ویزای قبرس

ویزای قبرس

ویزای قبرس 1350 300 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای قبرس

ویزای قبرس شرط لازم برای ورود به کشور قبرس می باشد . دریافت ویزای قبرس اولین قدم در سفر به این کشور می باشد . ویزای توریستی قبرس در فصول سفر بسیار راحت تر صادر می شود و در سایر فصول نیاز به ارائه مدارک دیگری نیز می باشد . باید توجه داشته باشید که کلیه افرادی که مهر قبرس شمالی (ترک نشین) را در پاسپورت خود دارند ، بهتر است تا پیش از درخواست ویزای قبری (ویزای قبرس جنوبی) ، گذرنامه خود را تعویض کنند در غیر اینصورت صدور ویزای قبرس جنوبی ، یونان ، ایتالیا و چند کشور دیگر اروپایی برای آن‌ها دشوارتر خواهد بود.

افرادی که از طریق قبرس اروپایی (جنوبی) به این کشور سفر می‌کنند ، می‌تواند به صورت زمینی وارد قبرس شمالی شوند ؛ ولی خروج آن‌ها حتما باید از خاک قبرس جنوبی انجام شودشهروندان ایرانی از دریافت ویزای قبرس شمالی معاف هستند ، ولی حق ورود و بازدید از قبرس جنوبی را ندارند .

اکثر کسانی که می‌خواهند به قبرس سفر کنند یا قصد گرفتن ویزای قبرس را دارند، درگیر سؤالات زیر هستند:

  • ویزای توریستی قبرس چقدر هزینه داره؟
  • آیا می‌شود بدون ویزا به قبرس رفت؟
  • شرایط ویزای کاری برای قبرس چیست؟
  • صدور ویزای قبرس چقدر زمان می‌بره؟

در انتهای این مطلب تضمین می‌کنیم که شما پاسخ سؤالات خودتان را می‌گیرید و متوجه می‌شوید که ویزای قبرس به شما تعلق می‌گیرد یا خیر.

شرایط اخذ ویزای قبرس 

در قدم اول بررسی کنیم که آیا شرایط اولیه اخذ ویزای قبرس را دارید؟

ویزای توریستی قبرس به صورت یکبار ورود و حداکثر برای مدت دو هفته توسط سفارت این کشور صادر می‌شود.

کلیه افرادی که مهر قبرس شمالی (ترک نشین) را در گذرنامه خود دارند، بهتر است تا پیش از درخواست ویزا، گذرنامه خود را تعویض کنند؛ زیرا در غیر اینصورت صدور ویزای قبرس جنوبی، یونان، ایتالیا و چند کشور دیگر اروپایی برای آن‌ها دشوارتر خواهد بود.

مدارک ویزای قبرس

در قدم دوم باید مدارک لازم برای درخواست ویزا را مهیا کنید. برای تهیه آن‌ها اقدام کنید چون برای صدور ویزای قبرس در حدود ۸ روز کاری زمان لازم است.

  • اصل و کپی شناسنامه (تمام صفحه‌ها) و کارت ملی متقاضی.
  • تکمیل فرم‌های درخواست توسط متقاضی ویزا (این فرم‌ها در آژانس‌های مسافرتی مورد تایید سفارت در دسترس مسافران قرار دارند).
  • گذرنامه دارای اعتبار (حداقل ۶ ماه).
  • دو قطعه عکس ۴*۶ رنگی با زمینه سفید و بدون روتوش.
  • بلیط رفت و برگشت دو طرفه به نام متقاضی ویزا.
  • واچر رزرو هتل در قبرس.
  • گواهی اشتغال به کار متقاضی به زبان انگلیسی به همراه نسخه اصل به فارسی که در آن میزان حقوق ماهیانه، سمت شغلی و تاریخ آغاز به کار بصورت دقیق ذکر شده است.
  • پرینت گردش حساب بانکی (شش ماه گذشته).
  • کپی گذرنامه‌ها و ویزاهای قدیمی متقاضی.
  • کپی گذرنامه و ویزاهای موجود متقاضی در گذرنامه دارای اعتبار.
  • ارائه سند مالکیت و قرارداد خرید ملک ویژه افرادی که در قبرس دارای ملک هستند.
  • دعوت‌نامه تجاری از شرکت قبرسی برای افرادی که به منظور انجام امور تجاری به قبرس سفر می‌کنند.
  • تاییدیه حضور در کنفرانس به همراه ریز برنامه کنفرانس برای افرادی که به منظور شرکت در کنفرانس به قبرس سفر می‌کنند.
  • متقاضیانی که برای دیدار با بستگان خود قصد سفر به قبرس را دارند، الزامی برای رزرو و ارائه واچر هتل نداشته و کافی است تا سایر مدارک مانند دعوت نامه، کپی مدارک شناسایی خود و میزبان، تعهدنامه پذیرش مسئولیت یا گارانتی بانکی از جانب دعوت کننده را ارائه کنند.
  • افرادی که برای شرکت در مصاحبه سفارت‌خانه‌های خارجی به قبرس سفر می‌کنند، باید علاوه بر مدارک فوق «گواهی کتبی وقت مصاحبه» را نیز برای توجیه دلیل سفر به قبرس ارائه کنند.

هزینه اخذ ویزای قبرس

طبق اعلام سفارت جمهوری قبرس در تهران هزینه صدور ویزای یکبار ورود به ازای هر نفر معادل ۲۰ یورو و برای ویزای چند بار ورود معادل ۶۰ یورو است که در زمان تحویل مدارک به صورت نقدی دریافت می‌شود.

انواع ویزای قبرس

سفر به قبرس با دو ویزای توریستی و بازرگانی قابل انجام است.

ویزای توریستی قبرس (۱۵ روزه ، عادی)

  •  قیمت ویزای توریستی قبرس : ۲۰۰۰۰۰ تومان
  •  مدت اقامت ویزای توریستی قبرس : ۱۵ روز
  •  مدت اعتبار ویزای قبرس : طبق تاریخ پرواز
  •  مدت اخذ ویزای توریستی قبرس : ۱۴ روز کاری
  •  ویزای توریستی قبرس به صورت یکبار ورود و حداکثر برای مدت دو هفته توسط سفارت این کشور صادر می‌شود.

نکات و ریزه‌کاری‌های درخواست ویزای قبرس

دارندگان گذرنامه‌های دیپلماتیک و خدمت نیازی از اخذ ویزا معاف هستند.

شهروندان ایرانی از دریافت ویزا برای قبرس شمالی معاف هستند، ولی حق ورود و بازدید از قبرس جنوبی را ندارند.

آدرس سفارت قبرس در ایران

آدرس سفارت قبرس در تهران : تجریش ، خیابان شهید کریمی (بوعلی سابق) ، پلاک ۱۹۴

مدارک جهت صدور ویزای قبرس فقط روزهای یکشنیه و چهارشنبه از ساعت ۱۱ تا ۱۲ پیش از ظهر توسط سفارت دریافت می‌شود

کدپستی: ۱۹۳۴۸۴۴۶۸۱

تلفن: ۲۲۲۱۹۸۴۲ (۰۲۱)

نمابر: ۲۲۲۱۹۸۴۳ (۰۲۱)

پست الکترونیک: tehranembassy@mfa.gov.cy

امتیاز این مطلب
  • امتیاز این مطلب
۵.۰

    Masterfully Handcrafted for Awesomeness

    WE DO MOVE

    YOUR WORLD

    Greatives – Design, Marketing, Sales

    Working Hours : 09:00 – 19:00
    Address : 44 Oxford Street, London, UK 22004
    Phone : +380 22 333 555