ویزای دبی

ویزای دبی

ویزای دبی 1350 300 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای دبی

اخذ ویزای دبی اولین شرط ورود به امارات متحده عربی می باشد . جهت دریافت ویزای دبی نیازی به حضور مسافر در سفارت امارات نمی باشد . آژانس سفرنامه اسرارآمیز می تواند به نمایندگی شما اقدامات لازم جهت دریافت ویزای دبی شما را انجام دهد . قوانین برای دریافت ویزای تجاری دبی ، ویزای دانشجویی دبی ، ویزای کار دبی و سایر انواع ویزاهای دیگر متفاوت می باشد . همچنین دریافت ویزای دبی این به دلیل عدم دخالت سفارت نیازی به مصاحبه حضوری ندارد و توسط کارگزاران بسیاری (که در کشور امارات کفیل نامیده می‌شوند) انجام می‌شود.

اکثر کسانی که می‌خواهند به امارات سفر کنند یا قصد گرفتن ویزای امارات را دارند، درگیر سؤالات زیر هستند:

  • ویزای دبی رو از کجا بگیرم؟
  • ویزای دبی چند روزه می‌آید؟
  • ویزای آنلاین دبی داریم؟
  • ویزای دبی چقدر هزینه دارد؟

در انتهای این مطلب تضمین می‌کنیم که شما پاسخ سؤالات خودتان را می‌گیرید و متوجه می‌شوید که ویزای امارات به شما تعلق می‌گیرد یا خیر.

گام اول

شرایط اخذ ویزای دبی

در قدم اول بررسی کنیم که آیا شرایط اولیه اخذ ویزای امارات را دارید؟

ورود به هریک از شهرهای کشور امارات مستلزم دریافت روادید بوده و اقامت بیش از مدت ذکر شده در روادید حتی برای مدت یک روز غیر قانونی است و فرد خاطی ملزم به پرداخت جریمه نقدی خواهد بود. همچنین دریافت ویزای این کشور به دلیل عدم دخالت سفارت نیازی به مصاحبه حضوری ندارد و توسط کارگزاران بسیاری (که در کشور امارات کفیل نامیده می‌شوند) انجام می‌شود.

گام دوم

مدارک مورد نیاز ویزای دبی

در قدم دوم باید مدارک لازم برای درخواست ویزا را مهیا کنید. برای تهیه آن‌ها اقدام کنید چون جواب تأییدیه ویزای امارات، ۳ تا ۷ روز کاری طول می‌کشد.

ویزای دبی به صورت برگه‌ای صادر می‌شود و اجباری به الصاق عکس ندارد و برای دریافت آن ارائه مدارک زیر الزامی است؛

  • اسکن رنگی از صفحه اول پاسپورت
  • چک ضمانت

گام سوم

هزینه اخذ ویزای دبی

  • ویزا عادی ۳۱۵درهم
  • ویزای نیمه فوری ۳۶۵درهم
  • ویزای عادی ۱ ماهه ۳۶۵درهم
  • ویزای ۳ ماهه عادی ۱۱۰۰ درهم

گام چهارم

انواع ویزای دبی

  • ویزای توریستی/ تجاری ۱۴ روزه
  • ویزای توریستی ۳۰ روزه
  • ویزای توریستی ۹۰ روزه
  • ویزای تجاری دبی
  • ویزای دانشجویی دبی
  • ویزای کاری دبی
  • ویزای بلند مدت دبی

گام پنجم

نکات و ریزه‌کاری‌های درخواست ویزای دبی

دولت امارات متحده عربی نیز اقدام به انجام این پروسه به صدور ویزای آنلاین کرده است. این ویزا پس از ثبت نام در مدت ۳ تا ۶ روز کاری صادر و به آدرس ایمیل متقاضی ارسال می‌کند. بنابراین، کافی است تا مسافر پرینت آن را تهیه و به همراه گذرنامه به افسر کنترل تحویل دهد.

گام ششم

آدرس سفارت دبی در ایران

آدرس سفارت امارات در تهران: بلوار ایران زمین

تلفن: ۴۲۷۹۲۰۰۰-۰۲۱

پست الکترونیک: tehran@mofa.gov.ae

مدت زمان اخذ ویزای دبی

ویزای دبی به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود . به طور معمول ویزای عادی در مدت ۷ روز و ویزای فوری در مدت ۳ روز کاری صادر می‌شود. همچنین، مبنای محاسبه روز کاری جهت دریافت ویزا روز پس از دریافت مدارک خواهد بود .

ویزای آنلاین دبی

در راستای پیشگیری از اتلاف زمان و هزینه و سهولت روند صدور ویزا برای متقاضیان در اقصی نقاط جهان دولت امارات متحده عربی نیز اقدام به انجام این پروسه به صدور ویزای آنلاین کرده است . این ویزا پس از ثبت نام در مدت ۳ تا ۶ روز کاری صادر و به آدرس ایمیل متقاضی ارسال می‌کند. بنابراین، کافی است تا مسافر پرینت آن را تهیه و به همراه گذرنامه به افسر کنترل تحویل دهد.

نحوه درخواست ویزای آنلاین دبی

۱.ابتدا وارد پورتال ویزای آنلاین شده و فرم مربوطه را پر کنید.

۲.به فاصله ۱ تا ۴ ساعت پس از ارسال فرم فاکتور هزینه صدور ویزا آماده و به نشانی پست الکترونیکی که در فرم ذکر کرده‌اید، ارسال می‌شود.

۳.پس از واریز هزینه، ویزا حداکثر بین ۳ تا ۶ روز کاری صادر و به ایمیل متقاضی ارسال می‌شود. البته امکان پیگیری وضعیت درخواست به صورت آنلاین تا زمان صدور ویزا وجود دارد.

نکات ویزای دبی

– اگر گذرنامه از تاریخ ورود به خاک امارات متحده عربی کمتر از ۶ ماه اعتبار داشته باشد، درخواست ویزای امارات رد خواهد شد.

– اگر ویزای قبلی شخص همچنان اعتبار داشته باشد، در خواست ویزای جدید رد خواهد شد و علاوه بر هزینه ی ثبت درخواست باید مبلغ ۱۵۰ درهم نیز برای کنسل کردن درخواست جدید بپردازد.

– اگر درخواست کننده از سوی هر آژانس هواپیمایی درخواست ویزای امارات کرده و ویزا برایش صادر نشده باشد درخواست ویزای او از سوی هر آژانس مسافرتی دیگری رد خواهد شد.

– اگر درخواست کننده بیش از مدت مجاز اقامت خود در امارات بماند ، درخواست بعدی او بدون توجه به آژانس مسافرتی عامل رد خواهد شد.

– اگر مسافری به هردلیلی از ویزای خود استفاده نکند و مدت اعتبار آن به پایان برسد ، ویزا باطل نمی گردد. برای ثبت درخواست جدید باید ویزای قبلی با پرداخت هزینه کنسلی به مبلغ ۱۵۰ درهم باطل شود و سپس برای درخواست جدید اقدام شود. در غیر اینصورت درخواست جدید رد خواهد شد.

امتیاز این مطلب
  • امتیاز این مطلب
۵.۰

    Masterfully Handcrafted for Awesomeness

    WE DO MOVE

    YOUR WORLD

    Greatives – Design, Marketing, Sales

    Working Hours : 09:00 – 19:00
    Address : 44 Oxford Street, London, UK 22004
    Phone : +380 22 333 555