ویزای دبی

ویزای دبی ارزان ، ویزای امارات

ویزای دبی

ویزای دبی 1280 786 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای دبی(امارات متحده عربی)

اخذ ویزای دبی برای ورود به امارات متحده عربی الزامی می باشد. جهت اخذ ویزای دبی نیازی به حضور شما نمی باشد تنها لازم است مدارک خود را تحویل آژانس هواپیمایی مورد نظر خود بدهید تا به عنوان نماینده و وکیل از طرف شما برای گرفتن ویزا اقدام نماید قوانین و شرایط برای اخذ ویزاهای مختلف  دبی با یکدیگر متفاوت است .دسته بندی ویزا بنا به  هدف و مدت سفر شما متفاوت می باشد و همچنین  مدت تعیین شده ویزا با هدف سفر شما تعیین می شود.ویزای توریستی دبی زمان های متفاوتی دارنند و کلیه ویزاها دبی به دو گروه یکبار ورود و چند بار ورود تقسیم می شود. مدت زمان اعتبار ویزای دبی ۱۴ روز می باشد. ویزای دبی به دو صورت عادی و اضطراری صادر می شود و مدت زمان صدور میزای اضطراری ۳ روز و عادی ۷ روز می باشد.

 

انواع ویزای دبی

  • ویزای توریستی
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای تجاری ، کاری
  • ویزای ترانزیت

مدارک لازم ویزای دبی

مدارک مشترک بین تمامی ویزاها عبارتند از:

  • اسکن رنگی از صفحه اول پاسپورت
  • اسکن یا فایل رنگی عکس با زمینه سفید
  • اسکن کارت مالی پشت و رو
  • اسکن تمام صفحات شناسنامه

ویزای کاری،تجاری دبی

اگر قصد کار و تجارت در دبی را دارید در اولین قدم باید اقدام به اخذ ویزای کاری دبی کنید. باید توجه داشته باشید صرفا داشتن مدرک تحصیلی تضمین کار در دبی نمی باشد لازم است تسلط کامل به زبان انگلیسی با عربی داشته باشید. ضمنا لازم است قبل از اقدام به اخذ ویزا برای گرفتن دعوتنامه کاری موسسه یا کارفرمایی را در دبی پیدا کنید و پس از تهیه دعوتنامه برای اخذ ویزای کاری اقدام نمایید.لازم است بدانید برای اخذ ویزای کاری دبی سن متقاضی نباید بیش از ۵۰ سال باشد.

  • اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • شناسنامه و کارت ملی
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • بیمه مسافرتی
  • دعوتنامه کتبی از شرکت یا موسسه در دبی
  • نامه حمایت مالی از کارفرما در دبی

 

ویزای تحصیلی دبی

یکی از دلایلی که تحصیل در دبی طرفداران بسیاری دارد این است که متقاضیان در دوران تحصیل و یا بعد از اتمام به راحتی می توانند به کشور هایی نظیر: انگلیس ، آمریکا و کانادا انتقالی تحصیلی بگیرند.در ضمن لازم است بدانید تسلط به زبان انگلیسی یا عربی از الزامات تحصیل در دبی می باشد.

  • اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • مدرک زبان انگلیسی
  • مدارک تحصیلی و ریز نمرات
  • تمکن مالی و گردش حساب
  • تاییده و دعوتنامه از موسسه و دانشکده مد نظر

 

ویزای توریستی دبی

  • اصل پاسپورت متقاضی با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید

 

هزینه اخذ ویزای دبی

  • ویزا عادی ۲۸۵ درهم -۱۴ روزه -۶ روزکاری
  • ویزای فوری ۳۴۵ درهم – ۱۴روزه – ۳ روز کاری
  • ویزای عادی ۱ ماهه ۳۴۰ درهم -۶ روزکاری
  • ویزای ۳ ماهه عادی ۹۵۰ درهم – روز کاری
  • ویزای ۳ ماهه عادی مولتی ۱۹۵۰ درهم – ۶ روز کاری

آدرس سفارت دبی در ایران

آدرس سفارت: تهران، منطقه ۲ ،بلوار ایران زمین(برای مشاهده موقعیت دقیق سفارت بر روی نقشه اینجا کلیک کنید.)

شماره تماس سفارت:۰۲۱۴۲۷۹۲۰۰۰

برای کسب اطلاعات بیشتر روی قسمت روبرو کلیک کنید.(سایت سفارت دبی)

Leave a Reply

    مشاوره رایگان