ویزای عمان

ویزای عمان

ویزای عمان 639 424 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای عمان

 جهت سفر به کشور عمان نیاز به اخد ویزای عمان دارید ..طبق توافقاتی که بین عمان و ایران انجام گرفته است گرفتن ویزای عمان برای اتباع ایرانی راحتر از قبل شده است و مسافران می توانند به صورت آنلاین یا در صورت ورود به فرودگاه مسقط ویزای فرودگاهی دریافت کنند که مدت زمان اعتبار این ویزا ۱ ماهه است. در صورتیکه قصد سفر با تورهای مسافرتی به عمان را دارید لازم به مراجعه به سفارت نمی باشد و می توانید تمامی امور مربوط به اخذ ویزا را به آژانس مسافرتی خود بسپارید.و لازم است بدانید انواع ویزای عمان به دو صورت عادی یا فوری صادر می گردد.

 

انواع ویزای عمان

  • ویزای توریستی
  • ویزای تجاری
  • ویزای ترانزیت
  • ویزای تحصیلی

مدارک ویزای عمان

ویزای توریستی

این نوع ویزا برای افرادی که قصدشان از سفر گردش و تفریح می باشد صادر می شود که به صورت عادی و فوری ۱۰ روز تا ۱ ماهه اعتبار دارد . در ضمن مدت زمانی که برای صادر شدن ویزای عادی طول می کشد بین ۵ الی ۱۲ روز و ویزای فوری ۲ الی ۵ روز کاری می باشد.

  • اسکن گذرنامه با اعتبار ۶ ماهه
  •  کپی شناسنامه و کارت ملی
  • رزرو بلیط و رفت و برگشت و رزرواسیون هتل
  • بیمه نامه مسافرتی
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • تمکن مالی به میزانی که سفارت عمان اعلام کرده و تاییده بانک

 

ویزای تجاری

متقاضیان این نوع ویزا باید در ابتدا موسسه یا کارفرمایی در کشور عمان پیدا کنند تا از طریق دعوتنامه ای که از سوی آن موسسه می گیرند اقدام به گرفتن ویزا کنند و پس از ورود به عمان دنبال شغل مورد نظر باشند . برای اخذ این ویزا متقاضی ابتدا باید مدارک درخواستی سفارت را تهیه و آنها را برای بررسی لازم به سفارت عمان ببرد.

  • اصل پاسپورت با اعتبار ۶ ماهه
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • شناسنامه و کارت ملی
  • دعوتنامه کتبی موسسه که قرار است در آنجا مشغول کار شوید
  • تکمیل و تحویل فرم درخواستی ویزا

 

ویزای تحصیلی

باید توجه داشته باشید قبل از ارائه مدارک و درخواست ویزا باید از موسسه یا دانشکده مورد نظر که قصد تحصیل در آن را دارید تاییدیه دریافت کنید تا بتوانید اقدامات لازم را برای اخذ ویزا انجام و مدارکتان را به سفارت مربوطه ارائه دهید. تحصیل در عمان به دلیل ارتباطات مابین دانشگاه های اروپا ، آمریکا و استرالیا به زبان انگلیسی آموزش داده می شود.

  • اصل گذرنامه با اعتبار ۶ ماهه
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • ریز نمرات متقاضی
  • مدارک تحصیلی
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • مدارک تایید سلامت متقاضی

 

ویزای ترانزیت عمان

برای افرادی است که قصد توقف چند ساعته در عمان را دارند و مقصد نهایی آنها جای دیگری می باشد که برای رسیدن به مقصد نهایی لازم از عمان عبور کنند و در این حالت متقاضی باید بلیط نهایی خود را به ماموران نشان دهد آنها مطمئن شوند که متقاضی چند ساعت بیشتر در عمان توقف ندارد.

 

هزینه اخذ ویزای عمان

قیمت روادید یک ماهه توریستی عمان ۳۰۰درهم  و همچنین۱۰ روزه توریستی ۱۵۰ درهم میباشد . شایان ذکر است قیمت ، نحوه و شرایط اخذ ویزای عمان (ویزای توریستی عمان ، ویزای کاری عمان ، ویزای تحصیلی عمان) با یکدیگر متفاوت می باشد لذا جهت کسب اطلاعات دقیق از شرایط و قیمت های اخذ ویزای عمان همین حالا با ما تماس بگیرید .

 

آدرس سفارت عمان در ایران

آدرس سفارت عمان در تهران : خیابان آفریقا کوچه تندیس پلاک ۱۲(برای مشاهده موقعیت سفارت بر روی نقشه اینجا کلیک کنید.)

برای کسب اطلاعات بیشتر روی قسمت روبرو کلیک کنید (وب سایت سفارت عمان)

تلفن: ۲۲۰۵۶۸۳۱-۰۲۱

 

Leave a Reply