Telegram
Instagram

ویزای سوئیس,ویزای اینترنتی سوئیس,ویزای توریستی سوئیس

اخذ ویزای توریستی سوئیس

·       آدرس: تهران ، خيابان الهیه، خیابان شریفی‌منش، خیابان یاسمن واحد 2

·       تلفن: 22008333 (021)

·       فکس: 22006002 (021)

·       روز و ساعات کاري: يکشنبه تا پنجشنبه، ساعت 9 تا 12

·       آدرس پست الکترونیکی: teh.visa(@)eda.admin.ch

·       آدرس وب سایت: https://www.eda.admin.ch/tehran

ویزای توریستی سوئیس، شامل افرادی می‌شود که با هدف گردشگری، قصد اقامت چند روزه تا سه ماهه را دارند. فراموش نکنید که ویزای توریستی به شما اجازه‌ی کار نمی‌دهد و برای اشتغال احتیاج به صدور مجوز کار دارید.

حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری و مصاحبه در سفارت الزامی می‌باشد.

از کلیه‌ی مدارک زیرنسخه کپی داشته باشید؛ اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش ویزا می‌ماند.

کلیه مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند.

مدارک مورد نیاز سفارت سوئیس:

1) تکمیل فرم سفارت: اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل پرسشنامه تقاضای ویزاست.

2) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌های قبلی اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست ویزا باشد.

3) اصل شناسنامه.

4) 3 قطعه عکس 4*3.5 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید.

5) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک:

ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، قابل قبول می‌باشد.

الف) حسابهای جاری: کارکرد سه ماه اخیر.

الف-1) در صورت تعداد زیاد تراکنش، ارائه گردش حساب 1 ماه گذشته کافی می‌باشد.

(در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه می‌باشد.)

ب) سپردههای بانکی: باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ریال باشد

1) اصل مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانش‌نامه تحصیلی.

ب) وکلا: پروانه وکالت.

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.

د) بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی به همراه ارائه آخرین فیش حقوقی.

ز) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت به همراه آخرین فیش حقوقی.

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

ه) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ( اصل نامة اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار).

ی) اصل مدارک شغلی همسر برای خانم‌های خانه‌دار.

2) اصل سند ملکی: علاوه بر موارد ذکر شده، اسناد مربوط به دارایی های غیرمنقول در صورت دارا بودن.

3) اصل بیمه مسافرتی برای کل مدت زمان اقامت فرد متقاضی در حوزه شینگن. بیمه سامان مورد تأئید سفارت سوئیس می‌باشد.

4) اصل بلیط یا رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما.

5) اصل رزور هتل در مقاصد مورد نظر در سوئیس.

6) ضمانت‌نامه بانکی به مبلغ ………… به ازای هر فرد.

بررسی اولیه‌ی مدارک معمولاً از سه هفته تا یک ماه طول می‌کشد و ممکن است پاسخ قطعی نسبت به درخواست شما چند هفته‌ای هم بیشتر زمان ببرد.

ما را به اشتراک بگذارید

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

تماس با ما

  • تهران - سعادت آباد - خیابان علامه جنوبی - مجتمع طوس - طبقه اول واحد 62
  • تلفکس:02188694090

همراه ما باشید

درباره ما

آژانس هواپیمایی و مسافرتی سفرنامه اسرارآمیز

  • مجری بهترین تورهای داخلی و خارجی
  • اخذ ویزای کلیه کشورها
  • ارائه آنلاین ویزای کلیه کشورها
طراحی سایت و بهینه سازی توسط نوین آی تی

بهینه سازی سایت توسط