ویزای چین

ویزای چین

ویزای چین 1350 300 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای چین

جهت سفر به چین ابتدا باید ویزای چین را دریافت کنید . جهت امور گردشگری و تفریحی اخذ ویزای توریستی چین الزامی می باشد . با ویزای توریستی چین ؛ نمی توانید در این کشور مشغول به کار و تجارت شوید ، برای انجام این امور لازم است که ویزای کاری چین و ویزای تجاری چین را دریافت کنید . جهت دریافت ویزای توریستی چین حضور فرد متقاضی ویزا در سفارت الزامی نمی باشد ولی جهت دریافت سایر ویزاهای چین قوانین متفاوت می باشد .

ویزای توریستی چین به صورت سینگل و گروهی صادر می شود و ویزای تجاری چین به صورت سینگل ، دبل و مولتی صادر می شود که مدت زمان اقامت شما در چین بستگی به نوع ویزای دریافتی شما دارد .

اکثر کسانی که می‌خواهند به چین سفر کنند یا قصد گرفتن ویزای چین را دارند، درگیر سؤالات زیر هستند:

  • فرم ویزای چین را از کجا بگیرم؟
  • شرایط جدید ویزای چین چیست؟
  • ویزای چین فوری صادر می‌شود؟
  • هزینه ویزای چین چقدر است؟

در انتهای این مطلب تضمین می‌کنیم که شما پاسخ سؤالات خودتان را می‌گیرید و متوجه می‌شوید که ویزای چین به شما تعلق می‌گیرد یا خیر.

شرایط اخذ ویزای چین

در قدم اول بررسی کنیم که آیا شرایط اولیه اخذ ویزای چین را دارید؟

 مدارک ویزای چین

در قدم دوم باید مدارک لازم برای درخواست ویزا را مهیا کنید. برای تهیه آن‌ها اقدام کنید چون جواب تأییدیه ویزای چین، ۴روز طول می‌کشد.

  • اصل گذرنامه با اعتبار به مدت حداقل ۶ ماه دیگر با حداقل سه صفحه خالی
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • تکمیل فرم اطلاعات فردی
  • شماره ۳: عکس خانم ها باید با پوشش باشد
  • تمکن مالی از بانک مربوطه
  • دوقطعه عکس رنگی؛ این عکس باید جدید، از روبرو، در اندازه ۳۳*۴۸ میلی‌متر و بدون پوشش سرباشد. (یکی از عکس‌ها باید به فرم الصاق شده و عکس دیگر را همراه گذرنامه تحویل شود.)
  • درخواست برای ویزای خانواده: اصل دعوت نامه رسمی واحد مجاز، مدارک شغلی ویا گواهی تحصیلی دعوت کننده.
  • درخواست برای ویزا سفر شخصی: اصل دعوت نامه رسمی از سفر شخصی صادر شده توسط یک واحد مجاز چینی.
  • درخواست ویزا برای سفر گروه: اصل دعوت نامه رسمی سفر گروهی صادر شده توسط یک واحد مجاز چینی.

هزینه اخذ ویزای چین

هزینه ویزای چین بسیار بستگی داره به نوع ویزای درخواستی ، مدت زمان اقامت در چین و همچنین مدت زمانی که ویزای چین اخذ می شود

ویزای توریستی چین انفرادی ۱ ماهه عادی

  • قیمت ویزای توریستی عادی انفرادی چین : ۱۳۰دلار
  • مدت اقامت : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای توریستی چین : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای چین : ۷ روز کاری

ویزای توریستی چین انفرادی ۱ ماهه فوری

  • قیمت ویزای توریستی چین : ۱۶۰ دلار
  • مدت اقامت : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای چین : ۴ روز کاری

ویزای توریستی چین گروهی ۱ ماهه عادی

  • قیمت ویزای توریستی چین : ۱۰۰ دلار
  • مدت اقامت : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای چین : ۱۰ روز کاری

ویزای توریستی چین گروهی ۱ ماهه فوری

  • قیمت ویزای توریستی چین : ۱۳۰ دلار
  • مدت اقامت : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای چین : ۵ روز کاری

ویزای تجاری چین ۱ ماهه عادی

  • قیمت ویزای تجاری چین : ۲۹۰ دلار
  • مدت اقامت : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای چین : ۲۰ روز کاری

ویزای تجاری چین ۱ ماهه فوری

  • قیمت ویزای تجاری چین : ۳۲۰ دلار
  • مدت اقامت : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای چین : ۱۸ روز کاری

ویزای تجاری چین ۳ ماهه دبل (دوبار ورود)

  • قیمت ویزای تجاری چین : ۵۳۰ دلار
  • مدت اقامت : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای چین : ۱۵ روز کاری
  • برای ویزای ۳ ماه به بالا حداقل باید یک ویزای تجاری قبلی در گذرنامه باشد

ویزای تجاری چین ۶ ماهه مولتی (چندبار ورود)

  • قیمت ویزای تجاری چین : ۹۰۰ دلار
  • مدت اقامت : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای چین : ۱۵ روز کاری

ویزای تجاری چین مولتی ۱ ساله

  • قیمت ویزای مولتی چین : ۱۳۲۰ دلار
  • مدت اقامت : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای چین : ۱۷ روز کاری
  • برای ویزای ۳ ماه به بالا حداقل باید یک ویزای تجاری قبلی در گذرنامه باشد

انواع ویزای چین

  • ویزای توریستی چین انفرادی
  • ویزای توریستی چین گروهی
  • ویزای تجاری چین
  • ویزای کاری چین
  • ویزای تحصیلی چین

ویزای عادی چین به چهار نوع تقسیم می‌شود؛

  • ویزای تجاری چین (M) با ۳ ماه اعتبار ورود به چین و ۱ ماه اعتبار اقامت برای تجارت با چین
  • ویزای تجاری (F) برای بازدید، تحقیق، سخنرانی، تجارت ، مبادلات در زمینه های علمی، فن‌آوری و فرهنگ، مطالعه پیشرفته یا کارآموزی صادرمی شود واعتبار آن حداکثر برای ۶ ماه است.
  • ویزای دانشجویی (X) این نوع ویزا جهت مطالعه، مطالعات پیشرفته و یا کارآموزی که برای مدت بیش از ۶ ماه نیز صادر می‌شود.
  • ویزای کار (Z) به منظور اجرای برنامه های تجاری و کاری یا مبادلات دانشگاهی، همچنین برای همسرمتقاضی/ همسر و فرزندان صغیر وی صادر می‌شود.
  • ویزای خدمه (C) برای خدمه قطار بین المللی، هواپیمای مسافربری یا کشتی و… جهت ورود به چین صادر می‌شود.
  • ویزای روزنامه نگاری (J-1، J-2)
  • اقامت دائم (ویزای D) جهت شهروند خارجی که مجاز به اقامت دائم در چین است، صادر می‌شود.
  • ویزای توریستی ( L) برای یک اقامت کوتاه برای هدف گردشگری، ملاقات با خانواده و یا سایر امور شخصی صادر می‌شود.

نکات و ریزه‌کاری‌های درخواست ویزای چین

  • در صورت درخواست خدمات سریع و پذیرفتن این سفارت مبلغ ۳۰$ به هزینه های فوق اضافه خواهد شد .
  • در موارد فورس ماژور و در صورت پذیرش این سفارت مبلغ ۴۰$ به هزینه های فوق اضافه خواهد شد .

 آدرس سفارت چین در ایران

آدرس سفارت چین در تهران : خیابان شهید موحد دانش (اقدسیه) ، روبروی آتش نشانی

شماره تماس مستقیم سفارت : ۲۲۲۹۱۲۴۰ (۰۲۱) و ۲۲۲۹۱۲۴۱

ساعات کار سفارت چین روزهای فرد (یکشنبه، سه شنبه و پنجشنبه) صبحها از ساعت ۸:۴۵ تا ۱۲:۱۵ و بعدازظهرها از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۶:۳۰۰

وب‌سایت سفارت: ir.chineseembassy.org

امتیاز این مطلب
  • امتیاز این مطلب
۴.۸