ویزای سنگاپور

ویزای سنگاپور

ویزای سنگاپور 632 440 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای سنگاپور

لازمه سفر به سنگاپور داشتن ویزای این کشور می باشد. بدلیل اینکه سنگاپور در ایران سفارت خانه ندارد گرفتن ویزای این کشور را کمی سخت تر کرده است که شما می توانید مدارک خود را به آژانس هواپیمایی مورد نظر خود تحویل دهید تا به عنوان نماینده و وکیل شما برای گرفتن ویزایتان اقدام نمایند.اخذ ویزای سنگاپور از طریق کشورهای مجاور که سفارت سنگاپور در آنجا وجود دارد نیز امکان پذیر می باشد. ویزای سنگاپور به دو صورت فوری و عادی صادر می شود که مدت زمان صدور ویزای عادی حداقل ۱۵ روز و ویزای فوری حداقل ۷ روز کاری می باشد. ویزای توریستی سنگاپور از تاریخ صدور ۲ ماه اعتبار دارد که شما پس از ورودتان ۳۰ روز اجازه اقامت خواهید داشت. زمان ثبت مدارک تا زمان صدور ویزا ۲ هفته کاری زمان می برد. البته امکان درخواست ویزای سنگاپور به صورت آنلاین نیز وجود دارد که باید حداقل ۱۵ روز کاری قبل از ورود شما توسط رابط معتبر در سنگاچور انجام شود. در ضمن لازم است بدانید پرواز مستقیم از ایران به سنگاپور وجود ندارد.

 

انواع ویزای سنگاپور

  • ویزای توریستی سنگاپور
  • ویزای تحصیلی سنگاپور
  • ویزای تحصیلی سنگاپور

مدارک ویزای سنگاپور

  • تکمیل فرم‌های مرتبط
  • گذرنامه با اعتبار حداقل ۶ ماهه به همراه کپی
  • یک قطعه عکس زمینه سفید جدید
  • شناسنامه و کارت ملی
  • آدرس کامل محل سکونت، محل کار و عنوان شغل متقاضی
  • واچر هتل هماهنگ با زمان درخواستی سفر
  • بلیط رفت و برگشت
  • اسکن پاسپورت
  • رزرو هتل به تعداد شبهای اقامت
  • مشخصات فردی

 

هزینه اخذ ویزای سنگاپور

در حال حاضر ویزای چهارده روزه‌ی توریستی سنگاپور ۸۰ دلار هزینه دارد.

آدرس سفارت سنگاپور در ایران

آدرس سفارت سنگاپور در تهران : سنگاپور در ایران سفارتخانه ندارد

Leave a Reply

    مشاوره رایگان