاک ۱۰( برای دیدن موقعیت سفارت بر روی نقشه اینجا کلیک کنید.)

برای کسب اطلاعات بیشتر روی قسمت روبرو کلیک کنید(وب سایت سفارت اوکراین)

تلفن سفارت اوکراین : ۲۲۷۲۲۶۵۸

ساعت کار سفارت اوکراین :از دوشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۹:۰۰ الی ۱۳:۰۰ و از ساعت ۱۴:۰۰ الی ۱۸:۰۰

یکشنبه از ساعت ۹:۰۰ الی ۱۳:۰۰

پذیرش کنسولی اتباع ایرانی و خارجی در روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه انجام می‌شود:

ساعت ۹ الی ۱۳ تحویل دادن مدارک

ساعت ۱۶  الی ۱۷ تحویل گرفتن مدارک

 

دانستنی های سفر به اوکراین

از جمله ویژگی های ویزای اوکراین ذکر مقطع روادید و مدت اقامت می باشد . منظور از مقطع روادید ، محدوده زمانی که متقاضیان ویزای اکراین در آن مقطع می توانند به اوکراین سفر نمایند و منظور از مدت اقامت روادید محدوده زمانی از مقطع ورود به اوکراین تا زمان خروج می باشد که متقاضیان مجاز بوده تا در کشور اوکراین اقامت داشته باشند.

چنانچه دارندگان ویزای اوکراین مایل به تمدید مدت اقامت خود باشند رعایت شرایط و نکات ذیل ضروری است :

  • پس از دریافت روادید از سفارت اوکراین در ایران چنانچه مایل باشند بیش از سه ماه اقامت گزینند، دارندگان روادید می بایست بر اساس قوانین مهاجرتی اوکراین قبل از اتمام دوره سه ماهه اقامت به اداره دولتی امور مهاجرت (آویر) مراجعه و جهت ثبت و درج مهر ثبت تمدید اقامت مبادرت ورزند.
  • دارندگان روادید اوکراین چنانچه از مدت اقامت مجاز آنان بیش از حد ذکرشده در روادید به طول انجامد، اضافه اقامت غیرمجاز قلمداد شده و می بایست در ازای اضافه اقامت جریمه نقدی به مبلغ تقریبا” ۴۰ دلار را پرداخت نموده تا پس از آن مجوز خروج از کشور صادر گردد.

 

Leave a Reply