ویزای قزاقستان

ویزای قزاقستان

ویزای قزاقستان 1350 300 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای قزاقستان

ویزای قزاقستان برای سفر به این کشور زیبا الزامی می باشد . اکثر کسانی که می‌خواهند به قزاقستان سفر کنند یا قصد گرفتن ویزای قزاقستان را دارند، درگیر سؤالات زیر هستند:

  • برای کار می‌تونم به قزاقستان بروم؟
  • ویزای کاری قزاقستان وجود دارد؟
  • چقدر طول می‌کشد ویزای قزاقستان صادر شود؟
  • ویزای کار تضمینی برای قزاقستان وجود دارد؟

در انتهای این مطلب تضمین می‌کنیم که شما پاسخ سؤالات خودتان را می‌گیرید و متوجه می‌شوید که ویزای قزاقستان به شما تعلق می‌گیرد یا خیر.

شرایط اخذ ویزای قزاقستان

در قدم اول بررسی کنیم که آیا شرایط اولیه اخذ ویزای قزاقستان را دارید؟

اتباع خارجی می بایست به کنسولگری های جمهوری قزاقستان در کشور مربوطه با به همراه داشتن گذرنامه معتبر، کپی دعوت نامه با شماره پشتیبانی روادید صادر شده در اداره ی کنسولگری وزارت امور خارجه جمهوری قزاقستان: فرم تایپ شده درخواست روادید، عکس و کپی گذرنامه مراجعه نمایند. ضرورت ارائه مدارک دیگر توسط کنسول در محل تعیین می گردد.

پس از تحویل مدارک اداره کنسولگری اصل بودن گذرنامه و تاریخ اعتبار آن که می بایستی حداقل ۶ ماه بعد از اتمام تاریخ روادید درخواست شده اعتبار داشته باشد و همچنین درست بودن فرم درخواست روادید ارائه شده و هدف سفر را کنترل می نماید.

چنانچه هدف سفر ملاقات اقوام باشد، شخص دعوت کننده می بایستی به نمایندگی اداره پلیس مهاجرت وزارت کشور جمهوری قزاقستان مراجعه نماید و در اینصورت دعوت نامه شخصی ثبت شده در ادارات پلیس مهاجرت وزارت کشور جمهوری قزاقستان اساس صدور روادید شخصی جمهوری قزاقستان می باشد.

در صورت نیاز اقامت بیش از ۱۰ روز در قزاقستان ارائه گواهی مبتلا نبودن به بیماری ایدز ضروری می باشد.

زمان صدور روادید، ساعت دریافت و تحویل مدارک توسط بخش کنسولگری در محل تعیین می گردد.

مدارک ویزای قزاقستان

در قدم دوم باید مدارک لازم برای درخواست ویزا را مهیا کنید. برای تهیه آن‌ها اقدام کنید چون جواب تأییدیه ویزای قزاقستان، —- روز طول می‌کشد.

  • اصل پاسپورت
  • ۲ قطعه عکس ۶ در ۴ با زمینه سفید و رنگی
  • مشخصات فردی : آدرس محل کار و محل سکونت و شماره تلفن
  • اصل و کپی کارت ملی
  • رزرو بلیط

هزینه اخذ ویزای قزاقستان

  • ویزا ۱ ماهه توریستی عادی ۱۶۵دلار آمریکا
  • ویزا ۱ ماهه توریستی فوری ۱۹۵دلار آمریکا
  • ویزا ۱ ماهه تجاری ۲۳۰ دلار آمریکا
  • ویزا ۳ ماهه تجاری ۳۵۰ دلار آمریکا
  • ویزای توریستی دبل ۲ ماهه عادی ۲۵۵ دلار آمریکا
  • ویزای توریستی فوری ۲۸۵ دلار آمریکا

انواع ویزای قزاقستان

  • ویزای توریستی قزاقستان ۱ ماهه عادی
  • ویزای توریستی قزاقستان ۱ ماهه فوری
  • ویزای توریستی قزاقستان ۲ ماهه
  • ویزای تجاری قزاقستان ۱ ماهه
  • ویزای تجاری قزاقستان ۳ ماهه ۳ بار ورود

ویزای توریستی قزاقستان (عادی)

 

مدت اقامت : ۳۰ روز

مدت اعتبار ویزای قزاقستان : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ  : ۱۳ روز کاری

 

ویزای توریستی فوری قزاقستان

 

مدت اقامت : ۳۰ روز

مدت اعتبار ویزای قزاقستان : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ : ۸ روز کاری

ویزای توریستی قزاقستان (۲ ماهه دوبار ورود)

 

مدت اقامت : ۶۰ روز

مدت اعتبار ویزای قزاقستان : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ : ۱۳ روز کاری

ویزای توریستی فوری قزاقستان (۲ ماهه دوبار ورود)

 

مدت اقامت : ۶۰ روز

مدت اعتبار ویزای قزاقستان : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ : ۸ روز کاری

نکات و ریزه‌کاری‌های درخواست ویزای قزاقستان

مدت زمان لازم برای صدور هر یک از انواع ویزا

  • ویزای توریستی قزاقستان ۱ ماهه عادی : ۱۲ روز کاری
  • ویزای توریستی قزاقستان ۱ ماهه فوری : ۷ روز کاری
  • ویزای توریستی قزاقستان ۲ ماهه : ۱۲ روز کاری
  • ویزای تجاری قزاقستان ۱ ماهه : ۱۲ روز کاری
  • ویزای تجاری قزاقستان ۳ ماهه ۳ بار ورود : ۱۲ روز کاری

مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی ۴۸ ساعت پس از ورود، در اداره پلیس رجیستر شود

آدرس سفارت قزاقستان در ایران

آدرس سفارت قزاقستان در تهران : خیابان دروس – خیابان هدایت پلاک ۴

تلفن سفارت قزاقستان : ۹۸۲۱۲۲۵۶۵۳۷۱+

 

آدرس پست الکترونیکی سفارت : ‏ iran@mfa.kz

امتیاز این مطلب
  • امتیاز این مطلب
۵.۰

پاسخی را بگذارید

    Masterfully Handcrafted for Awesomeness

    WE DO MOVE

    YOUR WORLD

    Greatives – Design, Marketing, Sales

    Working Hours : 09:00 – 19:00
    Address : 44 Oxford Street, London, UK 22004
    Phone : +380 22 333 555