ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند ، اخذ ویزای تایلند ، قیمت ویزای تایلند

ویزای تایلند

ویزای تایلند 900 595 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای تایلند

برای سفر به کشور زیبا و خوش آب و هوای تایلند داشتن ویزا الزامی می باشد. برای اخذ ویزای توریستی نیازی به حضور مسافر در سفارت نیست و می توانید مدارک خود را تحویل آژانس هواپیمایی مورد نظر خود بدهید تا به عنوان نماینده و وکیل شما برای اخذ ویزایتان اقدام نمایند اما لازم است بدانید که برای اخذ ویزاهای دیگر تایلند به جز توریستی نیاز به حضور متقاضی در سفارت الزامی می باشد. ویزای توریستی به چند صورت مختلف بنا به نوع درخواست شما صادر می شود سینگل (یکبار ورود) که از رایج ترین ویزاهای تایلند می باشد که با این ویزا می توانید ۳۰روز در تایلند اقامت داشته باشیدو تا ۳ ماه بعد از صدور اعتبار دارد و مدت زمانی برای صدور این ویزا زمان لازم است ۳ روز کاری می باشد. ویزای دبل(دوبار ورود) این ویزا از تاریخ صدور  ۶ ماه اعتبار دارد و در این مدت می توانید ۲ بار به تایلند بروید و در هر بار ۶۰ روز اقامت داشت باشید.اگر به هر علتی قصد اقامت بیشتر ازتاریخ ویزایتان را دارید لازم است قبل از اتمام تاریخ ویزا به اداره مهاجرت بروید و درخواست تمدید بدهید.

 

انواع ویزای تایلند

  • ویزای توریستی تایلند
  • ویزای تحصیلی تایلند
  • ویزای ترانزیت تایلند
  • ویزای کاری،تجاری تایلند

مدارک ویزای تایلند

ویزا توریستی تایلند

  • اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • رزرو بلیط رفت وبرگشت و رزرواسیون هتل
  • بیمه مسافرتی
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • تمکن مالی یه میزانی که سفارت اعلام کرده

 

ویزای تحصیلی تایلند

  • اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • اصل  شناسنامه و کارت ملی
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • ریز نمرات و مدارک تحصیلی
  • گوای عدم سوء پیشینه
  • مدارک تایید سلامت
  • نامه تاییده و پذیرش از موسسه یا دانشگده مورد نظر در تایلند

 

ویزا کاری تایلند

  • اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • اصل شناسنامه و کارت ملی
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • دعوتنامه کتبی ارسالی از کارفرما در تایلند
  • تکمیل فرم درخواستی ویزا
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • در صورت متاهل بودن ارائه سند ازدواج و شناسنامه خانواده

 

هزینه اخذ ویزای تایلند

ویزای سینگل : ۴۰ یورو

ویزای مولتی : ۱۶۰ یورو

در صورت درخواست ویزای فوری تایلند مبلغ ۲۵۰۰۰۰ تومان به آن افزوده میشود.

مدت زمان لازم برای اخذ ویزا تایلند

ویزای توریستی تایلند یکبار ورود : ۳ روز کاری

ویزای فوری : ۱روز کاری

ویزای مولتی ۶ ماهه تایلند

ویزای مولتی تایلند نوع دیگری از ویزای تایلند است که مدت آن ۶ ماه می باشد ، با ویزای مولتی تایلند می توانید ۶۰ روز در تایلند اقامت داشته باشید و از تاریخ صدور ۳ ماه اعتبار دارد . مدت زمان لازم برای اخذ ویزای مولتی ۶ ماهه تایلند ، ۳ روز کاری می باشد . هزینه ویزای مولتی ۶ ماهه تایلند ۱۶۰ یورو است .

اطلاعات ضروری درباره تایلند

پیشنهاد می کنیم قبل از هر اقدامی برای سفر به یک کشور خارجی با اطلاعات ضروری آن آشنایی پیدا کنید تا در سفرتان با مشکلی رو به رو نشوید. در این بخش به طور بسیار خلاصه نگاهی به خصوصیات اصلی کشور تایلند می اندازیم:

پایتخت: بانکوک

زبان رایج: تایلندی، البته زبان انگلیسی هم در مدارس آموزش داده می شود اما با این حال عموم مردم تایلند زبان انگلیسی را خوب نمی دانند.

پول رایج: بات (هر یک دلار حدودا” ۳۲ بات است)

اختلاف ساعت با تهران : +۷

آب و هوا: گرم و مرطوب

مذهب: اکثرا بودایی

سوغات: ظروف، پارچه، وسایل تزئینی

وضعیت بهداشت و سلامت: از نظر سلامت تایلند در ضعیت خوبی است و از معدود کشورهایی است که در آسیا توانسته به طور کامل ویروس اچ آی وی را در سرزمینش از بین ببرد.

آدرس سفارت تایلند در ایران

آدرس سفارت تایلند در تهران : بهارستان، روبروی بیمارستان طرفه، کوچه استقلال پلاک ۳(برای مشاهده موقعیت سفارت بر روزی نقشه اینجا کلیک کنید.)

برای کسب اطلاعات بیشتر روی قسمت روبرو کلیک کنید (وب سایت تایلند)

تلفن سفارت تایلند : ۷۷۵۳۱۴۳۳-۰۲۱

سفارت تایلند روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۶:۳۰ آماده ارائه خدمات به مراجعین است.

 

 

Leave a Reply