ویزای هند

ویزای هند

ویزای هند 1350 300 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای هند

اخذ ویزای هند لازمه سفر به کشور پهناور هندوستان می باشد . جهت سفر به قصد گردشگری در ابتدا باید ویزای توریستی هند رو دریافت کنید . برای ویزای توریستی هند لازم می باشد مسافر در سفارت جهت انگشت نگاری حضور داشته باشد و نماینده مسافر (آژانس سفرنامه اسرارآمیز) و یا وکیل مسافر می تواند با در دست داشتن مدارک ویزای هند برای مسافر ویزا دریافت کند . شرایط برای دریافت ویزای تجاری هند ، ویزای تحصیلی هند و سایر انواع ویزاهای هند متفاوت می باشد . اکثر کسانی که می‌خواهند به هند سفر کنند یا قصد گرفتن ویزای هند را دارند ، درگیر سؤالات زیر هستند:

  • چطور می‌توانم به هند سفر کنم؟
  • چطور وقت سفارت هند بگیرم؟
  • برای گرفتن ویزای هند به کجا باید مراجعه کنم؟
  • کارگزاری هند کجاست؟

در انتهای این مطلب تضمین می‌کنیم که شما پاسخ سؤالات خودتان را می‌گیرید و متوجه می‌شوید که ویزای هند به شما تعلق می‌گیرد یا خیر.

شرایط اخذ ویزای هند

در قدم اول بررسی کنیم که آیا شرایط اولیه اخذ ویزای هند را دارید؟

ویزای توریستی هند یا روادید گردشگری هندوستان برای افرادی صادر می‌شود که به قصد گردش و بازدید ، تقاضای سفر به این کشور را دارند. ویزای توریستی هند به مسافر اجازه‌ی کار در هند یا اقامت بیش از مدت زمان اعتبار ویزا را نمی‌دهد. ویزای توریستی هند از طریق سفارت هند در تهران به صورت یک ماهه صادر می‌شود و امکان تمدید آن در این کشور وجود ندارد.

مدارک مورد نیاز جهت صدور ویزای هند

در قدم دوم باید مدارک لازم برای درخواست ویزای هند را مهیا کنید. برای تهیه آن‌ها اقدام کنید چون از زمانی که مدارک لازم تحویل بخش ویزای سفارت هند می‌شود تا صدور ویزای هند ، معمولا در حدود دو هفته طول می‌کشد.

  • تکمیل فرم تقاضای ویزا
  • شناسنامه ایرانی به همراه کپی از صفحه اول و دوم
  • گذرنامه
  • دو قطعه عکس رنگی در ابعاد ۴*۳
  • بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد هند
  • رزرو قطعی هتل برای مدت اقامت مورد نظر
  • فرم مشخصات فردی

ویزای توریستی هند (عادی ، ۱ ماهه)

  • قیمت ویزای هند : ۴۰۰۰۰۰۰ ریال
  • مدت اقامت ویزای هند : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای هند : ۹۰ روز
  • مدت اخذ ویزای هند : ۱۰ روز کاری

ویزای شما پس از انگست نگاری طی ۱۰ روز کاری صادر خواهد شد.

ویزای توریستی فوری یکماهه هند

  • قیمت ویزای توریستی فوری هند : ۷۵۰۰۰۰۰ ریال
  • مدت اقامت ویزای هند : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای هند : ۹۰ روز
  • مدت اخذ ویزای فوری هند : ۵ روز کاری

هزینه اخذ ویزای هند

هزینه‌ صدور ویزای هند، حدود ۴۳۰هزار تومان است که زمان ارائه‌ی مدارک از متقاضی دریافت می‌شود.

 

نکات و ریزه‌کاری‌های درخواست ویزای هند

اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید. امضاءمسافر در پاسپورت الزامی است.

ویزای توریستی هند در حال حاضر با مراجعه به سفارت هندوستان و به صورت یک ماهه صادر می‌شود. اعتبار این ویزا از زمان صدور سه ماه است . توجه داشته باشید که ویزای توریستی هند از طریق سفارت هند در تهران به صورت یک ماهه صادر می‌شود و امکان تمدید آن در این کشور وجود ندارد.

هنگام مصاحبه و انگشت نگاری جهت اخذ ویزا هند در سفارت تمام اطلاعات فرم های ارائه شده توسط سفارت را به طور کامل و دقیق بنویسند و هنگام مصاحبه فقط واچرهتل و بلیط هواپیما  را با خود همراه داشته باشند .

متقاضیان ویزای هند که در استان هرمزگان سکونت دارند باید  به کنسولگری هند در بندر عباس مراجعه کنند .

متقاضیان استان های خراسان جنوبی و مرکزی و استان سیستان و بلوچستان باید به کنسولگری هندوستان در زاهدان مراجعه فرمایند .

آدرس سفارت هند در ایران

آدرس سفارت هند در تهران : خیابان شهید مطهری ، خیابان میرعماد ، شماره ۴۶

تلفن سفارت هند : ۵-۸۸۷۵۵۱۰۲-۰۲۱

آدرس اینترنتی: www.indianembassy-tehran.ir

امتیاز این مطلب
  • امتیاز این مطلب
۵.۰

    Masterfully Handcrafted for Awesomeness

    WE DO MOVE

    YOUR WORLD

    Greatives – Design, Marketing, Sales

    Working Hours : 09:00 – 19:00
    Address : 44 Oxford Street, London, UK 22004
    Phone : +380 22 333 555