ویزای کوبا

ویزای کوبا

ویزای کوبا 1350 300 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای کوبا

اکثر کسانی که می‌خواهند به کوبا سفر کنند یا قصد گرفتن ویزای کوبا را دارند، درگیر سؤالات زیر هستند:

  • هزینه سفر توریستی به کوبا چقدر است؟
  • از ایران می‌شود به کوبا سفر کرد؟
  • شرایط اقامت در کوبا چطور است؟

در انتهای این مطلب تضمین می‌کنیم که شما پاسخ سؤالات خودتان را می‌گیرید و متوجه می‌شوید که ویزای کوبا به شما تعلق می‌گیرد یا خیر.

گام اول

شرایط اخذ ویزای کوبا

در قدم اول بررسی کنیم که آیا شرایط اولیه اخذ ویزای کوبا را دارید؟

ویزا کوبا ار تاریخ صدور ۱ ماه اعتبار دارد و شما پس از ورود ۱ ماه اجازه اقامت در این کشور را دارید.

اخذ ویزا کوبا حداقل ۱۵ روز کاری زمان می برد.

در حال حاضر پرواز مستقیمی از ایران به کوبا وجود ندارد و بهترین مسیر های پروازی به کوبا از ایران به وسیله هواپیمایی ایرفلوت روسیه ( یک توقف در مسکو ) می باشد .

گام دوم

مدارک موردنیاز ویزای توریستی کوبا

در قدم دوم باید مدارک لازم برای درخواست ویزا را مهیا کنید. برای تهیه آن‌ها اقدام کنید چون جواب تأییدیه ویزای کوبا، —- روز طول می‌کشد.

  • اصل پاسپورت .
  • ۲ قطعه عکس ۶ در ۴ رنگی با زمینه سفید .
  • گواهی اشتغال به کار یا جواز کسب ترجمه شده به انگلیسی .
  • فرم تمکن مالی با حداقل موجودی ۱۵ میلیون تومان و گردش ۳ ماه آخر حساب به انگلیسی .
  • بیمه مسافرتی .

گام سوم

هزینه اخذ ویزای کوبا

قیمت ویزا ۱ ماه توریستی کوبا ۲۱۰دلار آمریکا است. البته هزینه ویزای کوبا متغیر بوده و مدت زمان حدودی صدور ویزای کوبا برای ایرانیان ۱۵ روز کاری میباشد. توجه داشته باشید که ادارات کوبا در روزهای پنج‌شنبه و جمعه تعطیل می‌باشد

گام چهارم

هدف از سفر به کوبا

متقاضیان ویزای کوبا می‌توانند برحسب نیاز خود یکی از گزینه‌های زیر را برای درخواست به سفارت کوبا در تهران اعلام کنند.

  • ویزای توریستی
  • ویزای تجاری
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای کاری

گام پنجم

آدرس سفارت کوبا در تهران

آدرس : تهران – میدان نیاوران – خیابان خداوردی- خیابان ۱۷ غربی- پلاک ۵۴

تلفن: ۲۲۲۸۲۷۴۹-۰۲۱

فکس: ۲۲۲۸۲۷۴۹-۰۲۱

ایمیل: embajada@ir.embacuba.cu / embajada@embacuba.ir

سایت: misiones.minrex.gob.cu

روز و ساعت کاری: یکشنبه، دوشنبه، سه‌شنبه، چهارشنبه، پنج‌شنبه از ساعت ۹:۳۰ الی ۱۴ و برای امور ویزای کوبا روزهای یکشنبه، دوشنبه، سه‌شنبه، چهارشنبه از ساعت ۱۰ الی ۱۳

جهت سفر به کوبا ابتدا باید اقدام به اخذ ویزای کوبا نمایید . اگر قصد شما از سفر به کوبا تفریحی و گردشگری می باشد لازم می باید که اقدام به اخذ ویزای توریستی کوبا را بنمایید .

ویزای توریستی کوبا

  • قیمت ویزای توریستی کوبا : ۱۸۰ دلار
  • مدت اقامت ویزای توریستی کوبا : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای کوبا : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای کوبا : ۷ روز کاری

نکاتی در مورد ویزا کوبا

ویزا کوبا ار تاریخ صدور ۱ ماه اعتبار دارد و شما پس از ورود ۱ ماه اجازه اقامت در این کشور را دارید.

اخذ ویزا کوبا حداقل ۱۵ روز کاری زمان می برد.

انواع ویزا کوبا

  1. ویزا مسافرتی کوبا
  2. ویزا فوری کوبا
  3. ویزا تجاری کوبا

 

امتیاز این مطلب
  • امتیاز این مطلب
۵.۰