ویزای ترکمنستان

ویزای ترکمنستان

ویزای ترکمنستان 1350 300 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای ترکمنستان

ویزای ترکمنستان جهت سفر به کشور ترکمنستان در ابتدا نیاز به الزامی می باشد . برای دریافت ویزای توریستی ترکمنستان نیازی به حضور مسافر در سفارت نمی باشد و وکیل یا نماینده مسافر (آژانس مسافرتی سفرنامه) می توانند نسبت به اخذ ویزای توریستی مسافر اقدام کنند . جهت دریافت ویزای کاری تزکمنستان ، ویزای تجاری ترکمنستان ، ویزای تحصیلی ترکمنستان و سایر انواع دیگر ویزاها شرایط و قوانین متفاوت می باشد . همچنین ویزای ترکمنستان به شکل سینگل (یکبار ورود) صادر می شود .

اکثر کسانی که می‌خواهند به ترکمنستان سفر کنند یا قصد گرفتن ویزای ترکمنستان را دارند، درگیر سؤالات زیر هستند:

  • ترکمنستان ویزای لب مرز دارد؟
  • از مشهد می‌توان به ترکمنستان رفت؟
  • هزینه ویزای ترکمنستان چقدر است؟
  • سفر زمینی به ترکمنستان چگونه است؟

در انتهای این مطلب تضمین می‌کنیم که شما پاسخ سؤالات خودتان را می‌گیرید و متوجه می‌شوید که ویزای ترکمنستان به شما تعلق می‌گیرد یا خیر.

شرایط اخذ ویزای ترکمنستان

در قدم اول بررسی کنیم که آیا شرایط اولیه اخذ ویزای ترکمنستان را دارید؟

وادید ترکمنستان انواع خاصی دارد که باید با توجه به نیاز خود تقاضای اخذ یکی از آن‌ها را به کنسولگری این کشور در تهران دهید. اصلا به فکر این نباشید که بتوانید ویزای ترکمنستان لب مرز دریافت کنید و از قبل باید به سفارت این کشور مراجعه کنید.

مدارک ویزای ترکمنستان

در قدم دوم باید مدارک لازم برای درخواست ویزا را مهیا کنید. برای تهیه آن‌ها اقدام کنید چون جواب تأییدیه ویزای ترکمنستان، بین ۱۵ تا ۲۰ روز کاری طول می‌کشد.

  • تکمیل فرم درخواست ویزای ترکمنستان (دانلود کنید)
  • اصل گذرنامه به همراه حداقل ۷ ماه اعتبار
  • جهت آقایان اسکن پاسپورت یا شناسنامه همسر یا مادر
  • ۱قطعه عکس ۶×۵ رنگی سفید به شکل تمام رخ (عکس باید به تازگی گرفته شده باشد و با چهره فعلی شما کاملا تطابق داشته باشد).
  • اصل بلیط رفت و برگشت هواپیما تایید شده
  • رزرو قطعی هتل در عشق آباد از کارگزار رسمی ترکمنستان (رزرو از سایت com مورد تایید نیست مگر به تشخیص کارشناس)
  • حقوق بگیران: گواهی اشتغال به کار (تاریخ دقیق شروع به کار و مدت مرخصی)
  • کارکنان مستقل و مشاغل آزاد: کارت صنفی، ‌صورتحساب بانکی (مشروح عملیات ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز شخصی با به همراه تاریخ گشایش آن (در صورت وجود)
  • اشخاص تحت تکفل: (زنان خانه‌دار یا فرزندان): گواهی اشتغال به کار
  • تکمیل فرم تعهد ضمانت برگشت توسط مسافر و یا شرکت درخواست کننده ویزا
  • چک ضمانت بازگشت

هزینه اخذ ویزای ترکمنستان

هزینه ویزای ترکمنستان بر مبنای نوع ویزای درخواستی ، مدت زمان اقامت و زمان اخذ آن متغیر می باشد

ویزای توریستی ترکمنستان

  • قیمت ویزای عادی ترکمنستان ۲۱۰ دلار
  • مدت اقامت در کشور ترکمنستان ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای ترکمنستان : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای ترکمنستان : ۲۵ الی ۳۰ روز کاری

انواع ویزای ترکمنستان

  • ویزای خصوصی ترکنستان
  • ویزای تجاری ترکنستان
  • ویزای تحصیلی ترکنستان
  • ویزای توریستی عادی ترکنستان
  • ویزای توریستی ترکنستان نیمه فوری
  • ویزای توریستی ترکنستان فوری

نکات و ریزه‌کاری‌های درخواست ویزای ترکمنستان

ویزای توریستی ترکمنستان براساس تاریخ صدور بلیط صادر خواهد شد.

اعتبار ویزای توریستی حداکثر ۱ ماه می‌باشد.

یکی از مهمترین مدارکی که برای اخذ ویزای ترکمنستان وجود دارد، داشتن دعوتنامه از سوی این کشور است.

ویزای ترکمنستان فقط به مقصد عشق آباد می باشد .

شما باید پس از ورود در پاسگاه پلیس در ترکمنستان رجیستر شوید .

برای رجیستر شدن مسافر واچر هتل الزامی می باشد .

آدرس سفارت ترکمنستان در ایران

آدرس سفارت ترکمنستان در تهران : خیابان لواسانی (فرمانیه) ، خیابان وطن‌پور ، خیابان براتی ، پلاک ۳۴

تلفن سفارت ترکمنستان : ۲۲۲۰۶۷۳۱-۰۲۱

فکس: ۲۲۲۰۶۷۳۲-۰۲۱

سایت سفارت ترکمنستان : iran.tmembassy.gov.tm

ایمیل: iran_mfa@online.tm

ساعت و روز کاری : روزهای یکشنبه، دوشنبه، سه‌شنبه، چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۶

سفارت ترکمنستان در مشهد

آدرس سفارت ترکمنستان در مشهد : میدان ده دی ، خیابان امام خمینی ، امام خمینی ۲۲ ، پلاک ۳۴

تلفن: ۸۵۴۷۰۷۳-۰۵۱ / ۸۵۴۷۰۶۶-۰۵۱

فکس: ۸۵۹۹۹۴۰-۰۲۱

روز و ساعت کاری: شنبه، دوشنبه، سه‌شنبه، چهارشنبه، پنچ‌شنبه از ساعت ۸:۳۰ صبح الی ۱۲:۰۰ بعدازظهر

 

امتیاز این مطلب
  • امتیاز این مطلب
۵.۰