ویزای بلاروس

ویزای بلاروس

ویزای بلاروس 1680 1050 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای بلاروس

جهت سفر به کشور بلاروس احتیاج به اخذ ویزای این کشور را دارید. برای اخذ ویزای توریستی بلاروس نیازی به حضور مسافر در سفارت نمی باشد و متقاضی می تواند مدارک را به آژانس هواپیمایی مورد نظر خود تحویل دهد تا به عنوان وکیل و نماینده ایشان اقدام به اخذ ویزای بلاروس کنند. مدت زمان صدور ویزای بلاروس بین ۲ تا ۱۴ روز کاری می باشد.دسته بندی انواع ویزای بلاروس به چند دسته زیر تقسیم می شود:

ویزای نوع B-ویزای ترانزیت می باشد و اعتبار آن تا ۱ سال می باشد.

ویزای نوع C-ویزای کوتاه مدت که اعتبار آن ۹۰ روز تا ۳ ماه می باشد.

ویزای نوع D-ویزای بلند مدت که اعتبار آن تا ۱ سال می باشد.

ورودی های ویزاها نیز به سه صورت یک بار ورود ، دو بار ورود و چند بار ورود می باشد.

 

انواع ویزای بلاروس

  • ویزای توریستی
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای تجاری ،کاری
  • ویزای ترانزیت

مدارک ویزای بلاروس

ویزای ترانزیت بلاروس

این نوع ویزا برای متقاضیانی است که قصد عبور از بلاروس را دارند و مقصد نهاییشان جای دیگری می باشد. دراین شرایط توقف چند ساعته و حداکثر ۱ روزه می باشد.برای دریافت این ویزا لازم است مدارک مقصد نهایی خود را به مامورین تحویل دهند.

  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • بلیط رفت و برگشت به کشور مبداء
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید

 

ویزای توریستی بلاروس

این ویزا مخصوص افرادیست که قصد تفریح و گردش را از سفر دارند که به سه صورت ۷ ، ۱۴ ، ۲۱ روزه صادر می شود.

  • اصل و کپی پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • رزرو بلیط رفت و برگشت و رزرواسیون هتل
  • گواهی اشتغال به کار
  • بیمه مسافرتی
  • تمکن مالی به میزانی که سفارت اعلام کرده

 

ویزای تحصیلی

قبل از اینکه متقاضی اقدام به اخذ ویزای تحصیلی نماید می بایست از موسسه یا دانشکده مد نظر دعوتنامه و نامه تاییده تحصیلی دریافت کند.در ضمن لازم است بدانید تمامی مدارک تحویلی باید ترجمه شده باشد.

  • اصل و کپی پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • مدارک تحصیلی و ریز نمرات
  • ارائه مدارک پزشکی و سلامت
  • نامه و تاییدیه از موسسه و دانشکده مد نظر

 

ویزای تجاری ، کاری

این ویزا مخصوص افرادیست که از تخصص یا تجارت خاصی بهرمند می باشند.متقاضی باید قبل از اقدام به اخذ ویزا از موسسه یا کارفرما در بلاروس دعوتنامه تهیه نماید.

  • اصل و کپی پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
  • عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • دعوتنامه کتبی از کارفرما یا موسسه در بلاروس
  • تمکن مالی به میزانی که سفارت اعلام کرده

 

هزینه اخذ ویزای بلاروس

ویزای توریستی بلاروس ۷ روزه عادی

  • قیمت ویزای بلاروس :۳۲۰دلار
  • مدت اقامت : ۷ روز
  • مدت اعتبار ویزای بلاروس : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای بلاروس : ۱۰ روز کاری

ویزای توریستی بلاروس ۱۴ روزه عادی

  • قیمت ویزای توریستی بلاروس : ۳۷۰ دلار
  • مدت اقامت : ۱۴ روز
  • مدت اعتبار ویزای بلاروس : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای بلاروس : ۱۰ روز کاری

ویزای توریستی بلاروس ۲۱ روزه عادی

  • قیمت ویزای بلاروس : ۴۲۰ دلار
  • مدت اقامت : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای بلاروس : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای بلاروس : ۱۰ روز کاری

آدرس سفارت بلاروس در ایران

آدرس سفارت بلاروس  : زعفرانیه، خیابان فلاحی، خیابان طاهری، خیابان آبان، کوچه آذر، پلاک۱(برای مشاهده موقعیت سفارت بر روی نقشه اینجا کلیک کنید.)

شماره تماس سفارت بلاروس: ۰۲۱۲۲۷۵۲۲۲۹

برای کسب اطلاعات بیشتر روی قسمت روبرو کلیک کنید.(سایت سفارت بلاروس)

 

 

Leave a Reply