ویزای کانادا

ویزای کانادا

ویزای کانادا 800 535 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای کانادا

یکی از معتبرترین ویزاها، ویزای کانادا می باشد که به علت تعطیل شدن سفارت کانادا در ایران، گرفتن ویزا برای ایرانیان کمی سخت تر شده است و برای اخذ ویزای کانادا یا باید به سفارت کانادا در کشورهای مجاور مراجعه نمایید و یا آژانس هواپیمایی مورد نظر خود را پیدا کرده تا به عنوان وکیل و نماینده شما برایتان اقدام به گرفتن ویزا کنند. البته لازم است بدانید در مرحله انگشت نگاری حضور متقاضی الزامی می باشد و انگشت نگاری شما تا ۱۰ سال معتبر خواهد بود. جالب است بدانید که کانادا اتفاقی به اسم ریجکت ندارد و در صورت پذیرفته نشدن درخواست شما برای اخذ ویزا، ویزای شما ریفیوز می شود که این امکان وجود دارد که شما پس از کامل کردن مدارک خود را تکمیل کرده و دوباره اقدام به گرفتن ویزا نمایید. ویزای کانادا ۱۰ ساله نیز صادر می شود که بدلیل اینکه پاسپورت ایرانیان حداکثر ۵ سال اعتبار دارد امکان صدور ویزای ۱۰ ساله برای آنها وجود ندارد ودر نتیجه ویزای ۵ ساله برایشان صادر می شود. به طور کلی ویزای کانادا به دو دسته کلی تقسیم می شود :(ویزای موقت کانادا، ویزای دایم اقامت کانادا)

 

ویزای موقت کانادا

برای افرادی صادر می شود که زمان محدود یا  طی یه زمان مشخصی در کانادا اقامت دارند که به چند دسته زیر تقسیم می شود:

  • ویزای توریستی
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای همراه

ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا به سه شکل زیر صادر می شود:

  • ویزای سینگل( یک بار ورود)
  • ویزای مالتی (چند بار ورود)(ویزای ۵ ساله کانادا)
  • ویزای سوپروایزر(ویزای والدین)

دارندگان ویزا مالتی می توانند تا زمان اعتبار ویزای خود در هر زمان و بدون محدودیت وارد کانادا شوند و هر بار ۶ ماه اقامت در این کشور خواهند داشت و یا می توانند بعد از اتمام ۶ ماه تنها ۶ ساعت از کانادا خارج شوند و دوباره به خاک کانادا بازگردند.

 

ویزای سوپر وایز کانادا

نوعی ویزای توریستی می باشد که برای والدین فردی که در کانادا اقامت دارد صادر می شود که حداقل حقوق دعوت کننده نباید از ۲۴۰۰۰ دلار در سال کمتر باشد و مدارک مالی و اقامتی دعوت کننده نیز باید ضمیمه شده درخواست باشد در ضمن دعوت کننده باید تا یک سال بیمه متقاضیان را پرداخت کند و آنها نیز از طرف پزشک سفارت معاینه شوند این معاینه تایید، از جهت این می باشد که سلامت مسافر قبل از ورود به کانادا تایید شود تا مشخص شود قصد از سفرشان درمانی نمی باشد.اعتبار این ویزا ۵ ساله می باشد و به صورت چند بار ورود است و مسافر می تواند در هر بار ورد تا ۲ سال در کانادا اقامت داشته باشد.

 

ویزای تحصیلی کانادا

نظام آموزشی کانادا  تحت نظارت فدرال است به  همین علت از سیستم آموزشی یکپارچه و بسیار به روز برخوردار است. سیستم آموزشی کانادا به دو بخش ، آموزش همگانی یا عمومی و آموزش خصوصی با غیر انتفاعی تقسیم می شود که این تقسیم بندی برای همه مقطع های تحصیلی صدق می کند. اولین قدم برای درخواست ویزای تحصیلی کانادا تکمیل فرم ارزیابی تحصیلی کانادا می باشد.

 

مدارک لازم برای ویزای کانادا

  • اصل پاسپورت جدید و قدیم
  • شناسنامه ترجمه شده
  • کارت ملی
  • تکمیل فرم سفرهای پیشین
  • در صورت متاهل بودن ترجمه سند ازدواج
  • تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • دو قطعه عکس ۳.۵*۴.۵ زمینه سفید
  • ترجمه مدارک شغلی (سوابق بیمه ،جواز کسب، پروانه پزشکی، حکم بازنشستگی و….)
  • ترجمه فیش حقوقی ۳ ماهه اخیر
  • معرفی نامه از محل کار
  • ترجمه کارت پایان خدمت
  • ترجمه آخرین مدرک تحصیلی
  • سند وسیله نقلیه
  • تراول هیستوری
  • سند ملکی ترجمه شده در صورت موجود بودن
  • دعوتنامه(توریستی یا دیداری)
  • رزرو بلیط و رزرواسیون هتل درصورت نبودن دعوتنامه
  • گردش حساب چهار ماهه اخیر که به زبان انگلیسی ترجمه شده است نشان دهنده درآمد ماهیانه شما باشد
  • تمکن مالی به زبان انگلیسی
  • در صورت اینکه سن متقاضی زیر ۱۸ سال باشد نیاز به رضایت نامه والدین می باشد.

نکات درخواست ویزای کانادا

شهروندان ایرانی متقاضی دریافت ویزای توریستی کانادا باید در کلیه موارد ذیل اطمینان خاطر افسر اداره مهاجرت را جلب نمایند:

  • تضمین خروج از خاک کانادا پس از اتمام مهلت ویزا
  • ارائه تضمین مالی به منظور تامین کلیه مخارج در طول مدت اقامت در خاک کانادا
  • ارائه تعهد مبنی بر عدم اشتغال یا تحصیل در مدت اقامت
  • عدم ایجاد خطر امنیتی برای دولت و شهروندان کانادا
  • عدم سوء پیشینه کیفری
  • ارائه گواهی سلامت
  • ارائه کلیه مدارک درخواستی از جانب افسر اداره مهاجرت

یکسری از توابع می توانندبدون اخذ ویزا به  کانادا سفر کنند که شامل: یونان، ژاپن، لیتوانیا، قبرس، ایرلند، فنلاد، هلند، سان مارینو، سوئد، استرالیا، فراتسه ، دانمارک،بلژیک، اتریش و… می باشد.

جالب است بدانید که با داشتن ویزای کانادا شما می توانید به ۱۱ کشور دیگر نیز سفر کنید که این نام کشورها به شرح ذیل می باشد:

  • کاستاریکا ۳۰ روز  اجازه اقامت
  • پاناما ۳۰ روز اجازه اقامت
  • مکزیک ۱۸۰روز اجازه اقامت
  • قطر ۳۰ روز اجازه اقامت
  • عمان ۳۰ روزاجازه اقامت
  • مقدونیه ۱۵ روز اجازه اقامت
  • انگلستان ۲۴ ساعت اجازه اقامت
  • گرجستان ۹۰ روزاجازه اقامت
  • آنتیگوا و باربودا ۳۰ روزاجازه اقامت
  • دومینیکن ۳۰روز اجازه اقامت
  • کوبا ۳۰ روزاجازه اقامت