ویزای ژاپن

چگونه ویزای ژاپن بگیریم ، قیمت ویزای تضمینی ژاپن

ویزای ژاپن

ویزای ژاپن 1350 300 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای ژاپن

ایرانیانی که قصد سفر به کشور ژاپن را دارند در ابتدا باید درسافت ویزا اقدام کنند . برای اخذ ویزای ژاپن احتیاجی به حضور مسافر در سفارت نیست ( نیازی به مصاحبه و انگشت نگاری نمی باشد ) البته این فقط برای اخذ ویزای توریستی ژاپن می باشد و برای اخذ ویزای تحصیلی ژاپن ، اخذ ویزای کاری تجاری ژاپن ، اخذ ویزای کاری ژاپن و سایر انواع ویزاهای دیگر حضور شخص متقاضی در سفارت الزامی می باشد . شایان ذکر است مدت زمان ویزای توریستی ژاپن ۳ ماه می باشد که می توان آن را برای ۳ ماه دیگر نیز تمدید کرد . همچنین باید به این نکته نیز اشاره کرد که زمان اخذ ویزای توریستی ژاپن در صورت کامل بودن مدارک ۱۵ روز کاری است .

مدارک لازم ویزای توریستی ژاپن

  • پاسپورت متقاضی ویزای ژاپن
  • یک نسخه فرم تقاضای ویزا
  • یک قطعه عکس سایز ۴٫۵در ۴٫۵ با زمینه سفید که بیشتر از ۶ ماه نگذشته باشد
  • برنامه سفر (به همراه رزرو هتل )
  • شناسنامه متقاضی ویزا (به همراه ترجمه انگلیسی و رسمی آن )
  • مدارکی که توانایی پرداخت هزینه های سفر متقاضی را تایید نمایند
  • گواهی رسمی درآمد ( چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی نیز قبول می باشد )

قیمت ویزای ژاپن

هزینه ویزای ژاپن برای هر نفر ۶۰۰ دلار میباشد.

شایان ذکر است سپردن ضمانتنامه بازگشت ضروری میباشد .

همچنین اخذ اقامت حداقل ۴ شب در هتل الزامی است.

زمان پذیریش ویزای ژاپن

پذیرش درخواست ویزا در سفارت ژاپن روزهای یکشنبه الی پنج شنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۰:۳۰  و بعد ازظهر ها از سایت ۱۵ الی ۱۶ است .  شایان ذکر است سفارت ژاپن روزهای جمعه و شنبه تعطیل می باشد .

اطلاعات تماس سفارت ژاپن

آدرس سفارت ژاپن در تهران : خیابان زعفرانیه ، خیابان مقدس اردبیلی ، پلاک ۱۶۲، کد پستی ۹۳۶۵۳-۱۹۸۵۶

تلفن سفارت ژاپن : ۲۲۶۶۰۷۱۰-۰۲۱

سایت سفارت ژاپن : http://www.ir.emb-japan.go.jp/itprtop_fa/index.html

امتیاز این مطلب
  • امتیاز این مطلب
۵.۰

پاسخی را بگذارید