ویزای ایتالیا

ویزای ایتالیا

ویزای ایتالیا 636 412 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای ایتالیا

کشور ایتالیا در حوزه شینگن  می باشد که برای به ایتالیا احتیاج به اخذ ویزای این کشور می باشد.در مرحله مصاحبه و انگشت نگاری حضور شخص متقاضی به همراه مدارکش در سفارت ایتالیا الزامی می باشد و در ضمن برای انجام مصاحبه و انگشت نگاری نیاز به گرفتن وقت سفارت دارید که می توانید وارد سایت ایتالیا شده و وقت مورد نظر خود را انتخاب و رزرو کنید.بررسی اولیه مدارک از ۳ هفته تا ۱ ماه طول می کشد.ایتالیا ویزاهای مختلفی دارد که بنا به قصد و هدف شما از سفر به این کشور تعیین می گردد و به صورت کلی به دو دسته ویزای کوتاه مدت و ویزای بلند مدت تقسیم می شوند.ویزای توریستی ایتالیا جزو ویزای کوتاه مدت می باشد که مناسب برای سفر به  قصد گردش و دیدار خانواده می باشد در صورتی که قصد ادامه تحصیل یا کار در ایتالیا را دارید باید برای گرفتن ویزای تحصیلی و کاری اقدام نمایید.ویزای کوتاه مدت ایتالیا با نام ویزای شینگن حداکثر ۹۰ روزه می باشد در یک بازه زمانی ۱۸۰ روزه صادر می شود که مشروط به این است که مقصد اصلی سفر شما ایتالیا باشد. لازم است بدانید تمامی مدارک باید به صورت کاغذی و ترجمه شده به زبان انگلیسی باشد.
 

انواع ویزای ایتالیا

  • ویزای توریستی ایتالیا
  • ویزای تجاری ایتالیا
  • ویزای ورزشی- فرهنگی ایتالیا
  • ویزای پزشکی ایتالیا
  • ویزای تحصیلی – تحقیقاتی ایتالیا
  • ویزای ترانزیت فرودگاهی ایتالیا
  • ویزای کودکان زیر سن قانونی ایتالیا
  • ویزای افرادی که دارای همسر شهروند ایتالیا هستند

مدارک ویزای ایتالیا

  • اصل پاسپورت با ۷ ماه اعتبار وارائه پاسپورت قبلی در صورت موجود
  • اصل شناسنامه
  • گواهی اشتغال به کار یا پروانه کسب
  • سابقه بیمه
  • گردش حساب ۳ ماه آخر با منده حداقل  ۶۰ میلیون تومان
  • اصل سند مالکیت
  • ۶ قطعه عکس ۳.۵*۴.۵ زمینه سفید
  • ضمانت نامه بانکی
  • اصل تصویر بلیط هواپیما
  • اصل رزرو هتل در صورت موجود نبودن ارائه برنامه سفر
  • دعوتنامه تکمیل شده

 

نکات دعوتنامه ایتالیا

شخص دعوت‌کننده باید مدارک شناسایی یکی از موارد زیر را ارائه دهد:

  • شهروندان ایتالیایی: گذرنامه یا شناسنامه معتبر
  • شهروندان خارجی مقیم ایتالیا: اجازه اقامت با اعتبار حداقل یکماه از تاریخ خاتمه روادید درخواستی

نکات مدارک شغلی درخواست‌ دهنده ویزای ایتالیا

  • مدیران و اعضای هیات مدیره شرکتها: آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. چنانچه بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی باید یک روزنامه رسمی جدید (با تاریخ زیر سه سال) نیز مبنی بر تغییرات احتمالی انجام پذیرفته در خصوص تاسیس شرکت یا یک گواهی از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علی‌رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه کند.
  • مشاغل آزاد: پروانه کسب معتبر صادره از اداره مربوطه در شهر محل اقامت یا کارت بازگانی معتبر.
  • مشاغل وابسته و کارمندان دولتی: لیست پرداختی شش ماهه آخر بیمه شغلی یا کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه، یا معرفی نامه‌ای از سوی شرکت مربوطه مبنی بر تایید رابطه کاری متقاضی با آن شرکت ضمن مشخص نمودن سمت شغلی وی.

نکات گزارش گردش مالی و حساب‌ها

  • پرینت گردش سه ماهه آخر حساب جاری با مهر و امضای بانک.
  • کارت اعتباری بین المللی شخصی (از قبیل Visa, Mastercard، American Express) و پرینت حساب مربوطه.
  • ضمانت نامه بانکی ( تحت عنوان Fideiussione bancaria) برای متقاضی که شخص دعوت کننده نزد یکی از بانکها یا شرکتهای بیمه ای ایتالیایی تهیه می‌کند. مبلغ این ضمانت‌نامه نباید کمتر از مبالغی باشد که در جدول واقع در کنسولگری مشخص شده است.
  • علاوه بر مدارک یاد شده، چنانچه متقاضی دارای سند ملکی نیز باشد، توسط کنسولگری در پرونده لحاظ می‌شود.

هزینه اخذ ویزای  ایتالیا

برای درخواست ویزا، افراد بزرگسال با مبلغی معادل ۶۰ یورو به سفارت بپردازند، برای افراد ۶ تا ۱۲ سال به ازای هر نفر ۳۵ یورو دریافت می‌شود و برای افراد کمتر از ۶ سال هزینه‌ای دریافت نمی‌شود. همچنین، همسر، والدین و فرزندان شهروندان اتحادیه اروپا از پرداخت این هزینه معاف هستند.

آدرس سفارت ایتالیا در ایران

آدرس سفارت ایتالیا در تهران : خیابان نوفل لوشاتو ، پلاک ۷۹/۶۸(برای مشاهده موقعیت سفارت بر روی نقشه اینجاکلیک کنید.)

تلفن سفارت ایتالیا : ۶-۶۶۷۲۶۹۵۵ ( ۰۲۱)

برای کسب اطلاعات بیشتر روی قسمت روبرو کلیک کنید.(سایت سفارت ایتالیا)

زمان بندی تحویل گذرنامه ها به متقاضیان: روزهای دوشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۱۳:۰۰ تا ۱۴:۰۰ و یکشنبه از ساعت ۱۲:۰۰ تا ۱۳:۰۰ است.

Leave a Reply