ویزای مکزیک

ویزای مکزیک

ویزای مکزیک 1350 300 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای مکزیک

ویزای مکزیک لازمه ورود به این کشور زیبا می باشد . جهت سفر به مکزیک داشتن ویزای توریستی مکزیک الزامی می باشد . شخص مسافر و یا نماینده وی (آژانس مسافرتی سفرنامه) می توانند برای اخذ ویزای توریستی اقدام نمایند البته این مورد را باید در نظر داشت که در زمان بررسی مدارک مصاحبه نیز انجام می شود . 

اکثر کسانی که می‌خواهند به مکزیک سفر کنند یا قصد گرفتن ویزای مکزیک را دارند، درگیر سؤالات زیر هستند:

  • چطور به مکزیک سفر کنم؟
  • برای کار چطوری ویزا بگیرم؟
  • ویزای توریستی مکزیک چقدر زمان می‌برد؟
  • شرایط مهاجرت به مکزیک چیست؟

در انتهای این مطلب تضمین می‌کنیم که شما پاسخ سؤالات خودتان را می‌گیرید و متوجه می‌شوید که ویزای مکزیک به شما تعلق می‌گیرد یا خیر.

شرایط اخذ ویزای مکزیک

در قدم اول بررسی کنیم که آیا شرایط اولیه اخذ ویزای مکزیک را دارید؟

امور مهاجرت در بدو ورود شما به مکزیک از شما مدارک زیر را درخواست می‌کند:

  • پاسپورت با اعتبار حداقل ۶ ماه
  • ویزای معتبر با اقامت دائم یکی از کشورهای آمریکا، کانادا، ژاپن، بریتانیا یا کشورهای حوزه شینگن
  • فرم FMM که بدرستی پر شده باشد (در لحظه ورود یا در طول پرواز به شما داده می‌شود)
  • بلیط رفت و برگشت یا پرواز بعدی یا رزرو هتل
  • مدارکی که هدف سفر شما را اثبات می‌کند (سفر، دعوت‌نامه شرکت، قرارداد شرکت و..)
  • اثبات وضعیت مالی

هزینه اخذ ویزای مکزیک

در صورتی که قبلا سابقه دریافت ویزای شینگن را نداشته‌اید، باید مبلغ ۳۵۰ دلار بابت ضمانت بازگشت پرداخت نمایید .

ویزای توریستی مکزیک

قیمت ویزای توریستی عادی مکزیک : ۱۵۰دلار

مدت اقامت در مکزیک با ویزای عادی : طبق بلیط و ویزای اخذ شده می باشد

مدت اعتبار ویزای عادی مکزیک : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزای عادی مکزیک : ۲۵ روز کاری

انواع ویزای مکزیک

سفارت مکزیک در ایران تنها برای درخواست‌هایی ویزا صادر می‌کند که هدف سفر ، فعالیت‌هایی باشد که بابت انجام آن‌ها پولی دریافت نمی‌شود مانند: توریستی ، جلسات کاری ، کنفرانس‌ها و..

برای ویزای کاری مکزیک، اسپانسر کاری در مکزیک باید برای شما در یکی از نزدیک‌ترین موسسات مهاجرت اقدام کند

نکات و ریزه‌کاری‌های درخواست ویزای مکزیک

سفارت درخواست‌های ویزا را مستقیما از شخص متقاضی دریافت می‌کند و با آژانس‌های مسافرتی کار نمی‌کند

اگر ویزای معتبر یا اقامت دائم کشورهای آمریکا، کانادا، بریتانیا، ژاپن یا کشورهای حوزه شینگن دارید، برای سفر توریستی، کاری و ترانزیت نیازی به درخواست ویزای مکزیک نخواهید داشت.

صدور ویزای مکزیک به منزله ضمانت ورود به این کشور نیست و پلیس مقامات اداره مهاجرت مکزیک حق تصمیم نهایی را دارند.

در صورتی که قبلا سابقه دریافت ویزای شینگن را نداشته‌اید ، باید مبلغ ۳۵۰ دلار بابت ضمانت بازگشت پرداخت نمایید

صدور ویزای مکزیک به منزله ضمانت ورود به این کشور نیست و پلیس مقامات اداره مهاجرت مکزیک حق تصمیمگیری نهایی را دارند

افرادی که دارای اقامت آمریکا یا کانادا هستند نیازی به اخذ ویزای مکزیک ندارند و میتوانند ۱۸۰ روز در این مکزیک اقامت داشته باشند

آدرس سفارت مکزیک در ایران

آدرس سفارت مکزیک در تهران : خیابان آفریقا (جردن) ، خیابان گلفام ، پلاک ۱۲

تلفن سفارت مکزیک : ۲۲۰۵۷۵۹۰-۰۲۱ / ۲۲۰۱۲۹۲۱-۰۲۱

سایت سفارت مکزیک در ایران: embamex.sre.gob.mx

ایمیل: embiran@sre.gob.mx

امتیاز این مطلب
  • امتیاز این مطلب
۴.۷

پاسخی را بگذارید

    Masterfully Handcrafted for Awesomeness

    WE DO MOVE

    YOUR WORLD

    Greatives – Design, Marketing, Sales

    Working Hours : 09:00 – 19:00
    Address : 44 Oxford Street, London, UK 22004
    Phone : +380 22 333 555