ویزای ویتنام

ویزای ویتنام

ویزای ویتنام 1350 300 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای ویتنام

جهت سفر به ویتنام در ابتدا نیاز به اخذ ویزای ویتنام دارید . ویزای توریستی ویتنام به دو صورت فوری و عادی صادر می شود که هر کدام قوانین خاص خود را دارد . در حال حاضر برای ایرانیان تنها ویزای توریستی عادی ویتنام صادر می شود . کشور ویتنام برای صدور ویزای توریستی برای اتباع ایرانی مقررات سخت و دست و پاگیری ندارد اما این به معنای لغو ویزا نمی باشد و ممکن است سفارت ویتنام در تهران پس از بررسی مدارک به شما ویزا ندهد که البته به ندرت این اتفاق میافتد . شایان ذکر است ویزای ویتنام داخل پاسپورت  ضمیمه می شود . همچنین باید توجه داشته باشید ویزای توریستی ویتنام از زمان ورود به ویتنام دارای ۱ ماه اعتبار می باشد .

اکثر کسانی که می‌خواهند به ویتنام سفر کنند یا قصد گرفتن ویزای ویتنام را دارند، درگیر سؤالات زیر هستند:

  • مراحل دریافت ویزای ویتنام چیست؟
  • مدارک لازم برای اخذ ویزای ویتنام چیست؟
  • چطوری ویزای فوری ویتنام بگیرم؟
  • نرخ ویزای ویتنام چقدر است؟
  • ویزای ویتنام برداشته شد؟

در انتهای این مطلب تضمین می‌کنیم که شما پاسخ سؤالات خودتان را می‌گیرید و متوجه می‌شوید که ویزای ویتنام به شما تعلق می‌گیرد یا خیر.

شرایط اخذ ویزای ویتنام

در قدم اول بررسی کنیم که آیا شرایط اولیه اخذ ویزای ویتنام را دارید؟

بررسی اولیه‌ مدارک برای صدور ویزا دو یا سه هفته طول می‌کشد و این فرآیند در یک ماه تمام می‌شود. به طور کلی ممکن است ویزا خیلی زود صادر شود یا مدت بیشتری طول بکشد.  معمولا تائیدیه‌ی ویزای ورود پس از ۶ تا ۸ روز کاری اعلام می‌شود.

نیازی به ارائه سند ملکی نیست.

مدت ویزای ویتنام حداکثر ۱ ماه و مطابق با زمان بلیط رفت و برگشت صادر می‌شود.

مدارک ویزای ویتنام

در قدم دوم باید مدارک لازم برای درخواست ویزا را مهیا کنید. برای تهیه آن‌ها اقدام کنید چون جواب تأییدیه ویزای ویتنام، —- روز طول می‌کشد.

  • فرم درخواست ویزا
  • اصل پاسپورت امضا شده با حداقل ۸ ماه اعتبار و یک صفحه خالی
  • یک قطعه عکس ۶*۴ رنگی، با زمینه سفید، بدون روتوش و بدون عینک
  • کپی کارت ملی و کپی صفحه اول شناسنامه
  • فرم تکمیل شده درخواست ویزا
  • گواهی تمکن مالی با گردش حساب ۳ ماهه یا ترجمه (غیررسمی) گواهی اشتغال به کار*
  • بلیط رفت و برگشت
  • رزرو هتل

هزینه اخذ ویزای ویتنام

هزینه صدور ویزای توریستی عادی ویزا ۱۴۵ دلار است و هزینه ویزای توریستی فوری ۱۶۰ دلار است.

انواع ویزای ویتنام

  • یک ماه توریستی عادی
  • یک ماه توریستی فوری

ویزای توریستی ویتنام عادی (۱ ماهه)

  • قیمت ویزای عادی ویتنام : ۱۴۵ دلار
  • مدت اقامت در ویتنام با ویزای عادی : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای ویتنام : ۱۴ روز کاری

ویزای توریستی ویتنام فوری (۱ ماهه)

  • قیمت ویزای فوری ویتنام : ۱۶۰ دلار
  • مدت اقامت در ویتنام با ویزای توریستی: ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای فوری ویتنام : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای فوری ویتنام : ۱۰ روز کاری

نکات و ریزه‌کاری‌های درخواست ویزای ویتنام

کلیه مدارک شما میتواند به زبان فارسی باشد. سفارت ویتنام این کار را برای راحتی مسافران انجام داده است.

بهتر است که برای دریافت قطعی ویزا، باخود دعوتنامه نیز داشته باشید. معمولا اشخاصی هستند که دعوتنامه ویتنام را به فروش میرسانند.

ویزای ویتنام به صورت برچسب بر روی گذرنامه شما درج خواهد شد.

 آدرس سفارت ویتنام در ایران

آدرس سفارت ویتنام در تهران : زعفرانیه ، خیابان اعجازی (آصف) ، نبش خیابان برزو ، پلاک ۵۴

تلفن سفارت ویتنام : ۲۲۴۱۱۶۷۰-۰۲۱

سایت سفارت: vietnameseembassy.org

ساعت و روز کاری: یکشنبه، دوشنبه، سه‌شنبه، چهارشنبه، پنجشنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۷:۳۰

امتیاز این مطلب
  • امتیاز این مطلب
۵.۰

پاسخی را بگذارید

    Masterfully Handcrafted for Awesomeness

    WE DO MOVE

    YOUR WORLD

    Greatives – Design, Marketing, Sales

    Working Hours : 09:00 – 19:00
    Address : 44 Oxford Street, London, UK 22004
    Phone : +380 22 333 555