ویزای قزاقستان

اخذ ویزای فوری قزاقستان و ویزای تجاری قزاقستان

ویزای قزاقستان

ویزای قزاقستان 1350 300 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای قزاقستان

ویزای قزاقستان برای سفر به این کشور زیبا الزامی می باشد . برای دریافت ویزا توریستی قزاقستان نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد.

جهت اخذ ویزا قزاقستان ، اتباع خارجی می بایست با مدارک مورد نیاز به کنسولگری های قزاقستان در کشور مربوطه مراجعه نمایند. چنانچه هدف سفر ملاقات اقوام در قزاقستان باشد ، شخص دعوت کننده می بایستی به نمایندگی اداره پلیس مهاجرت وزارت کشور قزاقستان مراجعه نماید و در اینصورت دعوت نامه شخصی ثبت شده در ادارات پلیس مهاجرت وزارت کشور جمهوری قزاقستان اساس صدور روادید شخصی جمهوری قزاقستان می باشد . در صورتیکه دعوت نامه مربوط به حادثه ناگوار(از جمله بیماری یا مرگ اقوام) باشد صدور روادید قزاقستان بر اساس تلگرام بین المللی مربوطه از جمهوری قزاقستان که به تایید پزشک رسیده باشد امکان پذیر است.

اکثر کسانی که می‌خواهند به قزاقستان سفر کنند یا قصد گرفتن ویزای قزاقستان را دارند، درگیر سؤالات زیر هستند:

  • برای کار می‌تونم به قزاقستان بروم؟
  • ویزای کاری قزاقستان وجود دارد؟
  • چقدر طول می‌کشد ویزای قزاقستان صادر شود؟
  • ویزای کار تضمینی برای قزاقستان وجود دارد؟

در انتهای این مطلب تضمین می‌کنیم که شما پاسخ سؤالات خودتان را می‌گیرید و متوجه می‌شوید که ویزای قزاقستان به شما تعلق می‌گیرد یا خیر.

شرایط اخذ ویزای قزاقستان

در قدم اول بررسی کنیم که آیا شرایط اولیه اخذ ویزای قزاقستان را دارید؟

اتباع خارجی می بایست به کنسولگری های جمهوری قزاقستان در کشور مربوطه با به همراه داشتن گذرنامه معتبر، کپی دعوت نامه با شماره پشتیبانی روادید صادر شده در اداره ی کنسولگری وزارت امور خارجه جمهوری قزاقستان: فرم تایپ شده درخواست روادید، عکس و کپی گذرنامه مراجعه نمایند. ضرورت ارائه مدارک دیگر توسط کنسول در محل تعیین می گردد.

پس از تحویل مدارک اداره کنسولگری اصل بودن گذرنامه و تاریخ اعتبار آن که می بایستی حداقل ۶ ماه بعد از اتمام تاریخ روادید درخواست شده اعتبار داشته باشد و همچنین درست بودن فرم درخواست روادید ارائه شده و هدف سفر را کنترل می نماید.

چنانچه هدف سفر ملاقات اقوام باشد، شخص دعوت کننده می بایستی به نمایندگی اداره پلیس مهاجرت وزارت کشور جمهوری قزاقستان مراجعه نماید و در اینصورت دعوت نامه شخصی ثبت شده در ادارات پلیس مهاجرت وزارت کشور جمهوری قزاقستان اساس صدور روادید شخصی جمهوری قزاقستان می باشد.

در صورت نیاز اقامت بیش از ۱۰ روز در قزاقستان ارائه گواهی مبتلا نبودن به بیماری ایدز ضروری می باشد.

زمان صدور روادید، ساعت دریافت و تحویل مدارک توسط بخش کنسولگری در محل تعیین می گردد.

مدارک ویزای قزاقستان

در قدم دوم باید مدارک لازم برای درخواست ویزا را مهیا کنید. برای تهیه آن‌ها اقدام کنید چون جواب تأییدیه ویزای قزاقستان، —- روز طول می‌کشد.

  • اصل پاسپورت
  • ۲ قطعه عکس ۶ در ۴ با زمینه سفید و رنگی
  • مشخصات فردی : آدرس محل کار و محل سکونت و شماره تلفن
  • اصل و کپی کارت ملی
  • رزرو بلیط

هزینه اخذ ویزای قزاقستان

  • ویزا ۱ ماهه توریستی عادی ۱۶۵دلار آمریکا
  • ویزا ۱ ماهه توریستی فوری ۱۹۵دلار آمریکا
  • ویزا ۱ ماهه تجاری ۲۳۰ دلار آمریکا
  • ویزا ۳ ماهه تجاری ۳۵۰ دلار آمریکا
  • ویزای توریستی دبل ۲ ماهه عادی ۲۵۵ دلار آمریکا
  • ویزای توریستی فوری ۲۸۵ دلار آمریکا

انواع ویزای قزاقستان

  • ویزای توریستی قزاقستان ۱ ماهه عادی
  • ویزای توریستی قزاقستان ۱ ماهه فوری
  • ویزای توریستی قزاقستان ۲ ماهه
  • ویزای تجاری قزاقستان ۱ ماهه
  • ویزای تجاری قزاقستان ۳ ماهه ۳ بار ورود

ویزای توریستی قزاقستان (عادی)

مدت اقامت : ۳۰ روز

مدت اعتبار ویزای قزاقستان : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ  : ۱۳ روز کاری

ویزای توریستی فوری قزاقستان

مدت اقامت : ۳۰ روز

مدت اعتبار ویزای قزاقستان : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ : ۸ روز کاری

ویزای توریستی قزاقستان (۲ ماهه دوبار ورود)

مدت اقامت : ۶۰ روز

مدت اعتبار ویزای قزاقستان : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ : ۱۳ روز کاری

ویزای توریستی فوری قزاقستان (۲ ماهه دوبار ورود)

مدت اقامت : ۶۰ روز

مدت اعتبار ویزای قزاقستان : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ : ۸ روز کاری

نکات مربوط به ویزای قزاقستان

  • چنانچه قصد اقامت بیش از ۱۰ روز در قزاقستان را دارید باید گواهی مبتلا نبودن به بیماری ایدز ارائه دهید.
  • زمان صدور روادید، ساعت دریافت و تحویل مدارک توسط بخش کنسولگری در محل تعیین خواهد شد.

نکات و ریزه‌کاری‌های درخواست ویزای قزاقستان

مدت زمان لازم برای صدور هر یک از انواع ویزا

  • ویزای توریستی قزاقستان ۱ ماهه عادی : ۱۲ روز کاری
  • ویزای توریستی قزاقستان ۱ ماهه فوری : ۷ روز کاری
  • ویزای توریستی قزاقستان ۲ ماهه : ۱۲ روز کاری
  • ویزای تجاری قزاقستان ۱ ماهه : ۱۲ روز کاری
  • ویزای تجاری قزاقستان ۳ ماهه ۳ بار ورود : ۱۲ روز کاری

مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی ۴۸ ساعت پس از ورود، در اداره پلیس رجیستر شود

آدرس سفارت قزاقستان در ایران

آدرس سفارت قزاقستان در تهران : خیابان دروس – خیابان هدایت پلاک ۴

تلفن سفارت قزاقستان : ۹۸۲۱۲۲۵۶۵۳۷۱+

آدرس پست الکترونیکی سفارت : ‏ iran@mfa.kz

روز و ساعت کاری سفارت قزاقستان در تهران

  • یکشنبه ساعت ۱۴ الی ۱۶ (دریافت ویزا) ساعت ۱۶ تا ۱۸ (دریافت مدارک)
  • سه‌شنبه ساعت ۱۰ تا ۱۲ (دریافت ویزا) ساعت ۱۴ الی ۱۶ (دریافت مدارک)
  • چهارشنبه ساعت ۱۴ الی ۱۶ (دریافت ویزا) ساعت ۱۶ الی ۱۸ (دریافت مدارک)

نگاهی به کشور قزاقستان

جمهوری قزاقستان چهارمین جمهوری در بین جمهوری های مستقل مشترک المنافع از لحاظ فراوانی جمعیت می باشد.

پایتخت آن،‌آلماتی است که بزرگترین و پرجمعیت ترین شهر قزاقستان محسوب می شود. پایتخت فرهنگی قزاقستان همچنان شهر آلماتی است.

شهرهای بزرگ قزاقستان به ترتیب آلماتی با حدود ۱٫۵ میلیون نفر ، آستانه و کاراگاندا با حدود ۷۰۰ هزار نفر هستند . از شهرهای دیگر قزاقستان می‌توان آترائو ، آکتائو ، چیمکند (شیمکنت) ، پاولودار ، پتروپاولسک و اوست کامنگورسک را نام برد. زبان های رایج در این کشور قزاقستان ، قزاقی و روسی است که البته فضای عمومی کشور بیشتر در اختیار زبان روسی است.

چند حقیقت جالب و کلی درباره ی قزاقستان و در ادامه به پاره ای از توضیحات راجع به ویزای این کشور می پردازیم :

قزاقستان یکی از متنوع ترین کشورها در زمینه فرهنگ است

قزاقستان، بزرگترین کشور محصور در خشکی جهان است

قزاق ها ۳ بار سال نو را جشن می گیرند

قزاقستان دارای سه منطقه زمانی است

هر ماشین ، یک تاکسی است ، در قزاقستان شرکت های رسمی تاکسیرانی جایی ندارند و به عنوان یک پدیده نادر از آنها یاد می شود. در عوض هر ماشین نقش یک تاکسی را بازی می کند و اکثر رانندگان اقدام به جابه جایی مسافران می نمایند.

گردشگری ، پدیده ای نادر در قزاقستان است ، ناشناخته بودن این کشور و نبود امکانات توریستی قابل توجه باعث شده تا کمتر کسی ، قزاقستان را به عنوان مقصد سفرش انتخاب کند و اقدام به اخذ ویزای توریستی قزاقستان نماید.

 

 

امتیاز این مطلب
  • امتیاز این مطلب
۵.۰