ویزای تایوان

ویزای تایوان

ویزای تایوان 800 600 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای تایوان

در ابتدا باید بدانید که متاسفانه در ایران سفارت تایوان وجود ندارد و لازم است که شما برای گرفتن ویزای تایوان به یکی از کشورهای همسایه ایران مانند دبی بروید وحضوری برای مصاحبه و ارائه مدارک اقدام نمایید. اگر چناچه شرایط شما برای انجام این کار مناسب نیست می توانید به یکی از آژانس های مسافرتی مراجعه کرده و مدارک خود را بهمراه وکالتنامه تحویل دهید و در صورتی که مدارک بدون مشکل باشد آژانس انتخابی شما می تواند از طرف شما اقدام کرده و ویزای تایوان را برای شما اخذ کند بدیهی است بدانید که به همین علت مدت زمانی که برای اخذ ویزای تایوان لازم است صبر کنید بیشتر از ویزاهای دیگر است . مدت زمان اقامت ویزای تایوان بستگی نوع مدارک ارائه شده و افسر کنسولگری می باشد که از ۱۴ روز تا ۳۰ روزه تعیین می گردد. ویزای تایوان به دو صورت یکبار ورود که برای افرادی صادر می شود که قصد سفر توریستی دارند و چند بار ورود که به افرادی تعلق می گیرد که به قصد تجارت به این کشور میروند و باید مدرکی برای اثبات این هدف از کارفرما در تایوان ارائه کنند.

 

 

انواع ویزای تایوان

  • ویزای کاری و تجاری
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای ترانزیت

مدارک لازم برای انواع ویزای تایوان

ویزای کاری تجاری

این نوع ویزا به افرادی تعلق می گیرد که دارای تخصص خاصی  باشند و تمایل به سرمایه گذاری در این کشور را دارند و همچنین دارای سرمایه قابل توجهی باشند.

  • پاسپورت حداقل ۶ ماه اعتبار
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
  • پرینت حساب بانکی ۶ ماه
  • مدارک کاری و تجاری
  • تکمیل فرم درخواست
  • تمکن مالی به میزانی که سفارت اعلام کرده و تاییده بانک
  • فیش پرداخت درخواست ویزا

 

ویزای تحصیلی

این نوع ویزا برا ی متقاضیانی است که قصد تحصیل در دانشگاه های تایوان را دارند ولازم است بدانند که بهتر است قبل از سفر آشنایی به قوانین دانشگده های آنجا داشته باشند و دوره های اولیه مربوط به رشته تحصیلی که می خواهند ادامه بدهند را بگذرانند.

  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
  • اصل و کپی فرم درخواستی
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • نامه و مدارک تحصیلی متقاضی
  • گزارش برگه تایید دانشگاهی که قصد دارید در آن ادامه تحصیل بدهید
  • گواهی عدم سوءپیشینه
  • ارائه کارت ملی و شناسنامه
  • ارائه رسید پرداخت اخذ ویزای تحصیلی
  • مدارک و تاییده های پزشکی

 

ویزای ترانزیت

این نوع ویزا برای افرادی صادر می شود که قصد دارند تنها حداکثر یک روز در تایوان اقامت داشته باشند و لازم است مدارک مقصد بعدیشان را نیز به ماموران نشان دهند تا مطمئن شوند که بیشتر چند ساعت یا ۱ روز در تایوان اقامت نخواهند داشت. برای این ویزا لازم است ویزایی که در پاسپورتشان درج شده ارائه شود.

  • ارائه بلیط سفر بعدی
  • اصل گذرنامه
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • تکمیل و ارائه فرم درخواست
  • پرداخت هزینه مربوط به ویزا

 

 

ویزای توریستی تایوان تحویل در دبی

نوع ویزا : ۱ ماهه تحویل دبی

قیمت : ۱۵۰ دلار

مدت اقامت : ۳۰ روز

مدت اعتبار ویزای تایوان : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزای تایوان : ۱۰ روز کاری

ویزای توریستی تایوان تحویل در ایران

قیمت : ۴۸۰ دلار

مدت اقامت : ۳۰ روز

مدت اعتبار ویزای تایوان : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزای تایوان : ۲۵ روز کاری