ویزای تایوان

ویزای تایوان

ویزای تایوان 1350 300 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای تایوان

ویزای تایوان برای سفر به کشور تایوان به قصد گردشگری ، کاری ، تحصیلی و یا بازدید از نمایشگاه الزامی می باشد . پایتخت کشور تایوان ، تایپه می باشد . هر ساله افراد زیادی برای بازدید از نمایشگاه در تایپه به این کشور سفر می کنند . واحد پولی تایوان ، دلار تایوان می باشد . شایان ذکر است رزرو هتل در تایوان در مقایسه با چین گرانتر است .

اکثر کسانی که می‌خواهند به تایوان سفر کنند یا قصد گرفتن ویزای تایوان را دارند، درگیر سؤالات زیر هستند:

  • تایوان اقامت می‌دهد؟
  • هزینه ویزای تایوان چقدر است؟
  • مدارک لازم برای اخذ ویزای تایوان چیست؟
  • مراحل دریافت ویزای تایوان چیست؟

در انتهای این مطلب تضمین می‌کنیم که شما پاسخ سؤالات خودتان را می‌گیرید و متوجه می‌شوید که ویزای تایوان به شما تعلق می‌گیرد یا خیر.

شرایط اخذ ویزای تایوان

در قدم اول بررسی کنیم که آیا شرایط اولیه اخذ ویزای تایوان را دارید؟

تایوان برای اتباع ایرانی ویزای توریستی صادر نمی کند و تمامی درخواستها درارتباط با بیزینس و یا شغلی و حرفه ای می باشد به همین دلیل لازم است که در خواست دهندگان دعوت نامه معتبر از طرف تایوانی داشته باشند تا صدور ویزا امکان پذیر باشد.

مدارک ویزای تایوان

در قدم دوم باید مدارک لازم برای درخواست ویزا را مهیا کنید. برای تهیه آن‌ها اقدام کنید چون جواب تأییدیه ویزای تایوان بسته به نوع مدارک ارائه شده و افسر مربوطه در کنسولگری ۱۴ و یا ۳۰ روزه می باشد.

  • اصل گذرنامه با حداقل ۷ ماه اعتبار (پاسپورت مسافر امضا شود)
  • دعوتنامه نامه (روی سربرگ شرکت دعوت کننده باشد ومشخصات کامل شرکت ،اسم شخص دعوت کننده قیدگردد)
  • تبصره: در صورت نداشتن دعوتنامه رزرو کانفرم شده هتل با آدرس، ایمیل و تلفن
  •  مدارک شغلی معتبر جواز کسب ، روزنامه رسمی شرکت (کپی) ،یا گواهی اشتغال به کار(به لاتین و مهر لاتین و با ذکر سمت ، تاریخ شروع به کار و حقوق به دلار)
  • گواهی تمکن مالی آخرین مانده حساب به دلار( بالای ۵۰۰۰دلار) و پرینت گردش حساب ۳ و یا ۶ ماه گذشته
  • ۳ قطعه عکس ۴*۳رنگی جدید پشت زمینه سفید( حداکثربرای۳ماه گذشته)
  • فرم تعهد نامه
  • رزرو هتل و ووچر هتل
  • پر کردن فرم مشخصات فردی
  • تکمیل و امضا اپلیکنت

هزینه اخذ ویزای تایوان

پس از ورود به سفارت تایوان در امارات(دبی) هزینه صندوق ویزای عادی ۱۸۵ درهم / فوری ۲۸۰ درهم بوده و هزینه۲۵۰ دلار بابت اقدامات قبل سفارت انجام می گیرد و خود مسافر شخصا می بایست جهت مصاحبه به سفارت تایوان در دبی مراجعه نماید

انواع ویزای تایوان

انواع ویزای تایوان شامل ویزای تجاری ، دانشجویی و توریستی می باشد

ویزای توریستی تایوان تحویل در دبی

نوع ویزا : ۱ ماهه تحویل دبی

قیمت : ۲۵۰ دلار

مدت اقامت : ۳۰ روز

مدت اعتبار ویزای تایوان : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزای تایوان : ۱۰ روز کاری

ویزای توریستی تایوان تحویل در ایران

قیمت : ۴۸۰ دلار

مدت اقامت : ۳۰ روز

مدت اعتبار ویزای تایوان : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزای تایوان : ۲۵ روز کاری

نکات و ریزه‌کاری‌های درخواست ویزای تایوان

ایوان شرط اسپانسر یا ضامن مالی برای صدور روادید متقاضیان دارای گذرنامه ایرانی را لغو کرد تا ایرانی ها ساده تر و سریع تر بتوانند برای سفر به تایوان روادید دریافت کنند.

آدرس سفارت تایوان در ایران

آدرس سفارت تایوان در تهران : کشور تایوان در ایران سفارت ندارد و نزدیکرین شهری که تایوان در آن سفارت دارد دبی امارات متحده عربی می باشد . جهت دریافت ویزای دبی آژانس سفرنامه اقدامات لازم را برای شما انجام خواهد داد .

امتیاز این مطلب
  • امتیاز این مطلب
۵.۰