ویزای هند

ویزای هند

ویزای هند 720 480 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای هند

شما در ابتدا برای سفر به کشور هند نیاز به اخذ ویزا دارید. ویزای هند به دو صورت حضوری و آنلاین صادر می شود. البته لازم است بدانید برای افرادی که به صورت آنلاین اقدام می نمایند نسخه چاپی مدارک را به کارگزار سفارت تحویل دهند. برای ویزا تحصیلی و تحقیقاتی بدون استثناء مصاحبه انجام می شود ولی در انواع دیگر ویزای هند ضرورت مصاحبه بستگی به نظر سفارت دارد. برای دریافت ویزای توریستی شما می توانید مدارک خود را به آژانس هواپیمایی مورد نظر خود تحویل دهید تا به عنوان نماینده و وکیل شما برای اخذ ویزایتان اقدام کند و تنها در روز انشگت نگاری نیاز به حضور شما وجود دارد. در صورت کامل بودن مدارک تحویلی مدت زمان صدور ویزای توریستی ۴ روز کاری ،ویزای تجاری ۳ روز کاری و دیگر ویزاهای این کشور ۷ روز کاری می باشد. ویزای توریستی ۱ ماهه صادر می شود و اعتبار این ویزا از زمان صدور ۳ ماهه می باشد.در ضمن توجه داشته باشید که این ویزا قابل تمدید نمی باشد و تمامی مدارک تحویلی لازم است ترجمه شود.

 

 

انواع ویزا هند

  • ویزای توریستی
  • ویزای تجار،کاری
  • ویزای تحقیقاتی
  • ویزای پزشکی
  • ویزای ورزشی
  • ویزای شرکت در کنفرانس،سمینار و….

مدارک مورد نیاز ویزای هند

ویزای توریستی هند

  • اصل و کپی پاسپورت با حداقل  اعتبار ۶ ماه
  • اصل و کپی شناسنامه
  • دو قطعه عکس ۵*۵ جدید
  • کپی بلیط رفت و برگشت و رزرواسیون هتل

 

ویزای تحصیلی هند

  • اصل و کپی پاسپورت با حداقل  اعتبار ۶ ماه
  • اصل و کپی شناسنامه
  • دو قطعه عکس ۵*۵ جدید
  • کپی بلیط رفت و برگشت و رزرواسیون هتل
  • گواهی سلامت
  • ریز نمرات و مدارک تحصیلی
  • نامه و تاییده پذیریش از دانشگده مورد نظر در هند
  • گردش حساب ۳ ماه آخر
  • مدارکی که اثبات کند متقاضی می تواند در دوره اقامت خود هزینه های تحصیلی و اقامت خود را پرداخت کند

 

ویزای تحقیقاتی هند

  • اصل و کپی پاسپورت با حداقل  اعتبار ۶ ماه
  • اصل و کپی شناسنامه
  • دو قطعه عکس ۵*۵ جدید
  • کپی بلیط رفت و برگشت و رزرواسیون هتل
  • نامه همکاری
  • سوابق تحصیلی دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد
  • مدارک معتبر پذیرش از دانشکده و موسسه از هد
  • تقاضای پژوهش
  • نامه موافقت استاد راهنما
  • خلاصه پروپوزال
  • برنامه درسی
  • اسناد حاکی از پشتیبانی مالی

 

ویزای ورزشی هند

  • اصل و کپی پاسپورت با حداقل  اعتبار ۶ ماه
  • اصل و کپی شناسنامه
  • دو قطعه عکس ۵*۵ جدید
  • کپی بلیط رفت و برگشت و رزرواسیون هتل
  • مجوز از وزارت ورزش و جوانان و وزارت امور خارجه و کشور

 

ویزای پزشکی هند

  • اصل و کپی پاسپورت با حداقل  اعتبار ۶ ماه
  • اصل و کپی شناسنامه
  • دو قطعه عکس ۵*۵ جدید
  • کپی بلیط رفت و برگشت و رزرواسیون هتل
  • نامه تمکن مالی
  • نامه پذیرش هند
  • نامه ارجاع از بیمارستان ایرانی که در آن نیاز به درمان خارج از ایران درج شده

 

ویزای شرکت در کنفرانس ، سمینار و… هند

  • اصل و کپی پاسپورت با حداقل  اعتبار ۶ ماه
  • اصل و کپی شناسنامه
  • دو قطعه عکس ۵*۵ جدید
  • کپی بلیط رفت و برگشت و رزرواسیون هتل
  • معرفی نامه از سازمان ایرانی
  • نامه از وزارت خارجه هند
  • دعوتنامه از ار برگزارکنندگان همایش در هند

 

ویزای تجاری هند

  • اصل و کپی پاسپورت با حداقل  اعتبار ۶ ماه
  • اصل و کپی شناسنامه
  • دو قطعه عکس ۵*۵ جدید
  • کپی بلیط رفت و برگشت و رزرواسیون هتل
  • دعوتنامه از شرکت معتبر در هند
  • گردش حساب مالی ۳ ماه آخر

ویزای کار هند

  • اصل و کپی پاسپورت با حداقل  اعتبار ۶ ماه
  • اصل و کپی شناسنامه
  • دو قطعه عکس ۵*۵ جدید
  • کپی بلیط رفت و برگشت و رزرواسیون هتل
  • اصل قراداد کار، حکم استخدام
  • نامه تعیین میزان حقوق در هند
  • مستخدم باید سند صلاحیت های مهارت خود را ارائه دهد
  • مستخدم باید سند اشتغال به کار یا قرارداد خود را با سازمان یا شرکت هند ارائه دهد
  • شرکت یا سازمان استخدام کننده باید در هند به ثبت رسیده باشد سند آن به همراه مدارک ارائه شودگ
  • شرکت یا سازمان استخدام کننده باید سند عدم دسترسی به اتباع هندی دارای صلاحیت برای این پست را ارائه دهد

 

ویزای الکترونیک هند

مدارک لازم جهت اخذ ویزای الکترونیک هند

  • اسکن صفحه اول پاسپورت
  • اسکن عکس ۵*۵

درصورت داشتن ویزای قبلی هند اسکن ویزا

هزینه ویزای الکترونیک هند : ۱۰۰$  میباشد

هزینه اخذ ویزای هند

ویزای توریستی هند (عادی ، ۱ ماهه)

  • قیمت ویزای هند : ۱۰۰$ +۱۲۰۰۰۰۰ ریال
  • مدت اقامت ویزای هند : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای هند : ۹۰ روز
  • مدت اخذ ویزای هند : ۱۰ روز کاری

ویزای شما پس از انگست نگاری طی ۱۰ روز کاری صادر خواهد شد.

ویزای توریستی فوری یکماهه هند

  • قیمت ویزای توریستی فوری هند : ۱۰۰$ + ۳۲۰۰۰۰۰ ریال
  • مدت اقامت ویزای هند : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای هند : ۹۰ روز
  • مدت اخذ ویزای فوری هند : ۵ روز کاری

آدرس سفارت هند در ایران

آدرس سفارت هند در تهران : خیابان شهید مطهری ، خیابان میرعماد ، شماره ۴۶(برای مشاهده موقعیت سفارت بر روی نقشه اینجا کلیک کنید.)

تلفن سفارت هند : ۵-۸۸۷۵۵۱۰۲-۰۲۱

برای کسب اطلاعات بیشتر روی قسمت روبرو کلیک کنید(سایت سفارت هند)

Leave a Reply