ویزای تاجیکستان

ویزای آنلاین تاجیکستان ، ویزای الکترونیکی تاجیکستان

ویزای تاجیکستان

ویزای تاجیکستان 1200 800 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای تاجیکستان

تاجیکستان از لحاظ فرهنگ و زبان بسیار شبیه ایران می باشد به همین علت هموطنان ایرانی استقبال زیادی برای سفر به این کشور دارند برای سفر به تاجیکستان هم، همانند کشورهای دیگر احتیاج به اخذ ویزا می باشد. اگر برنامه سفر شما مطابق با نوروز باشد می توانید  برنامه ها و آئین های سنتی و آواز و شادی جشن نوروز تاجیکستان را تجربه کنید و خوشبختانه  برای روابط مناسبی که بین ایران تاجیکستان می باشد اخذ ویزای این کشور برای ایرانیان آسان می باشد. ویزای تاجیکستان بر اساس ورود و خروج به سه دسته (یک بار ورود، دوبار ورود و چند بار ورود) تقسیم می شود. ویزایی که به راحتی و بدون مراجعه به سفارت انجام می شود ویزای توریستی است که بصورت الکترونیکی انجام می شود که با این ویزا ۴۵ روز می توانند در تاجیکستان گردش و تفریح داشته باشید. شرکت سفرنامه برای آسایش مسافران اقدام به اخذ ویزای آنلاین می کند.

 

انواع ویزای تاجیکستان

  • ویزای توریستی
  • ویزای تحصیلی و آموزشی
  • ویزای تجاری و کاری

مدارک ویزای توریستی تاجیکستان

ویزای توریستی(T) : مدت اعتبار این ویزا بین ۳۰ تا ۴۵ روز می باشد که قبل از اتمام تاریخ مسافر موظف است از تاجیکستان خارج شود و در ضمن این نوع ویزا قابل تمدید نمی باشد.

  • اصل پاسپورت با اعتبار ۶ ماهه
  • عکس ۶*۴
  • مشخصات فردی (نام ،آدرس، شماره تماس و..)

 

مدارک ویزای دانشجویی تاجیکستان

این ویزا متعلق به افرادی است قصد ادامه تحصیل دراین کشور را دارند و در ضمن این ویزا از طرف اداره کنسولی وزارت امور خارجه صادر می شود.

  • اصل پاسپورت با اعتبار ۶ ماهه
  • اسکن کارت دانشجویی
  • اسکن قرارداد با دانشگده مربوطه در تاجیکستان

 

مدارک ویزای تجاری تاجیکستان

این نوع ویزا برای افرادی صادر می شود که قصد و شرایط مناسب برا ی کار و تجارت در تاجیکستان را دارند . اعتبار این ویزا کمتر از ۳ ماه می باشد و با مجوز کار توسط خدمات مهاجرتی و وزارت امور داخلی تاجیکستان قابل تمدید می باشد.

  • اصل پاسپورت
  • اصل قرار داد با شرکت مربوطه در تاجیکستان و یا معرفی نامه شرکت با فرم سر برگ دار

 

انواع روادید تاجیکستان

  • ویزای توریستی تاجیکستان عادی (۱ ماهه – یکبار ورود)
  • ویزای توریستی تاجیکستان فوری (۱ ماهه – یکبار ورود)
  • ویزای توریستی تاجیکستان ۴۵ روزه عادی
  • ویزای توریستی تاجیکستان عادی (دوبار ورود)
  • ویزای توریستی تاجیکستان فوری (دوبار ورود)
  • ویزای تجاری تاجیکستان
  • ویزای دانشجویی تاجیکستان

 

هزینه ویزای تاجیکستان

 

ویزای الکترونیکی تاجیکستان

  • قیمت ویزای الکترونیکی تاجیکستان : ۶۰ دلار
  • مدت اعتبار ویزای تاجیکستان : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای تاجیکستان : ۷ روز کاری

 

 

اطلاعات سفارت تاجیکستان در ایران

آدرس  : تهران ، خیابان باهنر (نیاوران) ، خیابان زینالی ، کوچه سوم ، پلاک ۱۰(برای مشاهده موقعیت سفارت بر روی نقشه اینجا کلیک کنید.)

برای کسب اطلاعات بیشتر روی قسمت روبرو کلیک کنید (وب سایت سفارت تاجیکستان)

تلفن سفارت  : ۲۲۸۳۴۶۵۰

ساعت کار سفارت همه روزه بجز جمعه و شنبه ها از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۷:۳۰ 

Leave a Reply