ویزای هنگ کنگ

ویزای هنگ کنگ

ویزای هنگ کنگ 1350 300 سفرنامه اسرارآمیز

 ویزای هنگ کنگ

افرادی که قصد سفر به کشور هنگ کنگ را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزای هنگ کنگ نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده مسافر ( سفرنامه اسرارآمیز) می توانند جهت اخذ ویزای هنگ کنگ با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند ( جهت دریافت ویزا نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ).  شایان ذکر است قوانین ویزای تجاری هنگ کنگ ، ویزای کاری هنگ کنگ و سایر انواع ویزای هنگ کنگ متفاوت می باشد . آدرس و تلفن سفارت چین ( هنگ کنگ ) در تهران : اقدسیه روبروی آتش نشانی پلاک ۷۳  و تلفن های : ۱-۲۲۲۹۱۲۴۰-۰۲۱ و فکس ۲۲۲۹۰۶۹۰-۰۲۱ همچنین جهت دریافت اطلاعات بیشتر می توانید به سایت سفارت چین در تهران به نشانی اینترنتی : ir.china-embassy.org مراجعه فرمائید . اکثر کسانی که می‌خواهند به هنگ کنگ سفر کنند یا قصد گرفتن ویزای هنگ کنگ را دارند، درگیر سؤالات زیر هستند:

  • اوضاع هنگ کنگ برای ایرانیا چطور است؟
  • از راه ماکائو می‌شود به هنگ کنگ رفت؟
  • برای سفر به هنگ کنگ چه کار باید کرد؟

در انتهای این مطلب تضمین می‌کنیم که شما پاسخ سؤالات خودتان را می‌گیرید و متوجه می‌شوید که ویزای هنگ کنگ به شما تعلق می‌گیرد یا خیر.

گام اول

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی هنگ کنگ

در قدم دوم باید مدارک لازم برای درخواست ویزا را مهیا کنید. برای تهیه آن‌ها اقدام کنید.

  • گذرنامه دارای اعتبار
  • تکمیل فرم درخواست (موجود در وب‌سایت سفارت)
  • دو قطعه عکس ۶×۴ رنگی و جدید طبق عکس گذرنامه (عکس جهت اخذ ویزای هنگ کنگ ، باید بدون عینک باشد و در آن گوش ها کاملا مشخص باشند. مو ها نباید زیاد روی صورت ریخته باشد و خانم ها باید از آرایش زیاد ، اجتناب کنند.)
  • گواهی تمکن مالی (پرینت کارکرد حساب بانکی)
  • مدارک دال بر بازگشت به ایران پس از پایان مدت اقامت مانند بلیط رفت و برگشت و واچر هتل
  • گواهی اشتغال به کار با جزئیات کامل شامل میزان حقوق دریافتی، سمت شغلی، سابقه کار یا اسناد دیگری مانند جواز کسب.
  • اسکن پاسپورت
  • کپی شناسنامه

گام دوم

هزینه اخذ ویزای هنگ کنگ

هزینه صدور ویزای۱ ماهه توریستی عادی ۲۰۰دلار،

ویزای ترانزیت ۱۰۰ دلار

تمدید مهلت ویزا ۱۹۰ دلار است.

گام سوم

هدف از سفر به هنگ کنگ

  • ویزای توریستی (۲ یا ۳ بار ورود)
  • ویزای تجاری
  • ویزای مولتی ۶ ماهه

گام چهارم

نکات و ریزه‌کاری‌های درخواست ویزای هنگ کنگ

در صورت تمایل به اقامت بیش از مدت مجاز، گردشگران باید حداقل ۷ روز پیش از پایان تاریخ ویزا درخواست خود را ارائه کنند.

هیچ یک از گردشگران در طول مدت اقامت اجازه کار یا تحصیل در خاک هنگ کنگ را ندارند.

هنگ کنگ یکی از شهرهای مهم چین است. اما از آنجایی که این شهر بندری یکی از دو منطقه آزاد چین محسوب می‌شود، پیش از سفر به هنگ کنگ گردشگران باید به سفارت این کشور مراجعه و برای دریافت ویزا اقدام کنند.

با وجود اینکه زمان مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی هنگ کنگ بین ۳۵ تا ۴۵ روز در نوسان می باشد ، ولی ارائه دادن مدارک بصورت کامل و دقت در تکمیل فرم ها ، نقش تعیین کننده ای در صدور ویزا دارد . زیرا گاهی اتفاق می افتد که در مراحل پایانی صدور ویزا به دلیل نقص مدارک و یا کامل نبودن مدارک و یا حتی کامل نبودن مطالب در فرم ، صدور ویزا با تاخیر صورت می گیرد.

گام پنجم

آدرس سفارت هنگ کنگ در تهران

تهران، اقدسیه، خیابان موحد دانش، پلاک ۷۳ (روبروی آتش نشانی)

تلفن: ۱-۲۲۲۹۱۲۴۰ (۰۲۱)

تلفن امور کنسولی: ۲۶۱۳۰۷۹۷

پست الکترونیک: chinaemb_ir@mfa.gov.cn

آدرس وب سایت : www.ir.chineseembassy.org/eng

بازه‌های زمانی فعالیت سفارت: روزهای شنبه تا پنج شنبه از ساعت ۸:۳۰ صبح تا ۱۲:۳۰ ظهر و ۱۴:۳۰ تا ۱۶:۳۰ بعد از ظهر؛ همچنین، بخش کنسولی سفارت ۳ روز در هفته (روزهای فرد) از ساعت ۸:۴۵ صبح تا ۱۲:۱۵ ظهر و ۱۴:۳۰ تا ۱۶:۳۰ بعد از ظهر فعال است. گفتنی است تحویل مدارک و ویزا در روزهای ۳ شنبه انجام می‌شود.

ویزای توریستی هنگ کنگ (عادی یکماهه)

  • قیمت ویزای توریستی هنگ کنگ : ۲۰۰ دلار
  • مدت اقامت : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای هنگ کنگ : ۹۰ روز
  • مدت اخذ ویزای هنگ کنگ : ۴۰ روز کاری

 

امتیاز این مطلب
  • امتیاز این مطلب
۵.۰