ویزای چین

ویزای چین

ویزای چین 900 600 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای چین

برای سفر به چین اخذ ویزای این کشور الزامی می باشد .  با ویزای توریستی چین ؛ نمی توانید در این کشور مشغول به کار و تجارت شوید ، برای انجام این امور لازم است که ویزای کاری چین و ویزای تجاری چین را دریافت کنید . جهت دریافت ویزای توریستی چین حضور فرد متقاضی ویزا در سفارت الزامی نمی باشد ولی جهت دریافت سایر ویزاهای چین قوانین متفاوت می باشد .ویزای توریستی چین به صورت سینگل و گروهی صادر می شود که حداقل تعداد نفرات برای ویزای گروهی باید ۵ نفر باشد و تمامی مسافران باید با هم ورود و خروج داشته باشند مدت اعتبار این ویزا ۱ ماه می باشد که تاریخ آن از ورود مسافران شروع می شود در ضمن ویزای سینگل ۳۰ روزاعتبار دارد و داخل پاسپورت مسافر درج می شود. ویزای تجاری چین به صورت سینگل ، دبل و مولتی صادر می شود که مدت زمان اقامت شما در چین بستگی به نوع ویزای دریافتی شما دارد . به یاد داشته باشید که ۱ ماه قبل از سفرتان باید برای گرفتن ویزا اقدام نمایید.

 

انواع و مدارک لازم ویزای چین

ویزای نوع C :

این نوع ویزا برای ماشین های باربری و….. می باشد.

  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • کپی ویزای قبلی چین در صورت موجود بودن
  • اصل پاسپورت با  حداقل اعتبار ۶ ماهه
  • نامه تضمینی از شرکت حمل و نقل در چین یا دعوتنامه صادر شده از نهاد مربوطه
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • اصل و کپی مدرک وضعیت اقامت قانونی

ویزای نوع D:

این ویزا برای افرادی که قصد اقامت در کشور چین را دارند صادر می شود.

  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • کپی ویزای قبلی چین در صورت موجود بودن

ویزای نوع F:

این نوع ویزا برای افرادی صادر می شود که به منظور بازدید ، تورهای تحصیلی و سایر فعالیت های غیر تجاری قصد سفر به چین را داشته باشند.

  • تکمیل فرم درخواست
  • کپی ویزاهای قبلی چین در صورت موجود بودن
  • اصل پاسپورت با حداقل اعتبار ۶ ماهه
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • دعوتنامه از شخص یا اشخاصی که در چین حضور دارند

ویزای نوع G:

این نوع ویزا برای افرادی صادر می گردد که قصد ترانزیت دارند.

  • اصل پاسپورت با حداقل اعتبار ۶ ماهه
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • کپی ویزاهای قبلی چین در صورت موجود بودن
  • ارائه بلیط با تاریخ و محل اقامت در مقصد

ویزای نوع J1 وJ2:

ویزای J1 برای روزنامه نگاران سازمان خبری مستقر در چین می باشد که مدت اقامت آنها بیش از ۱۸۰ روز است.  ویزای J2 متعلق به روزنامه نگارانی می باشد که مدت کوتاهی به منظور تهیه خبر می خواهند در چین باشند و مدت اقامت آنها کمتر از ۱۸۰ روز می باشد.

  • اصل پاسپورت با حداقل اعتبار ۶ ماهه
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • کپی ویزاهای قبلی چین در صورت موجود بودن
  • نامه اخذ شده ویزا توسط وزارت اطلاعات امور خارجه چین بهمراه یک نامه رسمی از سوی رسانه ای که روزنامه نگار در آن کار می کند
  • گارانتی کردن صحیح بودن  اطلاعات فرم

ویزای نوع L:

این ویزا برای افرادی صادر می شود که قصد تفریح و گردشگری از سفر به چین را دارند که به اصطلاح به این نوع ویزا ، ویزای توریستی گفته می شود.

  • اصل پاسپورت باحداقل اعتبار ۶ ماهه
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • کپی ویزاهای قبلی چین در صورت موجود بودن
  • اسناد و مدارک که برنامه سفر شما را نشان می دهد مثل رزرو هتل و…
  • تمکن مالی

ویزای نوع M:

این نوع ویزا به افرادی تعلق می گیرد که قصد تجارت از سفر به چین را دارند.

  • اصل پاسپورت با حداقل اعتبار ۶ ماهه
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • کپی ویزاهای قبلی چین در صورت موجود بودن
  • مدارک مربوط به فعالیت تجاری توسط یه شرکت معتبر در چین

ویزای نوع Q1:

این نوع ویزا به ویزای خویشاوندی معروف است و برای کسانی صادر می شود که قصد دیدار از دوستان و اقوام را دارد.

  • اصل پاسپورت با حداقل اعتبار ۶ ماهه
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • کپی ویزاهای قبلی چین در صورت موجود بودن
  • دعوتنامه از یک شهروند چینی
  • اطلاعات فرد دعوت کننده
  • اطلاعات و برنامه سفر
  • اصل و کپی گواهینامه

ویزای نوع R:

این ویزا مخصوص افرادی است که از استعدا خاصی برخوردارند و کشور چین به حضورشان نیاز دارد.

  • اصل پاسپورت با حداقل اعتبار ۶ ماهه
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • کپی ویزاهای قبلی چین در صورت موجود بودن

ویزای نوع  X2وX1:

ویزایX1 متعلق است به افرادی که به منظور تحصیل بیش از ۱۸۰ روز اقامت در چین  دارندو ویزای X2 که برای افرادی به کار میرود که کمتر از ۱۸۰ روز اقامت در چین دارند

  • اصل پاسپورت با حداقل  اعتبار ۶ ماهه
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • کپی ویزاهای قبلی چین در صورت موجود بودن
  • اصل و کپی نامه پذیرفته شده از موسسه یا دانشگده
  • اصل و کپی فرم ویزای تحصیلی

ویزای نوع Z:

این نوع ویزا مخصوص افرادی است که قصد کار در چین را دارند

  • اصل پاسپورت با حداقل اعتبار ۶ ماهه
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • کپی ویزاهای قبلی چین در صورت موجود بودن
  • مجوز اشتغال به کار صادر شده از یک نهاد یا سازمان در چین
  • دعوتنامه کاری از طرف شرک یا نهاد معتبر در چین

 

 

هزینه اخذ ویزای چین

هزینه ویزای چین بسیار بستگی داره به نوع ویزای درخواستی ، مدت زمان اقامت در چین و همچنین مدت زمانی که ویزای چین اخذ می شود

ویزای توریستی چین انفرادی ۱ ماهه عادی

  • قیمت ویزای توریستی عادی انفرادی چین : ۱۱۵دلار
  • مدت اقامت : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای توریستی چین : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای چین : ۷ روز کاری

ویزای توریستی چین انفرادی ۱ ماهه فوری

  • قیمت ویزای توریستی چین : ۱۴۰ دلار
  • مدت اقامت : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای چین : ۴ روز کاری

ویزای توریستی چین گروهی ۱ ماهه عادی

  • قیمت ویزای توریستی چین : ۱۰۰ دلار
  • مدت اقامت : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای چین : ۱۰ روز کاری

ویزای توریستی چین گروهی ۱ ماهه فوری

  • قیمت ویزای توریستی چین : ۱۳۰ دلار
  • مدت اقامت : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای چین : ۵ روز کاری

ویزای تجاری چین ۱ ماهه عادی

  • قیمت ویزای تجاری چین : ۲۹۰ دلار
  • مدت اقامت : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای چین : ۲۰ روز کاری

ویزای تجاری چین ۱ ماهه فوری

  • قیمت ویزای تجاری چین : ۳۲۰ دلار
  • مدت اقامت : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای چین : ۱۸ روز کاری

ویزای تجاری چین ۳ ماهه دبل (دوبار ورود)

  • قیمت ویزای تجاری چین : ۵۳۰ دلار
  • مدت اقامت : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای چین : ۱۵ روز کاری
  • برای ویزای ۳ ماه به بالا حداقل باید یک ویزای تجاری قبلی در گذرنامه باشد

ویزای تجاری چین ۶ ماهه مولتی (چندبار ورود)

  • قیمت ویزای تجاری چین : ۹۰۰ دلار
  • مدت اقامت : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای چین : ۱۵ روز کاری

ویزای تجاری چین مولتی ۱ ساله

  • قیمت ویزای مولتی چین : ۱۳۲۰ دلار
  • مدت اقامت : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای چین : ۱۷ روز کاری
  • برای ویزای ۳ ماه به بالا حداقل باید یک ویزای تجاری قبلی در گذرنامه باشد

 

 آدرس سفارت چین در ایران

آدرس سفارت چین در تهران : خیابان شهید موحد دانش (اقدسیه) ، روبروی آتش نشانی(برای دیدن موقیعت سفارت بر روی نقشه اینجا کلیلک کنید.)

برای کسب اطلاعات بیشتر روی قسمت روبرو کلیک کنید (وب سایت سفارت چین)

شماره تماس مستقیم سفارت : ۲۲۲۹۱۲۴۰ (۰۲۱) و ۲۲۲۹۱۲۴۱

ساعات کار سفارت چین روزهای فرد (یکشنبه، سه شنبه و پنجشنبه) صبحها از ساعت ۸:۴۵ تا ۱۲:۱۵ و بعدازظهرها از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۶:۳۰۰

 

Leave a Reply