ویزای هنگ کنگ

اخذ ویزای توریستی هنگ کنگ ، وقت سفارت هنگ کنگ

ویزای هنگ کنگ

ویزای هنگ کنگ 1350 300 سفرنامه اسرارآمیز

 ویزای هنگ کنگ

افرادی که قصد سفر به کشور هنگ کنگ را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزای هنگ کنگ نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده مسافر ( سفرنامه اسرارآمیز) می توانند جهت اخذ ویزای هنگ کنگ با همراه داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند ( جهت دریافت ویزا نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ).  شایان ذکر است قوانین ویزای تجاری هنگ کنگ ، ویزای کاری هنگ کنگ و سایر انواع ویزای هنگ کنگ متفاوت می باشد . آدرس و تلفن سفارت چین ( هنگ کنگ ) در تهران : اقدسیه روبروی آتش نشانی پلاک ۷۳  و تلفن های : ۱-۲۲۲۹۱۲۴۰-۰۲۱ و فکس ۲۲۲۹۰۶۹۰-۰۲۱ همچنین جهت دریافت اطلاعات بیشتر می توانید به سایت سفارت چین در تهران به نشانی اینترنتی : ir.china-embassy.org مراجعه فرمائید . اکثر کسانی که می‌خواهند به هنگ کنگ سفر کنند یا قصد گرفتن ویزای هنگ کنگ را دارند، درگیر سؤالات زیر هستند:

  • اوضاع هنگ کنگ برای ایرانیا چطور است؟
  • از راه ماکائو می‌شود به هنگ کنگ رفت؟
  • برای سفر به هنگ کنگ چه کار باید کرد؟

در انتهای این مطلب تضمین می‌کنیم که شما پاسخ سؤالات خودتان را می‌گیرید و متوجه می‌شوید که ویزای هنگ کنگ به شما تعلق می‌گیرد یا خیر.

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی هنگ کنگ

در قدم دوم باید مدارک لازم برای درخواست ویزا را مهیا کنید. برای تهیه آن‌ها اقدام کنید.

  • گذرنامه دارای اعتبار
  • تکمیل فرم درخواست (موجود در وب‌سایت سفارت)
  • دو قطعه عکس ۶×۴ رنگی و جدید طبق عکس گذرنامه (عکس جهت اخذ ویزای هنگ کنگ ، باید بدون عینک باشد و در آن گوش ها کاملا مشخص باشند. مو ها نباید زیاد روی صورت ریخته باشد و خانم ها باید از آرایش زیاد ، اجتناب کنند.)
  • گواهی تمکن مالی (پرینت کارکرد حساب بانکی)
  • مدارک دال بر بازگشت به ایران پس از پایان مدت اقامت مانند بلیط رفت و برگشت و واچر هتل
  • گواهی اشتغال به کار با جزئیات کامل شامل میزان حقوق دریافتی، سمت شغلی، سابقه کار یا اسناد دیگری مانند جواز کسب.
  • اسکن پاسپورت
  • کپی شناسنامه

هزینه اخذ ویزای هنگ کنگ

هزینه صدور ویزای۱ ماهه توریستی عادی ۲۰۰دلار،

ویزای ترانزیت ۱۰۰ دلار

تمدید مهلت ویزا ۱۹۰ دلار است.

ویزای توریستی هنگ کنگ

ویزای توریستی هنگ کنگ دارای ۳ ماه اعتبار میباشد و بصورت دبل (۲بار ورود) بوده و مسافر در هربار ورود میتواند ۱۴ روز در این کشور اقامت داشته باشد . ویزا هنگ کنگ بصورت استیکر(لیبل) میباشد و پس از صادر شدن از سوی اداره مهاجرت هنگ کنگ به تهران فرستاده میشود.

هدف از سفر به هنگ کنگ

  • ویزای توریستی (۲ یا ۳ بار ورود)
  • ویزای تجاری
  • ویزای مولتی ۶ ماهه

نکات و ریزه‌کاری‌های درخواست ویزای هنگ کنگ

در صورت تمایل به اقامت بیش از مدت مجاز، گردشگران باید حداقل ۷ روز پیش از پایان تاریخ ویزا درخواست خود را ارائه کنند.

هیچ یک از گردشگران در طول مدت اقامت اجازه کار یا تحصیل در خاک هنگ کنگ را ندارند.

هنگ کنگ یکی از شهرهای مهم چین است. اما از آنجایی که این شهر بندری یکی از دو منطقه آزاد چین محسوب می‌شود، پیش از سفر به هنگ کنگ گردشگران باید به سفارت این کشور مراجعه و برای دریافت ویزا اقدام کنند.

با وجود اینکه زمان مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی هنگ کنگ بین ۳۵ تا ۴۵ روز در نوسان می باشد ، ولی ارائه دادن مدارک بصورت کامل و دقت در تکمیل فرم ها ، نقش تعیین کننده ای در صدور ویزا دارد . زیرا گاهی اتفاق می افتد که در مراحل پایانی صدور ویزا به دلیل نقص مدارک و یا کامل نبودن مدارک و یا حتی کامل نبودن مطالب در فرم ، صدور ویزا با تاخیر صورت می گیرد.

ویزای توریستی هنگ کنگ (عادی یکماهه)

  • قیمت ویزای توریستی هنگ کنگ : ۲۰۰ دلار
  • مدت اقامت : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای هنگ کنگ : ۹۰ روز
  • مدت اخذ ویزای هنگ کنگ : ۴۰ روز کاری

نکته‌های ویزای توریستی هنگ کنگ

  • هیچ یک از گردشگران در طول مدت اقامت اجازه کار یا تحصیل در خاک هنگ کنگ را ندارند.
  • در صورت تمایل به اقامت بیش از مدت مجاز، گردشگران باید حداقل ۷ روز پیش از پایان تاریخ ویزا درخواست خود را ارائه کنند.
  • مسئولیت ارائه اطلاعات نادرست برعهده متقاضی است و مطابق مقررات با وی برخورد خواهد شد.

آدرس سفارت هنگ کنگ در تهران

هنگ کنگ در ایران سفارت ندارد و برای مراجعه به سفارت هنگ کنگ باید به کشورهای دیگر مانند ترکبه سفر نمایید.

با اینکه هنگ کنگ در ایران سفارت ندارد و ویزای این کشور از طریق اداره مهاجرت این کشور صادر میشود ، وکیل و نماینده مسافر (آژانس مسافرتی سفرنامه اسرارآمیز)  می تواند جهت اخذ ویزای هنگ کنگ با همراه داشتن مدارک مربوطه  اقدام به اخذ ویزای این کشور نمایند.

ویزای هنگ کنگ در چین صادر شده و چهل روز پس از ارائه درخواست، روادید هنگ کنگ با پست DHL به ایران خواهد رسید.

دانستنی های کشور هنگ کنگ

بندرگاه عطرآگین یا همان هنگ کنگ از مهمترین بازارهای مالی وتجاری آسیا می باشد. زبان رسمی آنها چینی و انگلیسی می باشد ولی زبان رایچ زبان کانتونی است ، واحد پول این کشور دلار هنگ کنگ است. این جزیره ۴ برج بلند از مجموع ۱۵ برج مرتفع دنیا را در خود جا داده است ، منطقه هنگ کنگ در شرق دلتای رودخانه مروارید قرار گرفته و از سوی شمال با استان گوآنگ‌دونگ و از سوی جنوب یا دریای چین جنوبی هم‌مرز است.

منطقه هنگ کنگ از چهار منطقه اصلی تشکیل شده است که عبارتند از : جزیره هنگ کنگ ، جزیره لانتائو ، کولون ، سرزمین های جدید

با توجه به آب و هوای جزیره هنگ کنگ، بین ماه‌های اکتبر تا ماه مارس (فصل زمستان) بهترین زمان برای سفر به این شهر است. آب و هوای هنگ کنگ نیمه گرمسیری بوده و تحت تاثیر بادهای موسمی قرار دارد. میانگین دمای شهر هنگ کنگ می‌تواند تا ۲۲.۸ درجه سانتی‌گراد نیز بالا برود و به طور خلاصه آب و هوای این محل را می‌توان به این ترتیب شرح داد: پاییزهای سرد، زمستان گرم، تابستان های داغ و بهار معتدل و مرطوب.

هنگ کنگ یکی از شهرهای مهم چین و در عین حال جهان،  به لحاظ فعالیت‌های اقتصادی است. همچنین، وجود جاذبه‌ها و امکانات تفریحی فراوان در این شهر موجب شده است تا سالانه هزاران گردشگر از سراسر جهان روانه این شهر شوند. از آنجایی که این شهر بندری یکی از دو منطقه آزاد چین محسوب می‌شود، پیش از سفر به هنگ کنگ گردشگران باید به سفارت این کشور مراجعه و برای دریافت ویزا هنگ کنگ اقدام کنند.

 

 

امتیاز این مطلب
  • امتیاز این مطلب
۵.۰