ویزای قرقیزستان

ویزای قرقیزستان

ویزای قرقیزستان 1350 300 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای قرقیزستان

ویزای قرقیزستان لازمه سفر به این کشور می باشد . جهت سفر به قرقیزستان در ابتدا باید برای دریافت ویزای قرقیزستان اقدام کنید . جهت اخذ ویزای توریستی قرقیزستان نیازی به حضور مسافر نیست و نماینده مسافر (آژانس مسافرتی سفرنامه) می تواند برای دریافت ویزای مسافر اقدام کند . با توجه به روابط فی مابین ایران و قرقیزستان ، دریافت ویزای ققیزستان آسان و راحت می باشد و پیچیدگی خاصی ندارد .

اکثر کسانی که می‌خواهند به قرقیزستان سفر کنند یا قصد گرفتن ویزای قرقیزستان را دارند، درگیر سؤالات زیر هستند:

  • برای کار می‌تونم به قرقیزستان بروم؟
  • ویزای کاری قرقیزستان می‌دهند؟
  • چقدر طول می‌کشه ویزای کار برای قرقیزستان صادر شود؟
  • ویزای کار تضمینی برای قرقیزستان وجود دارد؟

در انتهای این مطلب تضمین می‌کنیم که شما پاسخ سؤالات خودتان را می‌گیرید و متوجه می‌شوید که ویزای قرقیزستان به شما تعلق می‌گیرد یا خیر.

شرایط اخذ ویزای قرقیزستان

در قدم اول بررسی کنیم که آیا شرایط اولیه اخذ ویزای قرقیزستان را دارید؟

ویزای قرقیزستان برای ایرانیان به سادگی صادر می‌گردد و سه راه دارد: مراجعه به سفارت، ویزای لب مرز و ویزای الکترونیکی

مدت زمان اعتبار ویزای توریستی یا تجاری در بدو ورود می‌تواند ۱ تا ۳ ماه باشد و جواب درخواست حداکثر تا ۳ روز مشخص می شود

مدارک ویزای قرقیزستان

در قدم دوم باید مدارک لازم برای درخواست ویزا را مهیا کنید. برای تهیه آن‌ها اقدام کنید چون جواب تأییدیه ویزای قرقیزستان، —- روز طول می‌کشد.

  • اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار (از تاریخ پرواز)
  • یک قطعه عکس ۶ در ۴

هزینه اخذ ویزای قرقیزستان

  • بیزینس تجاری چندبار ورود ۹۰ روز    ۹۲.۷۰ دلار
  • بیزینس تجاری چندبار ورود ۳۰ روز    ۷۲.۱۰ دلار
  • بیزینس تجاری یک‌بار ورود ۹۰ روز    ۷۲ دلار
  • بیزینس تجاری یک‌بار ورود ۳۰ روز    ۶۱ دلار
  • خانوادگی چندبار ورود ۹۰ روز    ۹۲.۷۰ دلار
  • خانوادگی چندبار ورود ۳۰ روز    ۷۲.۱۰ دلار
  • خانوادگی یک‌بار ورود ۹۰ روز    ۷۲ دلار
  • خانوادگی یک‌بار ورود ۳۰ روز    ۶۱ دلار
  • تحصیلی چندبار ورود ۹۰ روز    ۹۲.۷۰ دلار
  • تحصیلی چندبار ورود ۳۰ روز    ۷۲.۱۰ دلار
  • تحصیلی یک‌بار ورود ۹۰ روز ۷۲ دلار
  • تحصیلی یک‌بار ورود ۳۰ روز ۶۱ دلار
  • جهانگردی دوبار ورود ۳۰ روز    ۶۷ دلار
  • جهانگردی یکبار ورود ۹۰ روز    ۵۱ دلار

انواع ویزای قرقیزستان

قرقیزستان ویزاهای متنوعی را در اختیار ایرانیان قرار می‌دهد:

  • ویزای توریستی قرقیزستان
  • ویزای تجاری قرقیزستان
  • ویزای کاری قرقیزستان
  • ویزای دیدار خویشاوند قرقیزستان
  • ویزای تحصیلی قرقیزستان
  • ویزای ترانزیت قرقیزستان

ویزای توریستی قرقیزستان (عادی ۱۵ روزه)

  • قیمت ویزای قرقیزستان : ۱۰۰ دلار
  • مدت اقامت : ۱۵ روز
  • مدت اعتبار ویزای قرقیزستان : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای قرقیزستان : ۲۵ روز کاری

ویزای توریستی قرقیزستان (عادی یک ماهه)

  • قیمت ویزای توریستی قرقیزستان : ۱۲۰ دلار
  • مدت اقامت : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای قرقیزستان : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای قرقیزستان : ۲۵ روز کاری

ویزای تجاری قرقیزستان

  • قیمت ویزای تجاری قرقیزستان : ۳۸۰ دلار
  • مدت اقامت : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای قرقیزستان : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای قرقیزستان : ۲۵ روز کاری

نکات و ریزه‌کاری‌های درخواست ویزای قرقیزستان

ویزای توریستی با توجه به تاریخ بلیط هواپیما که به سفارت ارائه می‌کنید صادر می‌شود.

اگر قصد اقامت در هتل را ندارید باید پس از ۴۸ ساعت در اداره پلیس قرقیزستان ریجستر نمایید در غیر اینصورت هنگام خروج با مشکل مواجه خواهید شد.

ویزای فوری قرقیزستان وجود ندارد و باید از قبل برای سفر خود برنامه ریزی کنید.

صدور ویزا قرقیزستان از طرف سفارت حداقل ۲۵ روز کاری زمان نیاز دارد

آدرس سفارت قرقیزستان در ایران

آدرس سفارت قرقیزستان در تهران : خیابان پاسداران ، نارنجستان پنجم ، پلاک ۱۲

تلفن سفارت قرقیزستان : ۲۲۸۳۰۳۵۴-۰۲۱

فکس: ۲۲۲۸۱۷۲۰-۰۲۱

ساعت و روز کاری: یکشنبه، دوشنبه، سه‌شنبه، چهارشنبه و پنج‌شنبه از ساعت ۹ الی ۱۸

آدرس سفارت قرقیزستان در مشهد

آدرس : مشهد- بلوار فرامرز عباسی- فرامرز عباسی ۶- پلاک ۶۱

تلفن: ۶۰۴۰۳۶۴-۰۵۱

فکس: ۶۰۴۰۳۶۴-۰۵۱

ساعت و روز کاری: یکشنبه، دوشنبه، سه‌شنبه، چهارشنبه، پنج‌شنبه از ساعت ۹ الی ۱۴

امتیاز این مطلب
  • امتیاز این مطلب
۴.۹

    Masterfully Handcrafted for Awesomeness

    WE DO MOVE

    YOUR WORLD

    Greatives – Design, Marketing, Sales

    Working Hours : 09:00 – 19:00
    Address : 44 Oxford Street, London, UK 22004
    Phone : +380 22 333 555