ویزای سوئیس

ویزای سوئیس

ویزای سوئیس 1350 300 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای سوئیس

ویزای سوئیس لازمه سفر به این کشور فوق العاده زیبا می باشد . اکثر کسانی که می‌خواهند به سوئیس سفر کنند یا قصد دارند برای گرفتن ویزای سوئیس اقدام کنند، درگیر سؤالات زیر هستند:

  • آیا سوئیس به توریست‌ها ویزا می‌دهد؟
  • شرایط گرفتن ویزای اقامت سوئیس چیست؟
  • برای دادن ویزا سخت می‌گیرند؟
  • عکس ویزا خیلی براشون مهم است؟
  • آیا تضمینی برای گرفتن ویزای سوئیس وجود داره؟
  • آدرس و تلفن سفارت سوئیس چیست؟

در انتهای این مطلب تضمین می‌کنیم که شما پاسخ سؤالات خودتان را می‌گیرید و متوجه می‌شوید که ویزای سوئیس به شما تعلق می‌گیرد یا خیر.

در قدم اول بررسی کنیم که آیا شرایط اولیه اخذ ویزای سوئیس را دارید؟

مدارک ویزای سوئیس

  • در قدم دوم باید مدارک لازم برای درخواست ویزا را مهیا کنید. هرچه زودتر برای تهیه آن‌ها اقدام کنید چون با توجه به میزان بالای تقاضا سفارت به متقاضیان توصیه می‌کند تا ۹۰ روز قبل (هشت هفته) از تاریخ سفر برای دریافت وقت مصاحبه اقدام کنند.
  • کارت ملی و شناسنامه
  • ۲قطعه عکس جدید. شرایط عکس در بخش نکات آمده است.
  • تکمیل فرم درخواست
  • در اختیار داشتن گذرنامه و اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتر از تاریخ درخواست ویزا
  • در صورتی که قبلا ویزای شینگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده‌اید کپی از آن‌ها و مهرهای ورود و خروج
  • نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی. نکات تمکن مالی در بش نکات آمده است.
  • گواهی اشتغال به کار که در آن موارد زیر ذکر شده باشد:
    • تاریخ استخدام
    • سمت
    • میزان حقوق
    • مرخصی
    • فیش حقوقی برای کارمندان و کارگران
  • یکی از گواهی‌های زیر بسته به شغل درخواست‌دهنده:
    • گواهی بازنشستگی
    • گواهی اشتغال به تحصیل
    • پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی
  • بیمه مسافرتی با پوشش حداقل ۳۰,۰۰۰ یورو
  • سند مالکیت (در صورت وجود(
  • رزرو هتل و بلیط هواپیما
  • دعوتنامه

هزینه اخذ ویزای سوئیس

هزینه صدور ویزای شینگن سوئیس برای متقاضیان بالای ۱۲ سال معادل ۶۰ یورو (به ازای هر نفر)، برای کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال معادل ۳۵ یورو (به ازای هر نفر) و برای کودکان زیر ۶ سال رایگان است. نکته قابل توجه اینکه وجه مذکور باید به هنگام ارائه درخواست ویزا پرداخت شده و قابل عودت نخواهد بود

شرایط و نکته‌های دریافت ویزای سوئیس

جهت دریافت ویزای شینگن باید مدت ۱۰ روز کاری بگذرد.

  • حداقل ۴۵ روز قبل از زمان خروجتان از کشور جهت تعیین وقت مصاحبه اقدام نمایید.
  • تمامی افراد بالای ۱۲ سال باید شخصا مدرک و درخواست صدور ویزای خود را به سفارت تحویل دهند.
  • حداقل زمان ممکن برای دریافت وقت سفارت ۵۰ روز می باشد.

 نکات مهم در گرفتن وقت سفارت سوئیس و اخذ ویزا

تمامی افرادی که قصد سفر به کشور سوئیس را دارند برای گرفتن وقت سفارت سوئیس و اخذ ویزا حتما” باید برای انگشت نگاری به صورت حضوری به سفارت سوئیس در تهران مراجعه نمایند. همچنین لازم به ذکر است مدارک تمامی افراد تا زمان برگشت از سفر باید نزد آژانس‌های مسافرتی باقی بماند. حتما” باید برای تمام افراد یک وثیقه و یا یک چک ضمانت به مبلغ ۵۰ میلیون ریال نزد آژانس مسافرتی مانده و بعد از برگشت از سفر آن وثیقه آزاد شود. در خواست های ویزا می بایست شخصا به بخش روادید سفارت سوئیس تحویل داده شود.

انواع ویزای سوئیس

  • ویزای توریستی سوئیس

  • ویزای تجاری سوئیس

  • ویزای تحصیلی سوئیس

  • ویزای دانشجویی سوئیس

سوئیس چهار نوع ویزا دارد که عبارتند از:

  • ترانزیت:این نوع از ویزا در مبادی ورودی (فرودگاه) برای شخص متقاضی صادر می‌شود. با این نوع ویزا مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد.
  • ویزای عبور:با این نوع ویزا مسافر اجازه خروج از فرودگاه را داشته و می‌تواند از شینگن به عنوان منطقه عبور استفاده کند.
  • ویزای شینگن:این ویزا از جمله ویزاهای کوتاه مدت است که دارای اعتبار ۹۰ روزه در طول شش ماه است و از آن می‌توان برای ملاقات بستگان، ماموریت‌های کاری یا سفرهای درمانی استفاده کرد. این ویزا متداول‌ترین نوع ویزا در میان گردشگران ایرانی است.
  • ویزای ملی:این نوع ویزا مختص افرادی است که قصد اقامت بیش از ۹۰ روز در سوئیس دارند و از جانب اداره مرکزی کانتون صادر می‌شود. اغلب تجار و بازرگانان از این نوع ویزا استفاده می‌کنند

نکات درخواست ویزای سوئیس

شرایط عکس ویزای سوئیس

  • یکی از موارد حساس اخذ ویزای سوئیس عکس ویزا است که شرایط آن به طور دقیق در فایل زیر آمده است:

www.ir.emb-japan.go.jp/fa/visa/visa_photos.pdf (فایل تو سایت آپلود شه آدرس خود سایت رو بدیم خیلی بهتره)

شرایط اثبات تمکن مالی درخواست‌دهنده ویزای سوئیس

  • در صورتی که متقاضی مورد نظر از قدرت مالی کافی برخوردار نباشد یا اینکه مقامات مسئول در مورد وجود چنین تمکنی دچار شک و تردید شوند، ممکن است سفارت سوئیس از وی بخواهد تا اعلامیه مربوط به اسپانسر شیپی را ارائه کند. در این تائیدیه شخصی که در واقع قصد حمایت مالی از متقاضی را دارد، باید متعهد به سایر هزینه‌های جانبی نیز از جمله هزینه‌های درمان، هزینه بروز تصادفات و سایر موارد را که ممکن است برای تضمین رفاه اجتماعی مورد نیاز باشد، ضمانت کند. هزینه‌ای که باید به منظور اسپانسرشیپی در نظر گرفته شود، مبلغ ۳۰,۰۰۰ فرانک سوئیس است و شامل مواردی می شود که شخص به صورت منفرانه یا به صورت گروهی تا ۱۰ نفر می‌خواهد حمایت را انجام دهد.فرم تائیدیه اسپانسرشیپی فرمی است که بر خلاف فرم ویزا یا سایر فرم‌ها به صورت آنلاین موجود نیست و در صورت لزوم می‌توان آن را از طریق سفارت سوئیس یا سایر مراجعی که اقدام به صدور ویزا می‌کنند، تهیه کرد.

شرایط دعوتنامه ویزای سوئیس

  • این نامه دارای فرمت خاصی نیست، ولی باید نکته‌های زیر در آن ذکر شود:
  • شخصی که دعوت‌نامه را ارسال می‌کند، حال چه به عنوان یک کمپانی باشد یا به عنوان اقوام شخص متقاضی، باید اثبات کند که با فرد متقاضی در ارتباط بوده است.
  • جزئیات کامل از سوی شخص میزبان شامل نام و نام خانوادگی، آدرس، تاریخ تولد، و تابعیت ارائه شود.
  • تاریخی که دعوت‌نامه در آن تنظیم شده است.
  • امضای شخص میزبان؛ در صورتی که درخواست ویزا، ویزای کاری باشد، نیازمند امضا از سوی مدیر کمپانی مورد نظر است.
  • میزبان باید اثبات کند که محلی را جهت اسکان فردی را که متقاضی ورود به کشور سوئیس است، وجود خارجی دارد.
  • سایر مدارکی که جهت تکمیل و تقویت دعوت نامه می‌تواند ارائه شود.
  • بسته به اینکه شخص از سفارت کدام کشور می‌خواهد اقدام کند، دعوت‌نامه یا باید مستقیماً از سوئیس بهسفارت مورد نظر ارسال شود، یا اینکه از سوی شخص متقاضی به همراه سایر مدارکش ارائه شود.

مراحل اخذ ویزای سوئیس

۱. تعیین وقت مصاحبه به صورت حضوری

۲. دانلود و تکمیل فرم درخواست

۳. تکمیل مدارک لازم و ترجمه آن‌ها به یکی از زبان‌های انگلیسی، فرانسوی، آلمانی یا ایتالیایی.

۴. مراجعه به سفارت برای اقدام‌های حضوری

سایر مقررات اخذ ویزای توریستی سوئیس

در مواقعی که در تأمین منابع مالی محدودیت‌هایی داشته باشید، ممکن است بخواهید برای تهیه گواهی از سوی یک حامی مالی (sponsorship) اقدام نمایید. در این صورت این گواهی که نشان‌دهنده دعوت شما از سوی فرد یا شرکتی در کشور سوئیس است، باید توسط دفتر مهاجرت استانی و یا اداره معتبر محلی تائید شده باشد؛ به‌گونه‌ای که شرکت یا کارفرمای دعوت‌کننده باید با پرداخت مبلغ غیرقابل‌بازگشت تا سقف سی هزار فرانک سوئیس (CHF) برای شرایط خاص موافقت کند.

آدرس سفارت سوئیس در ایران

آدرس سفارت سوئیس در تهران : الهیه ، خیابان شریفی منش ، کوچه یاسمن ، پلاک ۲

تلفن سفارت سوئیس :  ۲۲۰۰۸۳۳۳-۰۲۱

سایت سفارت سوئیس : www.eda.admin.ch

ساعت کاری برای ارائه درخواست و تحویل مدارک): یک‌شنبه تا پنج‌شنبه (به استثنای تعطیلات ایران و سوئیس) از ساعت ۸:۰۰ تا ۱۱:۳۰ صبح (مراجعه فقط با وقت قبلی)

تحویل گذرنامه: یک‌شنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۴:۰۰

دانستنی های جالب کشور سوئیس

سوئیس یک جمهوری فدرال در اروپاست که در غرب و مرکز این قاره واقع شده است و با کشورهای ایتالیا و فرانسه و آلمان و اتریش و لیختن‌اشتاین هم‌ مرز است. مردم این کشور به زبان‌های انگلیسی ، آلمانی ، ایتالیایی و رومانش صحبت می‌کنند و تنها کشور دنیاست که چهار زبان رسمی دارد . افرادی که به زبان آلمانی صحبت می‌کنند بیشترین سهم از جمعیت سوئیس را به خود اختصاص داده‌اند ولی گویش ساکنان این کشور متفاوت از گویش مردم آلمان است.

سوئیس یک کشور مهاجرپذیر است و بالغ بر ۲۳ درصد از ساکنان این کشور را مهاجران تشکیل می‌دهند. بخشی از این مهاجران سال‌های قبل به سوئیس مهاجرت کرده اند و فرهنگ و زبان خود را هم به این کشور آورده‌اند ایتالیایی‌ها بیشترین شمار مهاجران را به کشور سوئیس دارند.

این کشور چیزی فراتر از شکلات‌های معروفش دارد. از رشته‌کوه‌های آلپ و پارک ملی سوئیس گرفته تا دریاچه‌ی ژنو و شهر دو هزار ساله‌ی زوریخ، تعداد جاذبه‌های گردشگری و اماکن دیدنی این کشور محصور در خشکی، بی‌نهایت است. همه‌ی این عوامل دست به دست هم می‌دهند تا نتوانید از دیدن این کشور زیبا، حتی برای یک بار در تمام طول عمر، بگذرید. اما پیش از سفر به هر کشوری، بد نیست نکات و حقایقی را درباره‌ی آنجا یاد بگیریم.

می دانستید که نام رسمی این کشور، کنفدراسیون سوئیس (Confoederatio Helvetica) است که در سال ۱۲۹۲ تاسیس شده است؟ پایتخت آن برن است و واحد پول رسمی آن فرانک سوئیس است. نزدیک به هفتاد درصد این سرزمین را کوه‌های سر‌ به فلک‌کشیده پوشانده که ۶۰ درصد این منطقه‌ی کوهستانی در کوهستان آلپ واقع است.

آب و هوای سوئیس از منطقه‌ای به منطقه‌ی دیگر متفاوت است. آب و هوای غالب آن، معتدل به همراه تابستان‌های گرم و مرطوب و زمستان‌های سرد و برفی است . بلندترین یخچال کوهستان آلپ به طول ۱۴ مایل که میراث جهانی یونسکو نیز است، در سوئیس قرار دارد.

 

امتیاز این مطلب
  • امتیاز این مطلب
۵.۰