Telegram
Instagram

ویزای مکزیک به شکل سینگل ارائه میگردد که انواع آن در مدت زمان های مختلف در زیر اشاره شده است :

ضمنا برای رفع هرگونه ابهام و کسب اطلاعات بیشتر در جهت صدور ویزای آنلاین کلیک نمایید.

نوع ویزا : توریستی عادی طبق بلیط

کشور : مکزیک

قیمت : 150دلار

مدت اقامت : طبق بلیط و ویزای اخذ شده

مدت اعتبار ویزای مکزیک : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزای مکزیک : 25 روز کاری

مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار

اصل پاسپورت،دو قطعه عکس رنگی , اصل شناسنامه , گواهی اشتغال بکار به لاتین

ضمانت نامه بانکی حداقل 50 میلیون تومان , تمکن مالی و تسویه حساب کامل

پرینت حساب بانکی 3 ماهه به لاتین , سند ملکی بابت ضمانت بازگشت ، ویزای شینگن قبلی

در صورت نداشتن ویزای شینگن قبلی مبلغ 350 دلار بابت ضمانت بازگشت پرداخت شود

ما را به اشتراک بگذارید

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

  • مهمان (Richard Mangasarian)

    با سلام
    ضمن تبریک عید نوروز سوالاتی در مورد اخذ ویزای مکزیک دارم.بنده ساکن کشور ارمنستان هستم با پاسپورت ایرانی ،جهت اخذ ویزا چه مدارکی احتیاج دارم تمام دارایی بنده در ارمنستان است هیچ حساب بانکی یا سند ملکی در ایران ندارم.لطفا راهنمایی نمایید.
    با تشکر

  • مهمان (ایمان)

    در پاسخ به: مهمان (Richard Mangasarian)

    سلام و عرض ادب
    متاسفانه سفارتهای موجود در ایران مدارکی که در ایران دارین رو میپذیرن مگر اینکه شما مدارک دارای هاتونو تو ارمنستان ترجمه کرده و به تایید سفارت ایران در اونجا برسونید
    در اینصورت میشه کاری کرد

تماس با ما

  • تهران - سعادت آباد - خیابان علامه جنوبی - مجتمع طوس - طبقه اول واحد 62
  • تلفکس:02188694090

همراه ما باشید

درباره ما

آژانس هواپیمایی و مسافرتی سفرنامه اسرارآمیز

  • مجری بهترین تورهای داخلی و خارجی
  • اخذ ویزای کلیه کشورها
  • ارائه آنلاین ویزای کلیه کشورها
طراحی سایت و بهینه سازی توسط نوین آی تی

بهینه سازی سایت توسط