ویزای پرتغال

اخذ ویزای توریستی پرتغال ، قیمت ویزای پرتغال

ویزای پرتغال

ویزای پرتغال 1350 300 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای پرتغال

ویزای پرتغال برای سفر به این کشور اروپایی الزامی می باشد .  پرتغال یکی از کشورهای اروپایی می‌باشد که عضو پیمان شینگن هم محسوب می‌شود. وارد شدن به خاک پرتغال مستلزم دریافت ویزای پرتغال است. اکثر کسانی که می‌خواهند به پرتغال سفر کنند یا قصد گرفتن ویزای پرتغال را دارند، درگیر سؤالات زیر هستند:

  • آیا ویزای پرتغال لغو شده است؟
  • اخذ ویزای پرتغال چه شرایطی دارد؟
  • ویزای فوری برای پرتغال وجود دارد؟
  • سفر به پرتغال چه مقدماتی لازم دارد؟
  • برای کار یا اقامت هم ویزا می‌دهند؟

در انتهای این مطلب تضمین می‌کنیم که شما پاسخ سؤالات خودتان را می‌گیرید و متوجه می‌شوید که ویزای پرتغال به شما تعلق می‌گیرد یا خیر.

شرایط اخذ ویزای پرتغال

در قدم اول بررسی کنیم که آیا شرایط اولیه اخذ ویزای پرتغال را دارید؟

جهت ورود به شما ممکن است به یک ویزا و یا گذرنامه نیاز داشته باشید و در بعضی از موارد تنها وجود یک کارت شناسایی ضروری خواهد بود. اتباع اتحادیه اروپا، پرتغال، آندورا، لیختن اشتاین برای ورود به این کشور تنها به کارت هویت نیاز خواهند داشت. برای افراد دیگر، ارائه گذرنامه ای معتبر برای حداقل شش ماه پس از ورود به پرتغال کفایت خواهد کرد.

در هنگام ورود، آنها ممکن است تمکین مالی شما برای امور مالی در طول مدت اقامت را در نظر بگیرند. آنها همچنین ممکن است بلیط بازگشت و یا حداقل اثبات استطاعت شما برای خرید را بخواهند.

مدارک ویزای پرتغال

در قدم دوم باید مدارک لازم برای درخواست ویزا را مهیا کنید.

  • یک قطعه عکس جدید رنگی (تمام رخ و با زمینه سفید).
  • گذرنامه معتبر به همراه کپی امضا شده توسط صاحب گذرنامه ( اعتبار گذرنامه باید بیشتر از سه ماه از تاریخ پایان روادید باشد).
  • تکمیل فرم درخواست روادید بطور کامل.
  • کپی کلیه روادیدهای دریافت شده قبلی، از سایر کشورها در طول سه سال گذشته
  • فتوکپی شناسنامه
  • همراه داشتن پاسپورتهای قبلی که تاریخ اعتبار آنها تمام شده ویا به هر دلیل تعویض شده است.
  • معرفی نامه از محل کار
  • دعوتنامه‌
  • در صورتی‌که شما نماینده شرکت دعوت کننده هستید: اصل قرارداد نمایندگی و کپی از آن.
  • اثبات همکاری‌های گذشته با شرکت دعوت کننده یا سایر همکاری‌های بین المللی مانند: بارنامه ، اثبات پرداختی ها (پیش فاکتور، پروفرما-اینویس به عنوان اثبات قابل قبول نیست) و یا هر نوع قراردادهای امضا شده فی مابین.
  • در صورت همراه بودن فرزندان با یکی از والدین اجازه رسمی پدر و مادر ترجمه شده و ممهور به مهر وزارت خارجه و دادگستری
  • رزرو هتل و تاییدیه آن.
  • بیمه پزشکی مسافرت معتبر جهت کشورهای عضور شنگن و فتوکپی ان. (حداقل پوشش بیمه مذکور می‌بایست مبلغ ۳۰,۰۰۰ یورو یا ۵۰,۰۰۰ دلار آمریکا باشد. پوشش بیمه جهت بازگشت به وطن در موارد نیاز پزشکی و شامل پوشش جهت کمک‌های فوریت پزشکی و معالجه فوری در بیمارستان باشد).
  • رزرو بلیط برای سفر به پرتغال و برگشت به ایران.

مخارج درخواست روادید مطابق جدول هزینه های روادید قابل برگشت نمی باشد و بصورت یورو در زمان مصاحبه دریافت میشود

تجه : سفارت پرتغال حق درخواست هرگونه مدارک و یا اطلاعات اضافی علاوه بر مدارک درخواستی ذکر شده درلیست بالا را برای خود محفوظ می دارد.

ویزای کاری پرتغال

بهترین راه‌ دریافت ویزای کاری پرتغال اخذ دعوت‌نامه از شرکت‌های فعال در این کشور است. باید به این نکته توجه کنید که هرچقدر مدرک تحصیلی بالاتری داشته باشید، شانس دریافت ویزای کاری پرتغال برای شما بیشتر است. ضمن اینکه کارفرما یا دعوت‌کننده باید مسئولیت فرد متقاضی را به عهده بگیرد.

مدارک ویزای کاری پرتغال

مدارکی که برای گرفتن ویزای کاری کشور پرتغال نیاز دارید شامل موارد زیر است:

  • شناسنامه
  • دو قطعه عکس ۴*۳، گذرنامه معتبر
  • رزومه کاری
  • سند ازدواج
  • قرارداد کاری کارفرما یا دعوت‌نامه از سوی کارفرما که برای شما ارسال‌شده و با استخدام‌شده در شرکت خود موافقت کرده است.
  • مدرک رزرو هتل در کشور پرتغال یا هر مدرک دیگری که نشان دهد شما در بدو ورود به کشور پرتغال دارای محل اقامت هستید

هزینه اخذ ویزای پرتغال

هزینه صدور ویزا برای افراد بالای ۱۲ سال ۶۰ یورو و کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال معادل ۳۵ یورو است. البته در شرایطی خاص مانند کودکان زیر ۶ سال، افرادی که برای اهداف تحصیلی یا تحقیقاتی به پرتغال سفر می‌کنند وجه مذکور دریافت نمی‌شود.

انواع ویزای پرتغال

  • ویزای توریستی پرتغال

  • ویزای کاری پرتغال

  • ویزای تجاری پرتغال

  • ویزای دانشجویی پرتغال

ویزای شینگن A  به شما اجازه می دهد که وارد پرتغال شوید و بدون اینکه از فرودگاه خارج شوید بلافاصله این کشور را به مقصدی خارج از منطقه شینگن ترک کنید

ویزای شینگن نوع B مانند شرایط ویزای ترانزیت است با این تفاوت که می توانید از فرودگاه خارج شوید و به صورت زمینی به مقصدی خارج از منطقه شینگن بروید.

ویزای شینگن C به شما اجازه می دهد که حداکثر سه ماه در پرتغال یا مابقی کشورهای منطقه سفر اقامت داشته باشید.

ویزای شینگن D به شما اجازه اقامت طولانی مدت را می دهد. بنابراین اگر به قصد تحصیل یا تجارت راهی پرتغال هستید باید برای اخذ ویزای شینگن پرتغال نوع D اقدام کنید.

اخذ ویزای پرتغال با استفاده از دعوت نامه

یکی از روش های مناسب و راحت اخذ ویزای پرتغال استفاده از دعوت نامه می باشد. دعوت نامه ها دارای گونه های مختلفی می باشد که از جمله آن می توان به دعوت نامه کاری، دعوت نامه تجاری، دعوت نامه تحصیلی، دعوت نامه نمایشگاهی و دعوت نامه خانوادگی اشاره کرد. ماهیت دعوت نامه در حقیقت نامه ای است که از طرف شرکت یا فرد خاصی از کشور مقصد برای فرد متقاضی ارسال می شود. دعوت نامه پشتیبانی است که از طرف فرد یا شرکتی در کشور مقصد برای متقاضی ویزا ارسال می شود تا نسبت به دادن ویزا و مهیا کردن شرایط اقامت برای فرد تسهیلاتی قائل شوند. ارائه دعوت نامه به هر شکل در تسریع و بهبود روند گرفتن ویزا به شما بسیار کمک خواهد کرد.

نکات و ریزه‌کاری‌های درخواست ویزای پرتغال

نکات معرفی‌نامه محل کار ویزای پرتغال

  • اصل و فتوکپی روزنامه رسمی با درج اگهی ثبت شرکت (ترجمه رسمی به زبان انگلیسی).
  • کپی از هر گونه تغییرات شرکت ( ترجمه رسمی به زبان انگلیسی).
  • اصل کارت بازرگانی صادر شده توسط وزارت بازرگانی و فتوکپی از ان.
  • چنانچه هزینه های طول اقامت در خارج توسط شرکت شما پرداخت شود باید در نامه قید گردد.
  • اثبات بر فعال بودن شرکت.
  • برگه رسمی حقوق دریافتی (اولین و آخرین ماههای دریافت حقوق مورد نیاز می باشد) و همچنین برگه پرداختی به سازمان تامین اجتماعی (لیست بیمه).
  • نامه بانکی با اظهار مانده موجودی حساب و همچنین ریز صورت حساب بانکی در سه ماه اخیر. (تمکن مالی + لیست گردش سه ماهه)

نکات دعوتنامه ویزای پرتغال

  • دعوتنامه‌های امضا شده باید با جزئیات ، نام درخواست دهنده ، علت مسافرت، مدت اقامت و آیا اینکه در طول اقامت شرکت دعوت کننده هزینه های مربوطه را بعهده خواهد گرفت یا خیر ، قید شود. همچنین، کپی از کارت اقامت و یا پاسپورت پرتغالی و همچنین پرینت حساب بانکی دعوت‌کننده نیز باید به همراه مدارک ارائه شود.

لغو ویزا بین ایران و پرتغال

لغو روادید برای دارندگان گذرنامه سیاسی و خدمت میان دو کشور به امضا رسید.

بهترین زمان برای اخذ ویزای پرتغال

بهترین بازه زمانی برای اخذ ویزای پرتغال و گردش در این شهر فصل بهار می باشد. با در نظر گرفتن وضعیت آب و هوایی این کشور و تابستان های گرم آن برای سفر به پرتغال باید آماده مقابله با گرما باشید. ماه های جولای تا سپتامبر گرمای هوا در این کشور به اوج خود می رسد ولی با توجه به رطوبت مناسب هوا امکان تعدیل دما وجود دارد. با توجه به افزایش هزینه های  اقامت و گردشگری باید زودتر نسبت به رزرو هتل و سایر موارد اقدام کنید.

کشور پرتغال معمولا در فصل زمستان دارای بارش های زیادی می باشد. دمای هوا در قسمت های شمالی این کشور سرد بوده و کوهستان های این کشور در فصل سرما شاهد برف های سنگینی می باشد. اما بهترین فصل برای گشت و گذار در کشور پرتغال فصل بهار است. ماه آگوست معمولا زمان مناسبی برای گشت و گذار در سواحل کشور پرتغال است. هر سه ماه فصل بهار از جمله بهترین فرصت برای اخذ ویزای توریستی پرتغال و مسافرت به این کشور است. البته ماه اکتبر نیز زمان مناسبی برای ویزای پرتغال می باشد.

مزایای ویزای پرتغال

همانطور که گفتیم ویزای شنگن پرتغال، راهی برای ورود به پرتغال است اما با دریافت ویزای شینگن پرتغال می توانید:

  • به سایر کشورهای عضو پیمان شنگن نیز سفر کنید.
  • به چهار کشور اروپایی کوچک از جمله سان مارینو، آندورا، موناکو و واتیکان نیز سفر کنید.
  • به چند کشور واقع در قاره آمریکا نیز سفر کنید.
  • به کشورهای رومانی، صربستان، کرواسی، بلغارستان، مقدونیه، آلبانی، مونته نگرو، کوزوو، بوسنی و هرزه گوین و قبرس نیز سفر کنید البته مشروط بر اینکه ویزای شینگن پرتغال شما مولتیپل (چندبار ورود) باشد و با استفاده از ویزای پرتغال خود یک بار وارد پرتغال شده باشید.

پس طبق آنچه گفتیم ویزای پرتغال می تواند راه ورود به بسیاری از کشورهای دیگر را هم هموار کند. البته بسته به نوع ویزای شنگن پرتغال این مزایا ممکن است کم و زیاد شوند. اگر مایلید اطلاعاتی در مورد مشخصات انواع ویزای شنگن پرتغال کسب کنید باید بخش بعدی مقاله را هم مطالعه نمایید.

اعتبار ویزای پرتغال

با توجه به نوع ویزایی که از سفارتخانه کشور پرتغال تهیه می‌کنید و بر اساس ماهیت سفر و دیگر امور مربوطه، اعتبار ویزای پرتغال نیز مشخص می‌گردد. به علت محدودیت‌های مختلفی که برای هر ویزایی اعمال می‌گردد، اعتبار آن نیز مشخص خواهد شد.

اما به صورت کلی متداول‌ترین و رایج‌ترین نوع ویزای پرتغال که به مسافران و گردشگران ارائه می‌شود در هر دوره شش‌ماهه حداکثر سه ماه می‌باشد که در این زمینه پاسپورت شخص سفر کننده حداقل باید ۹۰ روز اعتبار داشته باشد. به صورت کلی اعتبار ویزای پرتغال به نوع سفر و کارهای مربوطه در این سفر بستگی دارد.

اطلاعات کلی در مورد کشور پرتغال

پرتغال کشوری اروپایی است که در جنوب قاره اروپا و در همسایگی کشور اسپانیا قرار دارد.شهرت این کشور در میان جهانیان و مخصوصاً مردم ایران به سبب دریانوردی و کشف سرزمین‌های جدید می‌باشد. کشور پرتغال به دلیل جاذبه‌های فراوان گردشگری وجود جشنواره‌های متنوع دارای گردشگران و توریست‌های فراوانی است.

پایتخت کشور پرتغال لیسبون می‌باشد که این شهر هم به دلیل جذابیت‌های گردشگری سالانه افراد زیادی را به‌عنوان توریست و گردشگر به خود جذب میکند. به دلیل اینکه پرتغال عضو کشورهای شینگن محسوب می‌شود وارد شدن به خاک این کشور مستلزم دریافت ویزای پرتغال می‌باشد.

آدرس سفارت پرتغال در ایران

آدرس سفارت پرتغال در تهران : دروس ، خیابان هدایت ، کوچه روزبه ، پلاک ۱۶

تلفن سفارت پرتغال : ۲۲۵۸۲۷۶۰-۰۲۱

پست الکترونیک: sconsular.teerao@mne.pt

سایت سفارت پرتغال : sefarat.eu

ساعت‌های کاری سفارت: روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۹ صبح تا ۴ بعد از ظهر

ساعت دریافت و تحویل مدارک برای تایید و ترجمه: پنج‌شنبه‌ها از ساعت ۱۲ تا ۱۲:۳۰

امتیاز این مطلب
  • امتیاز این مطلب
۵.۰