ویزای قرقیزستان

ویزای قرقیزستان

ویزای قرقیزستان 1600 1062 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای قرقیزستان

ویزای قرقیزستان لازمه سفر به این کشور می باشد. با توجه به روابط خوبه بین ایران و قرقیزستان گرفتن این ویزا برای ایرانیان بسیار ساده است. مدت اعتبار ویزای تجاری یا توریستی به محض ورود ۱ تا ۳ ماه می باشد و مدت زمانیکه لازم است برای صادر شدن ویزا صبر کنید حداکثر ۳روز کاری می باشد.جهت اخذ ویزای توریستی نیازی به حضور مسافر در سفارت نمی باشد و شما می توانید مدارک خود را به آژانس هواپیمایی مورد نظر خود تحویل دهید تا بعنوان نماییده و وکیل از طرف شما اقدام کنند.قرقیزستان ویزای فوری ندارد ، لازم است قبل از سفر اقدامات لازم برای اخذ ویزا را انجام دهید. قرقیزستان ویزاهای مختلفی دارد که بنا به قصد و هدف شما از سفر نوع آن تعیین می گردد.

 

انواع ویزای قرقیزستان

  • ویزای توریستی قرقیزستان
  • ویزای تحصیلی قرقیزستان
  • ویزای کار و سرمایه گذاری قرقیزستان
  • ویزا یرانزیت قرقیزستان

مدارک ویزای قرقیزستان

ویزای توریستی قرقیزستان

به افرادی تعلق می گیرد که قصدشان از سفر تفریح و گردش می باشد. ویزای توریستی بنا به تاریخ بلیط هواپیمایی شما که به سفارت ارائه می کنید صادر می شود .در ضمن لازم است بدانید اگر قصد ندارید در هتل اقامت داشته باشید باید طی ۴۸ ساعت در پلیس قرقیزستان ریجستر نمایید در غیر از اینصورت هنگام خروج از قرقیزستان دچار مشکل می شوید. ویزای توریستی قرقیزستان به چند نوع (یکبار ورود،سه ماهه – دوبار ورود،یک ماهه – یکبارورود،یک ماهه) می باشد که بنا به در خواست مسافر صادر می شود.

  • اصل و کپی پاسپورت با اعتبار ۶ ماهه
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • بلیط رفت و برگشت قرقیزستان و رزرواسیون هتل
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • تمکن مالی به میزانی که سفارت اعلام کرده

 

ویزای تحصیلی قرقیزستان

در قرقیزستان ۳۲ دانشگاه دولتی و ۲۰ دانشگاه غیر دولتی وجود دارد و هر ساله در دبیرستان های این کشور کنکور برگزار می شود که در صورت قبولی در کنکورمجوز ورود به دانشگاه برای ادامه تحصیل صادر می شود.بدلیل اینکه در دانشگاه های این کشور به دو زبان روسی یا قرقیزی تدریس می شود لازم است اتباع خارجی برای گذراندن مقطع تحصیلی خود دوره ای حدودا ۶ ماهه برای یادگیری زبان روسی یا قرقیزی را بگذرانند.

  • اصل و کپی پاسپورت با اعتبار ۶ ماهه
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • ریز نمرات و مدارک تحصیلی
  • گواهی سوء پیشینه و گواهی سلامتی
  • نامه و تاییدیه پذیرش یکی ازدانشگاه ها یا موسسات
  • ارائه مدارکی که ثابت کند متقاضی توانایی هزینه های اقامتی و تحصیلی خو را دارد

 

ویزای کاری و سرمایه گذاری قرقیزستان

این ویزا مخصوص افرادیست از تجربه خاص و حرفه ای برخوردارند و قصدتشان از سفر به قرقیزستان کاری است. متقاضی این ویزا لازم است بداند قبل از ارائه مدارک به سفارت باید از یک موسسه یا شرکت معتبر در قرقیزستان نامه تاییدیه استخدام یا شراکت تهیه نماید.

  • اصل  پاسپورت با اعتبار ۶ ماهه
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • مدارک تجاری و کاری
  • نامه و یا تاییدیه استخدامی از یک شرکت معتبر در قرقیزستان
  • پرینت ۶ ماه حساب بانکی

 

ویزای ترانزیت قرقیزستان

این نوع ویزا مخصوص مسافرانی است که مقصدنهایی سفرشان قرقیزستان نمی باشد و فقط چند ساعت یا چند روز اقامت در قرقیزستان دارنند که در اینصورت لازم است بلیط مقصد نهایی خود را به مامورین نشان بدهند.

 

هزینه اخذ ویزای قرقیزستان

ویزای توریستی قرقیزستان (عادی ۳۰ روزه)

  • قیمت ویزای قرقیزستان : ۹۰ دلار
  • مدت اقامت : ۱۵ روز
  • مدت اعتبار ویزای قرقیزستان : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای قرقیزستان : ۲۵ روز کاری

ویزای توریستی قرقیزستان (عادی سه ماهه)

  • قیمت ویزای توریستی قرقیزستان : ۹۵ دلار
  • مدت اقامت : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای قرقیزستان : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای قرقیزستان : ۲۵ روز کاری

ویزای تجاری قرقیزستان

  • قیمت ویزای تجاری قرقیزستان : ۲۵۰ دلار
  • مدت اقامت : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای قرقیزستان : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای قرقیزستان : ۲۵ روز کاری

آدرس سفارت قرقیزستان در ایران

آدرس سفارت قرقیزستان در تهران : خیابان پاسداران ، نارنجستان پنجم ، پلاک ۱۲(برای دیدن موقعیت سفارت بر روی نقشه اینجا کلیک کنید.)

تلفن سفارت قرقیزستان : ۲۲۸۳۰۳۵۴-۰۲۱

ساعت و روز کاری: یکشنبه، دوشنبه، سه‌شنبه، چهارشنبه و پنج‌شنبه از ساعت ۹ الی ۱۸

 

Leave a Reply