ویزای پرتغال

اخذ ویزای توریستی پرتغال ، قیمت ویزای پرتغال

ویزای پرتغال

ویزای پرتغال 1121 818 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای پرتغال

ویزای پرتغال برای سفر به این کشور الزامی می باشد . پرتغال یکی از کشورهای اروپایی است که عضو شینگن محسوب می شود.برای اخذ ویزای پرتغال در ابتدا لازم است فرمی را که بصورت آنلاین روی سایت سفارت می باشد پر کنید و همچنین لازم است متقاضی به صورت حضوری مدارک را ترجمه شده به همراه کپی شخصا به سفارت تحویل دهند البته با وقت قبلی،  وقت مصاحبه مجدد حداکثر  تا ۲ هفته بعد از تحویل  مدارک صورت می گیرد که تاریخ دقیق آن به نظر سفارت بستگی دارد.یکی از بهترین و ساده ترین راه اخذ ویزای پرتغال استفاده از دعوتنامه می باشد که دعوتنامه هابه صورت های مختلفی هستند که ازجمله آنها می توان به دعوتنامه تجاری، دعوتنامه تحصیلی،دعوتنامه خانوادگی و…. اشاره کرد.مدت زمان اعتبار ویزای پرتغال به دلیل محدودیت های مختلف مشخص نمی باشد اما به صورت کلی اعتبار رایج ترین ویزای پرتغال که به گردشگران ارائه می شود در هر شش ماه حداکثر سه ماه می باشد. جالب است بدانید که یه سری از توابع اتحادیه اروپا  پرتغال،آندورا، لیخن اشتاین برای ورود به پرتغال تنها به کارت هویت نیاز خواهند داشت.و البته لازم است بدانید اگر قصد دارید بیشتر از ۹۰ روز در محدوده شینگن بمانید باید درخواست اقامت بدهید و در ضمن اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شینگن استفاده کنید باید ۳ ماه خارج از شینگن بمانید تا بتوانید دوباره درخواست شینگن بدهید.

 

انواع ویزای پرتغال

  • ویزای توریستی پرتغال
  • ویزای تجاری پرتغال
  • ویزای پزشکی پرتغال
  • ویزای مقام های رسمی پرتقال
  • ویزای تحصیلی/ تحقیقاتی پرتقال
  • ویزای شرکت در رویدادهای فرهنگی، ورزشی و…
  • ویزای کودکان زیر سن قانونی پرتقال

ویزای شینگن پرتغال به چهار صورت زیر صادر می شود:

  • ویزای نوع A: ویزای ترانزیت می باشد که مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و فقط می تواند در یکی از فرودگاه های شینگن پرواز خود را تعویض  کند و از کشور شینگن خارج شود
  • ویزای نوع B: ویزای عبور می باشد که مسافر میتواند از فرودگاه خارج شود و از راه زمینی خود را به کشور غیر شینگن برساند.
  • ویزای نوع C: ویزای توریستی می باشد که معمولا ایرانیان با آن وارد شینگن می شوند.
  • ویزای نوع D: ویزای بلند مدت می باشد که معمولا برای بازرگانان و تاجران صادر می شود تا بتوانند در طول سال چند بار ورود و خروج به شینگن داشته باشند.

مدارک ویزای پرتغال

در قدم دوم باید مدارک لازم برای درخواست ویزا را مهیا کنید.

  • یک قطعه عکس جدید رنگی (تمام رخ و با زمینه سفید).
  • گذرنامه معتبر به همراه کپی امضا شده توسط صاحب گذرنامه ( اعتبار گذرنامه باید بیشتر از سه ماه از تاریخ پایان روادید باشد).
  • تکمیل فرم درخواست روادید بطور کامل.
  • کپی کلیه روادیدهای دریافت شده قبلی، از سایر کشورها در طول سه سال گذشته
  • فتوکپی شناسنامه
  • همراه داشتن پاسپورتهای قبلی که تاریخ اعتبار آنها تمام شده ویا به هر دلیل تعویض شده است.
  • معرفی نامه از محل کار
  • دعوتنامه‌
  • در صورتی‌که شما نماینده شرکت دعوت کننده هستید: اصل قرارداد نمایندگی و کپی از آن.
  • اثبات همکاری‌های گذشته با شرکت دعوت کننده یا سایر همکاری‌های بین المللی مانند: بارنامه ، اثبات پرداختی ها (پیش فاکتور، پروفرما-اینویس به عنوان اثبات قابل قبول نیست) و یا هر نوع قراردادهای امضا شده فی مابین.
  • در صورت همراه بودن فرزندان با یکی از والدین اجازه رسمی پدر و مادر ترجمه شده و ممهور به مهر وزارت خارجه و دادگستری
  • رزرو هتل و تاییدیه آن.
  • بیمه پزشکی مسافرت معتبر جهت کشورهای عضور شنگن و فتوکپی ان. (حداقل پوشش بیمه مذکور می‌بایست مبلغ ۳۰,۰۰۰ یورو یا ۵۰,۰۰۰ دلار آمریکا باشد. پوشش بیمه جهت بازگشت به وطن در موارد نیاز پزشکی و شامل پوشش جهت کمک‌های فوریت پزشکی و معالجه فوری در بیمارستان باشد).
  • رزرو بلیط برای سفر به پرتغال و برگشت به ایران.

 

ویزای کاری پرتغال

بهترین راه‌ دریافت ویزای کاری پرتغال اخذ دعوت‌نامه از شرکت‌های فعال در این کشور است. باید به این نکته توجه کنید که هرچقدر مدرک تحصیلی بالاتری داشته باشید، شانس دریافت ویزای کاری پرتغال برای شما بیشتر است. ضمن اینکه کارفرما یا دعوت‌کننده باید مسئولیت فرد متقاضی را به عهده بگیرد.

مدارک ویزای کاری پرتغال

مدارکی که برای گرفتن ویزای کاری کشور پرتغال نیاز دارید شامل موارد زیر است:

  • شناسنامه
  • دو قطعه عکس ۴*۳، گذرنامه معتبر
  • رزومه کاری
  • سند ازدواج
  • قرارداد کاری کارفرما یا دعوت‌نامه از سوی کارفرما که برای شما ارسال‌شده و با استخدام‌شده در شرکت خود موافقت کرده است.
  • مدرک رزرو هتل در کشور پرتغال یا هر مدرک دیگری که نشان دهد شما در بدو ورود به کشور پرتغال دارای محل اقامت هستید

 

نکات و ریزه‌کاری‌های درخواست ویزای پرتغال

نکات معرفی‌نامه محل کار ویزای پرتغال

  • اصل و فتوکپی روزنامه رسمی با درج اگهی ثبت شرکت (ترجمه رسمی به زبان انگلیسی).
  • کپی از هر گونه تغییرات شرکت ( ترجمه رسمی به زبان انگلیسی).
  • اصل کارت بازرگانی صادر شده توسط وزارت بازرگانی و فتوکپی از ان.
  • چنانچه هزینه های طول اقامت در خارج توسط شرکت شما پرداخت شود باید در نامه قید گردد.
  • اثبات بر فعال بودن شرکت.
  • برگه رسمی حقوق دریافتی (اولین و آخرین ماههای دریافت حقوق مورد نیاز می باشد) و همچنین برگه پرداختی به سازمان تامین اجتماعی (لیست بیمه).
  • نامه بانکی با اظهار مانده موجودی حساب و همچنین ریز صورت حساب بانکی در سه ماه اخیر. (تمکن مالی + لیست گردش سه ماهه)

نکات دعوتنامه ویزای پرتغال

  • دعوتنامه‌های امضا شده باید با جزئیات ، نام درخواست دهنده ، علت مسافرت، مدت اقامت و آیا اینکه در طول اقامت شرکت دعوت کننده هزینه های مربوطه را بعهده خواهد گرفت یا خیر ، قید شود. همچنین، کپی از کارت اقامت و یا پاسپورت پرتغالی و همچنین پرینت حساب بانکی دعوت‌کننده نیز باید به همراه مدارک ارائه شود.

مزایای ویزای پرتغال

همانطور که گفتیم ویزای شنگن پرتغال، راهی برای ورود به پرتغال است اما با دریافت ویزای شینگن پرتغال می توانید:

  • به سایر کشورهای عضو پیمان شنگن نیز سفر کنید.
  • به چهار کشور اروپایی کوچک از جمله سان مارینو، آندورا، موناکو و واتیکان نیز سفر کنید.
  • به چند کشور واقع در قاره آمریکا نیز سفر کنید.
  • به کشورهای رومانی، صربستان، کرواسی، بلغارستان، مقدونیه، آلبانی، مونته نگرو، کوزوو، بوسنی و هرزه گوین و قبرس نیز سفر کنید البته مشروط بر اینکه ویزای شینگن پرتغال شما مولتیپل (چندبار ورود) باشد و با استفاده از ویزای پرتغال خود یک بار وارد پرتغال شده باشید.

پس طبق آنچه گفتیم ویزای پرتغال می تواند راه ورود به بسیاری از کشورهای دیگر را هم هموار کند. البته بسته به نوع ویزای شنگن پرتغال این مزایا ممکن است کم و زیاد شوند. اگر مایلید اطلاعاتی در مورد مشخصات انواع ویزای شنگن پرتغال کسب کنید باید بخش بعدی مقاله را هم مطالعه نمایید.

هزینه اخذ ویزای پرتغال

هزینه صدور ویزا برای افراد بالای ۱۲ سال ۶۰ یورو و کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال معادل ۳۵ یورو است. البته در شرایطی خاص مانند کودکان زیر ۶ سال، افرادی که برای اهداف تحصیلی یا تحقیقاتی به پرتغال سفر می‌کنند وجه مذکور دریافت نمی‌شود.

 

آدرس سفارت پرتغال در ایران

آدرس سفارت پرتغال در تهران : دروس ، خیابان هدایت ، کوچه روزبه ، پلاک ۱۶(برای مشاهده موقعیت سفارت روی نقشه اینجا کلیک کنید.)

تلفن سفارت پرتغال : ۲۲۵۸۲۷۶۰-۰۲۱

برای کسب اطلاعات بیشتر روی قسمت روبرو کلیک کنید.(سایت سفارت پرتغال)

ساعت‌های کاری سفارت: روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۹ صبح تا ۴ بعد از ظهر

ساعت دریافت و تحویل مدارک برای تایید و ترجمه: پنج‌شنبه‌ها از ساعت ۱۲ تا ۱۲:۳۰

Leave a Reply