ویزای اندونزی

ویزای اندونزی

ویزای اندونزی 903 600 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای اندونزی

اقدام برای اخذ ویزای اندونزی یکی از مراحل اولیه جهت سفر به کشور اندونزی می باشد . جهت سفر به اندونزی با قصد گردش و تفریح نیاز به اخذ ویزای توریستی اندونزی را دارید . برای دریافت ویزای این کشور نیازی به مصاحبه نمی باشد و نماینده شما (آژانس مسافرتی سفرنامه) می تواند برای دریافت ویزای اندونزی شما اقدام کند زمان مناسب برای اقدام به اخذ ویزای اندونزی ۲ الی ۳ هفته قبل از پرواز می باشد . دارندگان ویزای توریستی اندونزی امکان کار و تجارت در این کشور را ندارند و اعتبار ویزای توریستی این کشور ۱ ماهه می باشد و قابل تمدید نیست و یکبار ورود است. لازم است بدانید پروسه گرفتن ویزا  بین ۷ الی ۱۰ روز کاری زمان خواهد برد و شما از زمان صادر شدن ویزا تا ۲ ماه وقت ورود به این کشور را دارید.

 

 

انواع ویزای اندونزی

  • ویزای توریستی
  • ویزای تجاری
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای خبرنگاری
  • ویزای مقام های رسمی

مدارک ویزای اندونزی

مدارک لازم برای اخذ ویزا معمولا در حالت های مختلف مشترک هستند مگر در تعداد محدودی که به شرح ذیر می باشد

مدارک لازم برای ویزای توریستی

  • تکمیل فرم درخواست
  • شناسنامه و کارت ملی به بهمراه کپی تمام صفحه‌ها
  • اصل و کپی گذرنامه با اعتبار ۶ ماهه
  • دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید سایز ۴*۳
  • نامه مربوط  به تمکن مالی و پرینت گردش حساب بانکی (باید بر روی سربرگ اانگلیسی و مهر شده به سفارت ارائه شود).
  • بلیط رفت و برگشت و تائیدیه رزرو هتل.
  • گواهی اشتغال به کار

برای ویزای تجاری

  • جواز کسب/کارت بازرگانی

برای دریافت ویزای تحصیلی

  • گواهی اشتغال به تحصیل

 

نکاتی که باید در شرایط خاص بدانید

  • اگر می خواهید از طریق گزینه ازدواج اقدام به گرفتن ویزا کنید باید سندی برای اثبات ازدواج شما وجود داشته باشد.
  • برای سفر کردن فرزندان باید سندی دال بر اثبات پدر و فرزندی  وجود داشته باشد. و اگر فرزند با مادر قصد سفر داشته باشد باید رضایتنامه محضری پدر موجود باشد.

هزینه اخذ ویزای اندونزی

هزینه صدور ویزای توریستی اندونزی در حدود ۵۵ دلار آمریکا است

ویزای توریستی اندونزی

  • قیمت ویزای اندونزی : ۵۵ دلار
  • مدت اقامت : طبق بلیط و قبل اخذ شده
  • مدت اعتبار ویزای اندونزی : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای اندونزی : ۸ روز کاری

ویزای توریستی فوری اندونزی

  • قیمت ویزای توریستی اندونزی : ۱۱۵ دلار
  • مدت اقامت : طبق بلیط و هتل اخذ شده
  • مدت اخذ ویزای اندونزی : ۳ روز کاری

 

 

 

آدرس سفارت اندونزی در ایران

آدرس سفارت اندونزی در تهران : خیابان قائم مقام فراهانی، نرسیده به خیابان دکتر بهشتی (عباس آباد)، جنب ساختمان پزشکان ۲۰۰، پلاک ۱۸۰(برای مشاهده موقعیت سفارت بر روی نقشه اینجا کلیک کنید.)

برای کسب اطلاعات بیشتر روی قسمت روبرو کلیک کنید( وب سایت سفارت اندونزی)

تلفن سفارت اندونزی : ۸۸۷۱۶۸۶۵، ۸۸۷۱۷۲۵۱ و ۸۸۵۵۳۶۵۵ (۰۲۱)

روز و ساعت کاری: یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ ظهر

Leave a Reply