ویزای کره جنوبی

ویزای کره جنوبی

ویزای کره جنوبی 1350 300 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای کره جنوبی

ویزای کره جنوبی اولین و مهمترین شرط ورود به این کشور می باشد . جهت سفر به کره جنوبی اولین اقدام شما باید اخذ ویزای کره جنوبی باشد . جهت دریافت ویزای توریستی کره جنوبی نیازی به مصاحبه و انگشت نگاری نمی باشد و وکیل یا نماینده مسافر (آژانس هواپیمایی سفرنامه) می تواند اقدام به دریافت ویزای شما کنند . قوانین دریافت ویزای کاری کره جنوبی ، ویزای دانشجویی کره جنوبی و سایر دیگر انواع ویزا متفاوت می باشد . 

اکثر کسانی که می‌خواهند به کره جنوبی سفر کنند یا قصد گرفتن ویزای کره جنوبی را دارند، درگیر سؤالات زیر هستند:

  • شرایط ویزای شغلی برای کره جنوبی چیست؟
  • برای دریافت ویزای کره جنوبی باید چی کار کنم؟
  • صدور ویزای کره جنوبی چقدر زمان می‌برد؟
  • درخواست ویزای کره جنوبی الکترونیکی است؟

در انتهای این مطلب تضمین می‌کنیم که شما پاسخ سؤالات خودتان را می‌گیرید و متوجه می‌شوید که ویزای کره جنوبی به شما تعلق می‌گیرد یا خیر.

شرایط اخذ ویزای کره جنوبی

در قدم اول بررسی کنیم که آیا شرایط اولیه اخذ ویزای کره جنوبی را دارید؟

برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌نامه کتبی از مدیر مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

چک رمزدار یا ضمانت‌نامه بانکی حداقل به مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات. بعد از بررسی مدارک، در صورت نیاز به ضمانت‌های بیشتر، متعاقبا اعلام می‌شود.

ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال باشد.

مدارک ویزای کره جنوبی

در قدم دوم باید مدارک لازم برای درخواست ویزا را مهیا کنید. برای تهیه آن‌ها اقدام کنید چون جواب تأییدیه ویزای کره جنوبی، —- روز طول می‌کشد.

  • اصل گذرنامه
  • ۳ قطعه عکس
  • گواهی اشتغال بکار با ذکر حقوق ماهیانه
  • پرینت حساب بانکی
  • ترجمه سند ملکی
  • رزرو بلیط و واچر هتل
  • ترجمه جواز کسب یا روزنامه رسمی
  • ضمانت بانکی ۲۰ میلیون تومانی

هزینه اخذ ویزای کره جنوبی

  • ویزای یک بار ورود (تا ۹۰ روز اقامت): ۵۰ دلار آمریکا
  • ویزای یک بار ورود (بیش از ۹۰ روز اقامت): ۸۰ دلار آمریکا
  • ویزای دو بار ورود: ۹۰ دلار آمریکا
  • ویزای ورود به دفعات: ۱۲۰ دلار آمریکا
  • ویزای یک بار ورود اکسپرس (تا ۹۰ روز اقامت): ۱۰۰ دلار آمریکا
  • ویزای یک بار ورود اکسپرس (بیش از ۹۰ روز اقامت): ۱۶۰ دلار آمریکا
  • ویزای دو بار ورود اکسپرس: ۱۸۰ دلار آمریکا
  • هزینه ویزا غیر قابل بازگشت است و باید به دلار آمریکا به صورت نقدی موقع تحویل مدارک پرداخت شود.

انواع ویزای کره جنوبی

  • ویزای توریستی کره جنوبی
  • ویزای کاری کره جنوبی
  • ویزای داشجویی کره جنوبی
  • ویزای تجاری کره جنوبی

نکات و ریزه‌کاری‌های درخواست ویزای کره جنوبی

دریافت ویزای کره جنوبی بستگی زیادی به موجودی حساب بانکی شما دارد بنابراین تا حد توان موجوری حساب خود را افزایش دهید . 

پلیس کشور کره جنوبی قبل از ورود به کشور در فرودگاه سئول رزرو هتل مسافرین را با هتل چک می کند . در صورت عدم رزرو هتل در یکی از شهرهای کشور کره جنوبی احتمال دیپورت شدن مسافر بسیار زیاد است . 

ویزای توریستی کره جنوبی ۱ ماه اعتبار دارد و در این مدت ۳۰ روز می توانید در کشور کره جنوبی اقامت کنید . اخذ ویزای کره جنوبی ۱۵ روز کاری زمان لازم دارد .

شرایط گواهی حساب بانکی

  • حساب‌های جاری: کارکرد سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی
  • سپرده‌های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود

جزئیات مدارک شغلی

  • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
  • وکلا: پروانه وکالت.
  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی به همراه تاییدیه مرخصی، سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.
  • بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.
  • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
  • در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.
  • معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
  • دانش آموزان، دانشجویان، (اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل)

آدرس سفارت کره جنوبی در ایران

آدرس سفارت کره جنوبی در تهران : میدان ونک ، خیابان شیخ بهائی شمالی ، کوچه دانشور غربی ، شماره ۲

تلفن سفارت کره جنوبی: ۴-۸۸۰۵۴۹۰۰

فکس سفارت کره جنوبی: ۸۸۰۵۴۸۹۹

صندوق پستی سفارت کره جنوبی: ۳۵۸۱-۱۱۱۵۵

ساعات کاری سفارت کره جنوبی: ۰۸:۰۰ الی ۱۲:۰۰ / ۱۳:۰۰ الی ۱۶:۰۰

 

ویزای توریستی کره جنوبی

  • نوع ویزا : ویزای توریستی کره جنوبی ۱ ماهه عادی
  • قیمت ویزای توریستی کره جنوبی : ۲۶۰ دلار
  • مدت اقامت : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای کره جنوبی : ۹۰ روز
  • مدت اخذ ویزای کره جنوبی : ۱۵ روز کاری

امتیاز این مطلب
  • امتیاز این مطلب
۵.۰