ویزای ژاپن

ویزای ژاپن

ویزای ژاپن 915 515 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای ژاپن

سفر کردن به ژاپن به هر منظور و هدفی احتیاج به گرفتن ویزا دارد و داشتن ویزا الزامی می باشد. حضور مسافر برای گرفتن  ویزای ژاپن الزامی نمی باشد و احتیاجی به انگشت نگاری ندارد تنها با ارائه مدارک مسافر این کار انجام می شود و بین یک تا دو هفته نتیجه ویزا مشخص می شود و اعتبار آن ۳ ماه است و اقامت شما بستگی به نظر سفارت دارد. ویزای ژاپن به چند بخش مختلف بنا به درخواست و نوع سفر شما تقسیم می شود که یکسری از مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای ژاپن یکسان می باشد و بقیه مدارک بنا به نوع ویزا فرق میکنند که در قسمت های بعدی در رابطه با این تفاوت ها صحبت خواهیم کرد ، چنانچه قصد کار کردن در ژاپن را دارید لازم است بدانید با ویزای توریستی و گردشی این امکان برای شما وجود ندارد و باید برای گرفتن ویزای کاری تجاری اقدام نماید. ویزای تجاری به صورت سینگل ، مولتی و دبل صادر می شود و زمان اقامت بستگی به نوع ویزاتون دارد و همچنین ویزای توریستی به دو بخش گروهی یا سینگل صادر می شود.

 

انواع ویزای ژاپن

ویزای ژاپن خود به دو بخش کوتاه مدت و بلند مدت تقسیم می شود که ویزای کوتاه مدت به چند شاخه تقسیم می شود که به این شرح می باشد : (توریستی ، تجاری ، دیدار دوستان وآشنایان ، شرکت در کنفرانس و رقابت های ورزشی)

 

 

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای ژاپن

موارد و مدارک مشترک بین انواع ویزای ژاپن شامل موارد ذیل می باشد:

  • گذرنامه متقاضی
  • یک قطعه عکس ۴.۵*۴.۵ زمینه سفید
  • شناسنامه متقاضی
  • دعوتنامه
  • یک نسخه فرم تقاضای ویزا
  • ترجمه مدارک فارسی به انگلیسی طی سه ماه اخیر

مدارک مجزا ویزا از یگدیگر به ترتیب ویزا به شرح ذیل می باشد:

ویزای توریستی

  • مدارکی که توانایی شما را در برابر هزینه های سفر تایید می کند که شامل گواهی درآمد می باشد و چنانچه شما در آمد ثابت ندارید پرینت ۳ ماهه حساب بانکی شما نیز قابل قبول می باشد.
  • برنامه سفر به همراه رزرو هتل

 

 

ویزای تجاری

  • یک از مدارک مربوط به شرکت دعوت کننده (ثبت شرکت ژاپنی یا مدرک مربوط به شرکتها یا موسسات ویا کپی جدیدترین تغییرات مربوبط به شرکت)
  • برنامه سفر که شرکت ژاپن صادر کرده
  • کپی روزنامه رسمی شرکت ایران
  • برگه ماموریت متقاضی
  • جواز کسب
  • مدارک تجاری بین شرکت ایران و ژاپن

 

 

ویزای  دیدار دوست و اقوام

  • مدارکی که دوستی متقاضی و ضامن در ژاپن را تایید می کند
  • برنامه سفر (توسط ضامن که در ژاپن است)
  • برگه شهروندی ضامن در ژاپن
  • مدارکی که توانایی شما را در برابر هزینه های سفر تایید می کند که شامل گواهی درآمد می باشد و چنانچه شما در آمد ثابت ندارید پرینت ۳ ماهه حساب بانکی شما نیز قابل قبول می باشد.
  • گواهی رسمی مالیات
  • کپی اظهارنامه تایید شده درآمد ضامن
  • گواهی رسمی درآمد تایید شده توسط شهرداری
  • پرینت سه ماه اخیر حساب بانکی

 

 

ویزای کنفرانس و شرکت در مسابقات ورزشی

  • مدارک مربوط به شرکت یا سازمان دعوت کننده (یکی از این مدارک: ثبت شرکت ژاپنی، مدرک مربوط به شرکت یا موسسه در ژاپن ، کاتالوگ)
  • مدارکی که توانایی شما را در برابر هزینه های سفر تایید می کند که شامل گواهی درآمد می باشد و چنانچه شما در آمد ثابت ندارید پرینت ۳ ماهه حساب بانکی شما نیز قابل قبول می باشد.
  • نامه ماموریت متقاضی

 

هزینه ویزای ژاپن

  • برای اطلاع از هزینه های لازم برای گرفتن ویزای ژاپن با شماره های دفتر تماس بگیرید و با کارشناسان ما صحبت کنید.
  • شایان ذکر است سپردن ضمانت نامه بازگشت ضرورری می باشد.
  • همچنین اخذ اقامت حداقل ۴ شب در هتل الزامی می باشد.

 

چند نکته که لازم است برا اخذ ویزای ژاپن بدانید به این ترتیب است که برای درخواست صدور ویزا روزهای یکشنبه تا پنج شنبه بدون وقت قبلی می توانید به سفارت ژاپن مراجعه کنید و مدارکی که با پست یا نمابر و ….. ارسال کنید سفارت نمی پذیرد و هیچگونه مسئولیتی هم در قبال گم شدن مدارک ندارد، مدارک باید یا به وسیله خود شما و یا نماییده شما تحویل داده شود.همچنین باید بدانید در صورت عدم گرفتن ویزا سفارت هیچ توضیحی به شما نمی دهد و علت آن را نمی گوید و در صورت نگرفتن ویزا تا ۶  ماه وقت دارید که در مورد مشابه درخواست دوباره بدهید. به صورت میانگین مدت زمانی که لازم است برای بررسی مدارک صبر کنید ۵روز کاری می باشد. در ضمن مدت زمان ویزای توریستی ۳ ماهه می باشد . برای ملیت های استرالیایی ، آلمانی، مکزیکی، سوئدی اقامت ۶ ماه آزاد می باشد و برای بقیه اقلیت ها و کشور  های دیگر ویزای توریستی ۹۰ روزه صادر می شود.

 

آدرس و شماره تماس سفارت ژاپن

تهران:خیابان زعفرانیه خیابان مقدس اردبیلی ، پلاک ۱۶۲ (برای دیدن موقعیت سفارت بر روی نقشه اینجا کلیک کنید)

برای ورود به وب سایت سفارت ژاپن در ایران اینجا کلیک کنید.

تلفن تماس:۲۲۶۶۰۷۱۰

ساعات کاری سفارت یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت ۸/۳۰ تا ۱۰/۳۰ می باشد.

 

 

 

 

Leave a Reply