ویزای کانادا

ویزای کانادا

ویزای کانادا 1350 300 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای کانادا

ویزای کانادا شرط اولیه ورود به این کشور می باشد . اکثر کسانی که می‌خواهند به کانادا سفر کنند یا قصد دارند برای گرفتن ویزای کانادا اقدام کنند، درگیر سؤالات زیر هستند:

  • چطور به سرعت ویزای کانادا بگیرم؟
  • چطور ویزای کانادا بگیرم؟
  • چطور می‌تونم برم کانادا؟
  • برای تحصیل در کانادا ویزا لازم است؟
  • برای اینکه ویزا بگیرم چه مدارکی لازم است؟
  • جواب ویزای کانادا چقدر طول می‌کشد؟
  • خودم باید پیگیری کنم؟
  • دلایل رد شدن درخواست ویزای کانادا چیست؟

در انتهای این مطلب تضمین می‌کنیم که شما پاسخ سؤالات خودتان را می‌گیرید و متوجه می‌شوید که ویزای کانادا به شما تعلق می‌گیرد یا خیر.

به علت تعطیلی سفارت کانادا در ایران، کلیه فعالیت‌های این سفارت به حالت تعلیق درآمده و شهروندان ایرانی برای دریافت روادید می‌توانند از طریق نمایندگان قانونی یا شخصا به سفارت کانادا در کشورهای همسایه از جمله سفارت کانادا واقع در آنکارا، پایتخت ترکیه، مراجعه و مراحل قانونی دریافت ویزا را طی کنند. البته با توجه به اینکه مراجعه حضوری به سفارتخانه‌های کانادا در کشورهای همجوار اتلاف هزینه و زمان را در بردارد، بنابراین ثبت نام و دریافت آنلاین ویزا معقول‌ترین و کم هزینه‌ترین و نیز سریع‌ترین راه ممکن به نظر می‌رسد.

در قدم اول بررسی کنیم که آیا شرایط اولیه اخذ ویزای کانادا را دارید؟

مدارک ویزای کانادا

  • دو قطعه عکس پرسنلی پشت نویسی شده (نام و سال تولد)
  • تکمیل فرم درخواست (برای دریافت این فرم‌ها می‌توان به وب‌سایت اداره مهاجرت کانادا مراجعه کرد).
  • گدرنامه دارای اعتبار (حداقل ۶ ماه)
  • سند تمکن مالی مانند پرینت کارکرد حساب بانکی جهت تضمین تامین مخارج در طول مدت اقامت و هزینه بازگشت به ایران

انواع ویزای کانادا

  • ویزای یکبار ورود (Single Entry)
  • ویزای چندبار ورود (Multiple Entry)
  • ویزای والدین کانادا(Super Visa)
  • ویزای توریستی کانادا
  • ویزای تحصیلی کانادا
  • ویزای تجاری کانادا
  • ویزای دیدار از خانواده کانادا

نکات درخواست ویزای کانادا

شهروندان ایرانی متقاضی دریافت ویزای توریستی کانادا باید در کلیه موارد ذیل اطمینان خاطر افسر اداره مهاجرت را جلب نمایند:

  • تضمین خروج از خاک کانادا پس از اتمام مهلت ویزا
  • ارائه تضمین مالی به منظور تامین کلیه مخارج در طول مدت اقامت در خاک کانادا
  • ارائه تعهد مبنی بر عدم اشتغال یا تحصیل در مدت اقامت
  • عدم ایجاد خطر امنیتی برای دولت و شهروندان کانادا
  • عدم سوء پیشینه کیفری
  • ارائه گواهی سلامت
  • ارائه کلیه مدارک درخواستی از جانب افسر اداره مهاجرت

مراحل اخذ ویزای کانادا

چنانچه برای تحصیل، کار، گردش یا ملاقات بستگان خود قصد سفر به کانادا را دارید، برای دریافت ویزا ابتدا باید به سایت ویزای الکترونیک کانادا مراجعه کرده و فرم مربوطه را کامل و دقیق پر کنید. انجام این کار تنها چند دقیقه طول خواهد کشید. از جمله اطلاعات مهم درخواست شده در فرم می‌توان به کشور صادر کننده گذرنامه متقاضی، ملیت متقاضی، شماره گذرنامه، مشخصات کامل متقاضی (نام، تاریخ تولد، محل تولد و تاریخ صدور گذرنامه). سایر اطلاعات نیز مربوط به ویژگی‌های ظاهری، تمکن مالی و اطلاعات سفر است.

ویزای الکترونیک از زمان صدور تا مدت ۵ سال دارای اعتبار است مگر در یکی از موقعیت‌های زیر:

  • اتمام اعتبار گذرنامه متقاضی
  • لغو اعتبار صدور ویزای الکترونیک
  • تعلیق سیستم فعلی و استفاده از سیستم جدید برای ثبت نام و صدور ویزا

ریجکت ویزای توریستی کانادا

اگر شما درخواست ویزای توریستی کانادا بدهید و کارشناس قانع نشود که قصد اصلی شما بازدید از کاناداست، او ویزای کانادا شما را مردود خواهد کرد. دلیل اصلی مردود شدن در ویزای توریستی کانادا هم یکی از عوامل زیر است:

  • نداشتن بودجه کافی برای پرداخت هزینه های سفر
  • ضعیف بودن شرایط مالی فرد دعوت کننده شما
  • کارشناس بر این عقیده باشد که شما قصد اقامت بلند مدت در کانادا را دارید
  • سابقه سفرهای قبلی شما
  • نداشتن برنامه درست و مشخص برای سفر
  • عدم ارسال درست و کامل مدارک و فرم ها
  • پیوند های شما با کشور مبدا
  • ریجکت ویزای تحصیلی کانادا

معمولا در هنگام ریجکت ویزای تحصیلی کانادا، دلیل این تصمیم به خاطر یکی یا چند مورد از موارد زیر است:

  • شما اثبات نکردید که دارای بودجه کافی برای تحصیل و زندگی و بازگشت به کشور خود هستید.
  • شما مرا قانع نکردید که پس از اتمام دوره کانادا را ترک خواهید کرد.
  • شما تمام مدارک را ارسال نکرده اید.
  • بر اساس مدارک و فرم های ارسالی من قانع نشدم که شما همه موارد را به درستی تکمیل کرده باشید.
  • برنامه تحصیلی شما
  • پیوند های شما با کشور مبدا
امتیاز این مطلب
  • امتیاز این مطلب
۵.۰