ویزای قبرس جنوبی

ویزای قبرس جنوبی

ویزای قبرس جنوبی 600 450 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای قبرس جنوبی

دریافت ویزای قبرس برای سفر به این کشور الزامی می باشد. اخذ ویزای توریستی قبرس در فصول سفر(تابستان) راحتر از سایر فصل های دیگر است به دلیل اینکه در فصول دیگر ارائه مدارک دیگری لازم است. در ضمن لازم است بدانید کسانی که قصد سفر به قبرس جنوبی(اروپایی) را دارند در صورتی که ویزای قبرس شمالی (ترک نشین) در پاسپورت خود دارند برای جلوگیری از اینکه دچار مشکل جهت اخذ ویزا شوند ، پاسپورت خود را تعویض کنند. ویزای توریستی قبرس سینگل(یکبار ورود) و حداکثر برای مدت دو هفته صادر می شود در صورتی که می خواهید بیشتر از این در قبرس اقامت داشته باشید باید قبل از اتمام مهلت ویزا نسبت به تمدید آن اقدام نماید.

 

انواع ویزای قبرس

  • ویزای تحصیلی
  • ویزای توریستی
  • ویزای تجاری،کاری
  • ویزای خرید ملک
  • ویزای دیدن آشنایان و اقوام

مدارک ویزای قبرس

ویزای تحصیلی قبرس

بدلیل اینکه دانشگاها و موسسات با استاندار بالا در قبرس فعالیت می کنند به همین علت تحصیل در قبرس از اهمیت زیادی برخوردار است .تحصیل در قبرس دارای مزایای زیادی است که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد :

 کسانی که در قبرس ادامه تحصیل می دهند امکان اخذ بورسیه تحصیلی دارند ، امکان پذیرش دانشجو بدون نیاز به داشتن مدرک زبان می باشد ، تمامی دانشکده های آموزشی مورد تایید وزارت علوم و تحقیقات و فناوری می باشد.

  • اصل پاسپورت با حداقل اعتبار ۲ ساله
  • عکس۳*۴ زمینه سفید
  • مدارک تحصیلی و ریز نمرات
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • تمکن مالی به میزانی که سفارت اعلام می کند
  • تاییدیه و نامه دانشکده یا موسسه ای که قصد ادامه تحصیل در آن را دارید
  • تمکیل فرم درخواست ویزا
  • مدارکی که نشان دهد شما در طول اقامت و تحصیل توانایی پرداخت هزینه های خود را دارید

 

ویزای توریستی قبرس

  • اصل پاسپورت با حداقل اعتبار ۶ ماهه
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • بلیط رفت و برگشت و رزرواسیون هتل
  • تکمیل  فرم درخواست  ویزا
  • گواهی اشتغال به کار متقاضی
  • تمکن مالی به میزانی که سفارت اعلام می کند

 

ویزای کاری،تجاری قبرس

این ویزا به کسانی تعلق می گیرد که امکان و توانایی کار در این کشور را دارند و دارای توانایی های بسیاری هستند که در قدم اول برای گرفتن ویزای قبرس لازم است از کارفرما یا شرکتی که قرار است در آنجا مشغول به کار شود نامه تاییده و قرارداد تهیه کنند.

  • اصل پاسپورت با حداقل اعتبار ۶ ماهه
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • تکمیل  فرم درخواست  ویزا
  • نامه تاییدیه استخدامی از کارفرما
  • ارائه گواهی سلامت

 

ویزای خرید ملک قبرس

  • اصل پاسپورت با حداقل اعتبار ۶ ماهه
  • بلیط رفت و برگشت و رزرواسیون هتل
  • ۲ قطعه عکس ۶*۴ زمینه سفید
  • کپی شناسنامه و کارت ملی
  • سند مالکیت در ایران
  • گواهی اشتغال به کار با میزان درآمد
  • نامه تمکن مالی و گردش حساب ۶ ماه آخر
  • دعوتنامه از طرف آژانس املاک یا شرکت شاختمانی در قبرس

 

ویزای دیدن آشنایان واقوام قبرس

  • اصل پاسپورت با حداقل اعتبار ۶ ماهه
  • ۲ قطعه عکس ۶*۴ زمینه سفید
  • گواهی اشتغال به کار با میزان درآمد
  • نامه تمکن مالی و گردش حساب ۶ ماه آخر
  • کپی شناسنامه و کارت ملی
  • بلیط رفت و برگشت
  • دعوتنامه
  • تعدنامه کلیه مسئولیت ها
  • کپی کارت اقامت یا پاسپورت دعوت کننده
  • گارانتی بانکی دعوت کننده

 

 

هزینه اخذ ویزای قبرس

ویزای توریستی قبرس (۱۵ روزه ، عادی)

  •  قیمت ویزای توریستی قبرس : ۶۵ یورو
  •  مدت اقامت ویزای توریستی قبرس : ۱۵ روز
  •  مدت اعتبار ویزای قبرس : طبق تاریخ پرواز
  •  مدت اخذ ویزای توریستی قبرس : ۱۴ روز کاری
  •  ویزای توریستی قبرس به صورت یکبار ورود و حداکثر برای مدت دو هفته توسط سفارت این کشور صادر می‌شود.

 

آدرس سفارت قبرس در ایران

آدرس سفارت قبرس در تهران : تجریش ، خیابان شهید کریمی (بوعلی سابق) ، پلاک ۱۹۴(برای مشاهده موقعیت سفارت بر روی نقشه اینجا کلیک کنید.)

تلفن: ۲۲۲۱۹۸۴۲ (۰۲۱)

برای کسب اطلاعات بیشتر روی قسمت روبرو کلیک کنید(وب سایت سفارت قبرس)

مدارک جهت صدور ویزای قبرس فقط روزهای یکشنیه و چهارشنبه از ساعت ۱۱ تا ۱۲ پیش از ظهر توسط سفارت دریافت می‌شود

 

 

 

 

Leave a Reply