ویزای کره جنوبی

ویزای کره جنوبی

ویزای کره جنوبی 1600 900 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای کره جنوبی

داشتن ویزا برای سفر به کره جنوبی از الزامات این کشور می باشد. شرایط اخذ ویزای این کشور کمی متفاوت است و شما می توانید مدارک خود را به آژانس هواپیمایی مورد نظر خود تحویل دهید تا بعنوان وکیل و نماینده شما برایتان اقدام به اخذ ویزا کنند . نتیجه ویزای کره جنوبی بعد از ۷ تا ۱۰ روز کاری اعلام می گردد. و قوانین انواع ویزاهای کره جنوبی بایکدیگر متفاوت است. لازم است بدانید موجودی حساب شما تاثیر زیادی در رابطه با اخذ ویزا شما دارد.

 

انواع ویزای کره جنوبی

  • ویزای توریستی
  • ویزای تجاری،کاری
  • ویزای کنفرانس کره جنوبی

مدارک ویزای کره جنوبی

ویزای کاری ، تجاری کره جنوبی خود به چند دسته تقسیم می شود که دسته بندی آن به شرح زیر می باشد:

  • ویزای سرمایه گذاری خارجی کره: به افرادی تعلق می گیرد که با ارائه مدارک معتبر تصمیم به سرمایه گذاری در این کشور را دارند.
  • ویزای اشتغال و فن کره : این نوع ویزا مخصوص افرادیست که مدارک خاص در رشته تحصیلی خود را دارند که باید مورد تایید کشور کره جنوبی نیز باشد.
  • ویزای مدرس زبان خارجی کره: این ویزا مخصوص سازمان ها ، موسسات و…. می باشد.
  • ویزای مشاغل خاص: منظور از مشاغل خاص  انواع مشاغلی هستند که کشور کره به آن نیاز دارد و این ویزا مخصوص افرادیست که واجد شرایط این مشاغل از طرف سفارت کره جنوبی باشند.
  • ویزای انتقالی درون شرکتی کره: این نوع ویزا مخصوص افردایست که یک شعبه از شرکتی که در ایران دارند کره جنوبی نیز داشته باشند.

مدارک:

  • اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • خلاصه سوابق کاری
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
  • نامه قرارداد

 

ویزای توریستی

  • اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
  • اصل مدارک کاری
  • بلیط و رفت برگشت  و رزرواسیون هتل
  • تمکن مالی به میزانی که سفارت تعیین کرده
  • تکمیل فرم درخواست

 

ویزای تحصیلی

  • اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
  • دعوتنامه و تایید دانشکده و مرکز آموزشی
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • پرینت حساب ۳ ماه آخر حساب

توجه داشته باشید کلیه مدارک باید به زبان انگلیس ترجمه شود

 

ویزای کنفرانس کره جنوبی

  • اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
  • گواهی اشتغال به کار یا جواز کار
  • گواهی تمکن مالی به میزانی که سفارت تعیین کرده است
  • ارائه بلیط رفت و برگشت

 

شرایط گواهی حساب بانکی

  • حساب‌های جاری: کارکرد سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی
  • سپرده‌های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود

هزینه اخذ ویزای توریستی کره جنوبی

  • نوع ویزا : ویزای توریستی کره جنوبی ۱ ماهه عادی
  • قیمت ویزای توریستی کره جنوبی :۲۶۰ دلار
  • مدت اقامت : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای کره جنوبی : ۹۰ روز
  • مدت اخذ ویزای کره جنوبی : ۱۵ روز کاری

آدرس سفارت کره جنوبی در ایران

آدرس سفارت کره جنوبی در تهران : میدان ونک ، خیابان شیخ بهائی شمالی ، کوچه دانشور غربی ، شماره ۲(برای مشاهده موقعیت سفارت اینجا کلیک کنید)

برای مشاهده اطلاعات بیشتر روی قسمت روبرو کلیک کنید. (وب سایت سفارت کره جنوبی)

تلفن سفارت کره جنوبی: ۴-۸۸۰۵۴۹۰۰

ساعات کاری سفارت کره جنوبی: ۰۸:۰۰ الی ۱۲:۰۰ / ۱۳:۰۰ الی ۱۶:۰۰

 

Leave a Reply