ویزای ترکمنستان

ویزای ترکمنستان

ویزای ترکمنستان 1024 683 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای ترکمنستان

برای سفر به کشور زیبای ترکمنستان که از همسایگان شمالی کشورمان است نیاز به اخذ ویزا الزامی می باشد. این کشور نسبت به دیگر کشورها شرایط اخذ ویزای خود را کمی سختر کرده است و در قدم اول لازم است بدانید که نیاز به دعوتنامه از یک شخص یا شرکت در ترکمنستان را دارید.ویزای ترکمنستان به صورت سینگل صادر می شود و شرایط و قوانین در انواع مختلف ویزای ترکمنستان جهت اخذ با یکدیگر متفاوت می باشد. برای دریافت ویزای توریستی نیازی به حضور مسافر در سفارت نمی باشد ،آژانس مسافرتی مورد نظر شما می تواند به عنوان نماینده و وکیل شما جهت اخذ ویزا برایتان اقدام نماید.لازم است بدانید ویزای ترکمنستان تنها برای عشق آباد است و اگر قصد دیدن از شهرهای دیگر این کشور را دارید باید در ویزایتان درج شود. ضمنا پس از ورود در پاسگاه پلیس در ترکمنستان ریجستر می شوید که برای این کار نیاز به واچر هتل مسافر می باشد.

 

 

 

انواع ویزای ترکمنستان

  • ویزای کاری، تجاری
  • ویزای ترانزیت
  • ویزای توریستی
  • ویزای سرمایه گذاری
  • ویزای تحصیلی

مدارک ویزای ترکمنستان

ویزای کاری، تجاری

این ویزا به افرادی تعلق می گیرد که قصدشان از سفر راه اندازی شغل و یا فهالیت در رشته تخصصی خودشان است که در قدم اول باید موسسه یا شرکتی در ترکمنستان پیدا کنند و از طریق دعوتنامه ای که از آنها تهیه می کنند اقدام به اخذ ویزا نمایند.

  • شناسنامه و کارت ملی
  • پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • دعوتنامه کتبی از موسسه یا شرکتی که قصد کار در آنجا را دارید
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • در صورت متاهل بودن شناسنامه اعضای خانواده

 

ویزای توریستی

این نوع ویزا مخصوص افرادی است که قصدشان از سفر تفریح و گردش است .ویزای توریستی بر اساس تاریخ صدور بلیط صادر خواهد شد و اعتبار آن حداکثر ۱ ماه است.

  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
  • اصل و کپی پاسپورت با حداقل اعتبار ۶ ماه
  • عکس ۳*۴ زمینه رنگی
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • رزرو بلیط رفت و برگشت و رزرواسیون هتل
  • مدارک کاری و تمکن مالی به میزانی که سفارت اعلام کرده

ویزای تحصیلی

این ویزا مخصوص افرادیست از قصدشان از سفر ادامه تحصیل می باشد که لازم است بدانید قبل از اقدام برای گرفتن ویزا باید از موسسه یا دانشکده مورد نظر تاییده تهیه نمایید تا بتوانید مراحل اخذ ویزا و تحویل مدارک را شروع کنید.

  • اصل  شناسنامه و کارت ملی
  • اصل  پاسپورت با حداقل اعتبار ۶ ماه
  • عکس ۳*۴ زمینه رنگی
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • ریز نمرات تحصیلی
  • مدارک تحصیلی
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • مدارک تایید سلامت

ویزای ترانزیت

این ویزا مخصوص افرادی است که مدت کوتاهی قرار است در ترکمنستان باشند و قصد سفر به کشور دیگری را دارند که در این شرایط باید بلیط مقصد بعدی خود و پاسپورت را به مامورین جهت اخذ ویزا تحویل دهند.

 

هزینه اخذ ویزای ترکمنستان

هزینه ویزای ترکمنستان بر مبنای نوع ویزای درخواستی ، مدت زمان اقامت و زمان اخذ آن متغیر می باشد

ویزای توریستی ترکمنستان

  • قیمت ویزای عادی ترکمنستان ۲۱۰ دلار
  • مدت اقامت در کشور ترکمنستان ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای ترکمنستان : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای ترکمنستان : ۲۵ الی ۳۰ روز کاری

 

آدرس سفارت ترکمنستان در ایران

آدرس سفارت ترکمنستان در تهران : خیابان لواسانی (فرمانیه) ، خیابان وطن‌پور ، خیابان براتی ، پلاک ۳۴(برای دیدن موقعیت سفارت بر روی نقشه اینجا کلیک کنید.)

برای کسب اطلاعات بیشتر روی قسمت روبرو کلیک کنید ( وب سایت ترکمنستان)

تلفن سفارت ترکمنستان : ۲۲۲۰۶۷۳۱-۰۲۱

ساعت و روز کاری : روزهای یکشنبه، دوشنبه، سه‌شنبه، چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۶

 

 

Leave a Reply