ویزای ایران

ویزای ایران

ویزای ایران 500 375 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای ایران

قانون ویزا درایران برای ورود و خروج اکثریت اتباع خارجی لازم است که صدور ویزای ایران برای افرادی که گذرنامه آمریکایی، کانادایی و انگلیسی دارند ممکن است یک ماه طول بکشد و در مواردی برخی از آمریکایی ها با یک ویزای معتبر هم برای ورود به ایران دچار مشکل می شوند و حتی ممکن است با درخواستشان موافقت نشود همچنین اتباع این سه کشور تنها برای سفر به ایران باید در قالب تور اقدام به اخذ ویزای توریستی نمایند. شهروندان اسرائیلی به طور کلی حق ورود به ایران را ندارند. ایران برای  راحت ترکردن حال گردشگران صدور ویزای فرودگاهی را فراهم کرده است در شرایطی که اتباع کشورهای (سومالی، بنگلادش، آمریکا، انگلیس، کانادا، عراق ، کلمبیا، اردن ، افغانستان ، پاکستان ، سریلانکا، هندوستان ) امکان استنفاده از ویزای فرودگاهی را ندارند و جالب است بدانید که ۷ کشور (لبنان، مصر، جمهوری آذربایجان، ترکیه، سوریه، گرجستان، ارمنستان) بدون ویزا و تنها با داشتن گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار می توانند وارد ایران بشوند و مدت زمان اقامتشان در ایران بین ۱۵ تا ۹۰ روز می باشد. جالب است بدانید که اتباع خارجی می توانند به مناطق آزاد ایران(کیش، قشم، چابهار) بدون ویزا سفر کنند که اجازه اقامت آنها حداکثر تا ۱۴ روز می باشد. اعتبار ویزای ایران ۳ ماهه می باشد که ۳۰ روز اجازه اقامت خواهید داشت در صورتی که بخواهید بیشتر از ۳۰ روز در ایران بمانید قبل از اتمام اعتبار ویزا درخواست تمدید خود را اعلام نمایید.

 

 

انواع ویزا ایران

  • ویزای توریستی ایران
  • ویزای سیاسی رایران
  • ویزای کاری ایران
  • ویزای زیارتی ایران
  • ویزای الحاق به  خانواده ایران

ویزای سیاسی مخصوص مقامات دولتی و سیاسی می باشد.

ویزای الحاق به خانوادهبرتی کسانی است که قصد ازدواج با با یک ایرانی را دارند و به این علت می خواهند وارد خاک ایران بشوند.

مدارک ویزای ایران

مدارک لازم برای ویزای توریستی ایران برای بلند مدت

  • اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۶ ماه
  • ۲ قطعه عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • مشخصات شخص دعوت کننده
  • کارت شناسایی شخص دعوت کننده
  • آدرس محل اقامتی شخص دعوت کننده

 

مدارک لازم برای ویزای کاری، تجاری ایران بلند مدت ایران

  • اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۶ ماه
  • ۲ قطعه عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • شماره ثبت شرکت دعوت کننده
  • نام شرکت دعوت کننده
  • دعوتنامه روی سربرگ شرکت دعوت کننده
  • آدرس شرکت دعوت کننده
  • اسکن روزنامه رسمی دعوت کننده
  • اصل شناسنامه مدیر عامل

 

شرایط دریافت ویزای ایران

  • مسافر به طور شخصی وارد سایت وزارت امور خارجه ایران بشود و اقدام به ثبت نام کند
  • از طریق یکی از آژانس های مسافرتی که دارای مجوز اخذ ویزای ایران باشند ، اقدام کند

ویزای فرودگاهی ایران

  • گردشگران (توریستها) و افرادی که به منظور انجام امور تجاری ، بازرگانی یا اداری قصد مسافرت به جمهوری اسلامی ایران را دارند میتوانند نسبت به اخذ ویزا (ویزای فرودگاهی) در واحدهای کنسولی فرودگاهی جمهوری اسلامی ایران اقدام نمایند .
  • میزبان می تواند از طریق یکی از آژانس های هواپیمایی ، دعوت نامه ای برای شخص دعوت شونده صادر کند در صورت تایید امور خارجه ایران ، یک شماره ی تایید به آژانس اعلام می گردد که مهمان باید با این کد به کنسولگری ایران مراجعه کند و ویزای تجاری ابران یا ویزای توریستی ایران خود را دریافت کند .
  • محل اخذ ویزای ایران باید توسط شخص دعوت شونده ( میهمان ) مشخص شود .
  • شماره ی تایید ویزا (رفرنس نامبر یا کانفرمیشن نامبر) بین ۷ الی ۱۰ روز کاری طول می کشد .

 ویزای توریستی ایران

قیمت ویزای توریستی ایران : ۵ دلار

مدت اقامت : ۳۰ روز

مدت اعتبار ویزای ایران : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزای ایران : ۱۰ روز کاری

Leave a Reply

    مشاوره رایگان