ویزای پرتغال

ویزای پرتغال

ویزای پرتغال 1350 300 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای پرتغال

ویزای پرتغال برای سفر به این کشور اروپایی الزامی می باشد . اکثر کسانی که می‌خواهند به پرتغال سفر کنند یا قصد گرفتن ویزای پرتغال را دارند، درگیر سؤالات زیر هستند:

  • آیا ویزای پرتغال لغو شده است؟
  • اخذ ویزای پرتغال چه شرایطی دارد؟
  • ویزای فوری برای پرتغال وجود دارد؟
  • سفر به پرتغال چه مقدماتی لازم دارد؟
  • برای کار یا اقامت هم ویزا می‌دهند؟

در انتهای این مطلب تضمین می‌کنیم که شما پاسخ سؤالات خودتان را می‌گیرید و متوجه می‌شوید که ویزای پرتغال به شما تعلق می‌گیرد یا خیر.

شرایط اخذ ویزای پرتغال

در قدم اول بررسی کنیم که آیا شرایط اولیه اخذ ویزای پرتغال را دارید؟

جهت ورود به شما ممکن است به یک ویزا و یا گذرنامه نیاز داشته باشید و در بعضی از موارد تنها وجود یک کارت شناسایی ضروری خواهد بود. اتباع اتحادیه اروپا، پرتغال، آندورا، لیختن اشتاین برای ورود به این کشور تنها به کارت هویت نیاز خواهند داشت. برای افراد دیگر، ارائه گذرنامه ای معتبر برای حداقل شش ماه پس از ورود به پرتغال کفایت خواهد کرد.

در هنگام ورود، آنها ممکن است تمکین مالی شما برای امور مالی در طول مدت اقامت را در نظر بگیرند. آنها همچنین ممکن است بلیط بازگشت و یا حداقل اثبات استطاعت شما برای خرید را بخواهند.

مدارک ویزای پرتغال

در قدم دوم باید مدارک لازم برای درخواست ویزا را مهیا کنید.

  • یک قطعه عکس جدید رنگی (تمام رخ و با زمینه سفید).
  • گذرنامه معتبر به همراه کپی امضا شده توسط صاحب گذرنامه ( اعتبار گذرنامه باید بیشتر از سه ماه از تاریخ پایان روادید باشد).
  • تکمیل فرم درخواست روادید بطور کامل.
  • کپی کلیه روادیدهای دریافت شده قبلی، از سایر کشورها در طول سه سال گذشته
  • فتوکپی شناسنامه
  • همراه داشتن پاسپورتهای قبلی که تاریخ اعتبار آنها تمام شده ویا به هر دلیل تعویض شده است.
  • معرفی نامه از محل کار
  • دعوتنامه‌
  • در صورتی‌که شما نماینده شرکت دعوت کننده هستید: اصل قرارداد نمایندگی و کپی از آن.
  • اثبات همکاری‌های گذشته با شرکت دعوت کننده یا سایر همکاری‌های بین المللی مانند: بارنامه ، اثبات پرداختی ها (پیش فاکتور، پروفرما-اینویس به عنوان اثبات قابل قبول نیست) و یا هر نوع قراردادهای امضا شده فی مابین.
  • در صورت همراه بودن فرزندان با یکی از والدین اجازه رسمی پدر و مادر ترجمه شده و ممهور به مهر وزارت خارجه و دادگستری
  • رزرو هتل و تاییدیه آن.
  • بیمه پزشکی مسافرت معتبر جهت کشورهای عضور شنگن و فتوکپی ان. (حداقل پوشش بیمه مذکور می‌بایست مبلغ ۳۰,۰۰۰ یورو یا ۵۰,۰۰۰ دلار آمریکا باشد. پوشش بیمه جهت بازگشت به وطن در موارد نیاز پزشکی و شامل پوشش جهت کمک‌های فوریت پزشکی و معالجه فوری در بیمارستان باشد).
  • رزرو بلیط برای سفر به پرتغال و برگشت به ایران.

هزینه اخذ ویزای پرتغال

هزینه صدور ویزا برای افراد بالای ۱۲ سال ۶۰ یورو و کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال معادل ۳۵ یورو است. البته در شرایطی خاص مانند کودکان زیر ۶ سال، افرادی که برای اهداف تحصیلی یا تحقیقاتی به پرتغال سفر می‌کنند وجه مذکور دریافت نمی‌شود.

انواع ویزای پرتغال

  • ویزای توریستی پرتغال

  • ویزای کاری پرتغال

  • ویزای تجاری پرتغال

  • ویزای دانشجویی پرتغال

ویزای شینگن A  به شما اجازه می دهد که وارد پرتغال شوید و بدون اینکه از فرودگاه خارج شوید بلافاصله این کشور را به مقصدی خارج از منطقه شینگن ترک کنید

ویزای شینگن نوع B مانند شرایط ویزای ترانزیت است با این تفاوت که می توانید از فرودگاه خارج شوید و به صورت زمینی به مقصدی خارج از منطقه شینگن بروید.

ویزای شینگن C به شما اجازه می دهد که حداکثر سه ماه در پرتغال یا مابقی کشورهای منطقه سفر اقامت داشته باشید.

ویزای شینگن D به شما اجازه اقامت طولانی مدت را می دهد. بنابراین اگر به قصد تحصیل یا تجارت راهی پرتغال هستید باید برای اخذ ویزای شینگن پرتغال نوع D اقدام کنید.

نکات و ریزه‌کاری‌های درخواست ویزای پرتغال

نکات معرفی‌نامه محل کار ویزای پرتغال

  • اصل و فتوکپی روزنامه رسمی با درج اگهی ثبت شرکت (ترجمه رسمی به زبان انگلیسی).
  • کپی از هر گونه تغییرات شرکت ( ترجمه رسمی به زبان انگلیسی).
  • اصل کارت بازرگانی صادر شده توسط وزارت بازرگانی و فتوکپی از ان.
  • چنانچه هزینه های طول اقامت در خارج توسط شرکت شما پرداخت شود باید در نامه قید گردد.
  • اثبات بر فعال بودن شرکت.
  • برگه رسمی حقوق دریافتی (اولین و آخرین ماههای دریافت حقوق مورد نیاز می باشد) و همچنین برگه پرداختی به سازمان تامین اجتماعی (لیست بیمه).
  • نامه بانکی با اظهار مانده موجودی حساب و همچنین ریز صورت حساب بانکی در سه ماه اخیر. (تمکن مالی + لیست گردش سه ماهه)

نکات دعوتنامه ویزای پرتغال

  • دعوتنامه‌های امضا شده باید با جزئیات ، نام درخواست دهنده ، علت مسافرت، مدت اقامت و آیا اینکه در طول اقامت شرکت دعوت کننده هزینه های مربوطه را بعهده خواهد گرفت یا خیر ، قید شود. همچنین، کپی از کارت اقامت و یا پاسپورت پرتغالی و همچنین پرینت حساب بانکی دعوت‌کننده نیز باید به همراه مدارک ارائه شود.

لغو ویزا بین ایران و پرتغال

لغو روادید برای دارندگان گذرنامه سیاسی و خدمت میان دو کشور به امضا رسید.

آدرس سفارت پرتغال در ایران

آدرس سفارت پرتغال در تهران : دروس ، خیابان هدایت ، کوچه روزبه ، پلاک ۱۶

تلفن سفارت پرتغال : ۲۲۵۸۲۷۶۰-۰۲۱

پست الکترونیک: sconsular.teerao@mne.pt

سایت سفارت پرتغال : sefarat.eu

ساعت‌های کاری سفارت: روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۹ صبح تا ۴ بعد از ظهر

ساعت دریافت و تحویل مدارک برای تایید و ترجمه: پنج‌شنبه‌ها از ساعت ۱۲ تا ۱۲:۳۰

امتیاز این مطلب
  • امتیاز این مطلب
۵.۰

پاسخی را بگذارید

    Masterfully Handcrafted for Awesomeness

    WE DO MOVE

    YOUR WORLD

    Greatives – Design, Marketing, Sales

    Working Hours : 09:00 – 19:00
    Address : 44 Oxford Street, London, UK 22004
    Phone : +380 22 333 555