ویزای بنگلادش

ویزای توریستی بنگلادش ، قیمت تور بنگلادش

ویزای بنگلادش

ویزای بنگلادش 960 638 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای بنگلادش

لازمه سفر به بنگلادش در قدم اول اخذ ویزای بنگلادش می باشد. برای اخذ ویزای توریستی نیازی به حضور مسافر در سفارت نمی باشد ، متقاضی میتواند مدارک خود را به آژانس هواپیمایی مورد نظر خود تحویل دهد تا به عنوان وکیل و نماینده از طرف ایشان نسبت به اخذ ویزایشان اقدام نمایند. ویزای بنگلادش به ۳ صورت : یکبار ورود (یک ماه اعتبار ۳۰ روز اقامت) ، دوبارورود (یک ماه از تاریخ صدور)، چند بار ورود (۶-۱۲ ماه از تاریخ صدور اعتبار دارد و اقامت برای حداکثر ۹۰ روز در هر بار ورود) صادر میشود. صدور ویزای بنگلادش حداقل ۱۰ روز کاری زمان می برد . امکان تمدید ویزای بنگلادش وجود دارد اگر بعد از ورود به این کشور تقاضای اقامت بیشتر را داشتید می توانید به اداره مهاجرت داکا مراجعه نمایید و تقاضای خود را ثبت کنید. در ضمن لازم است بدانید در حال حاضر پرواز مستقیم به بنگلادش وجود ندارد.

 

انواع ویزای بنگلادش

  • ویزای توریستی بنگلادش
  • ویزای تجاری بنگلادش

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای بنگلادش

  • اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • دوقطعه عکس ۳*۴ زمینه سفید
  • کپی کارت ملی و شناسنامه
  • گواهی اشتغال به کار یا جواز کسب
  • دعوتنامه
  • رزرو بلیط و واچر هتل

 

هزینه اخذ ویزای بنگلادش

هزینه ویزای شما بستگی به شرایط درخواست متقاضی دارد.

 

ویزای تجاری بنگلادش

  • قیمت ویزای بنگلادش : ۱۶۵دلار
  • مدت اقامت : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای بنگلادش : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای بنگلادش : ۱۰ روز کاری

 

آدرس سفارت بنگلادش در ایران

آدرس سفارت بنگلادش در تهران : یوسف آباد شمالی ، خیابان ۶۴ شرقی ، کوچه یکم ، خیابان دوازده متری احداثی پلاک ۷

شماره تماس سفارت بنگلادش : ۸۸۶۰۱۷۸۱

ساعت کار سفارت : در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۵:۳۰