ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند ، اخذ ویزای تایلند ، قیمت ویزای تایلند

ویزای تایلند

ویزای تایلند 1350 300 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای تایلند

ویزای تایلند جزو لاینفک سفر به این کشور خوش آب و هوا می باشد . افرادی که به قصد تفریح و گردش میخواهند وارد تایلند شوند باید اقدام به اخذ ویزای تایلند نمایند . مدت زمان ویزای توریستی تایلند ۳ ماه پس از تاریخ صدور می باشد و بعد از ورود مسافر می تواند بنا به نوع ویزا بین ۳۰ الی ۶۰ روز در این کشور اقامت داشته باشد . جهت ویزای توریستی تایلند حضور شخص مسافر در سفارت الزامی نمی باشد ولی برای دریافت ویزای تجاری تایلند و یا سایر انواع ویزای تایلند شخص مسافر باید برای انجام مصاحبه به سفارت مراجعه کند .

اکثر کسانی که می‌خواهند به تایلند سفر کنند یا قصد گرفتن ویزای تایلند را دارند، درگیر سؤالات زیر هستند:

  • شرایط جدید ویزای تایلند چیست؟
  • آیا ویزای تایلند رایگان شد؟
  • ویزای فوری تایلند را چطور بگیرم؟
  • هزینه ویزای تایلند چقدر است؟

در انتهای این مطلب تضمین می‌کنیم که شما پاسخ سؤالات خودتان را می‌گیرید و متوجه می‌شوید که ویزای تایلند به شما تعلق می‌گیرد یا خیر.

شرایط اخذ ویزای تایلند

در قدم اول بررسی کنیم که آیا شرایط اولیه اخذ ویزای تایلند را دارید؟

ویزای توریستی تایلند تا سه ماه بعد از صدور معتبر است. اما از زمانی که وارد خاک این کشور شوید، می‌توانید یک ماه در تایلند بمانید.

ویزای توریستی تایلند یک‌بار ورود است.

با ویزای توریستی شما اجازه‌ی کار یا اقامت ندارید. در صورتی که بدون اجازه‌ی اشتغال در تایلند به کار مشغول شوید، مطابق قوانین پادشاهی تایلند جریمه خواهید شد.

اگر به هر دلیلی تصمیم گرفتید بیشتر از زمان ویزا در تایلند بمانید، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید و درخواست کتبی برای تمدید زمان ویزا بدهید.

ماندن در تایلند بعد از پایان زمان ویزا جریمه‌ی سنگینی دارد. حتا اگر یک روز بیشتر از زمان ویزای خود در این کشور بمانید با دردسرهای زیادی روبرو می‌شوید.

مدارک ویزای تایلند

در قدم دوم باید مدارک لازم برای درخواست ویزا را مهیا کنید. برای تهیه آن‌ها اقدام کنید.

  • اصل و کپی بلیط (حتما در یک صفحه A4) تایید شده هوایی به مقصد تایلند الزامی است.
  • یک قطعه عکس جدید ۳ در ۴ رنگی، تمام رخ، بدون عینک (به فرم ویزا چسبانده شود)
  • اصل پاسپورت
  • کپی گذرنامه، شناسنامه و کارت ملی (حتما در یک صفحه A4)
  • اعتبار گذرنامه حتما باید بیشتر از شش ماه باشد.
  • تکمیل کردن یک برگ فرم صدور ویزا (فرم ویزا حتما تایپ شده باشد)
  • جهت تحویل و دریافت مدارک حضور صاحب گذرنامه الزامی است.
  • وجه قابل پرداخت فقط به واحد پول یورو به مبلغ ۴۰یورو است.

هزینه اخذ ویزای تایلند

ویزای سینگل : ۴۰ یورو

ویزای مولتی : ۱۶۰ یورو

در صورت درخواست ویزای فوری تایلند مبلغ ۲۵۰۰۰۰ تومان به آن افزوده میشود.

مدت زمان لازم برای اخذ ویزا تایلند

ویزای توریستی تایلند یکبار ورود : ۳ روز کاری

ویزای فوری : ۱روز کاری

انواع ویزای تایلند

  • ویزای توریستی تایلند
  • ویزای تجاری تایلند
  • ویزای ترانزیت تایلند
  • ویزای سینگل تایلند ( ویزای عادی تایلند )
  • ویزای مولتی ۶ ماهه تایلند

ویزای سینگل عادی تایلند

ویزای سینگل تایلند رایج ترین نوع اخذ ویزای تایلند می باشد ،  با این ویزای می توانید ۳۰ روز در تایلند اقامت داشته باشید و تا سه ماه بعد از صدور معتبر است. ویزای توریستی تایلند یک‌ بار ورود (سینگل) است و مدت زمانی لازم برای اخذ این نوع ویزای توریستی تایلند ۳ روز کاری است . قیمت ویزای توریستی سینگل تایلند ۴۰ یورو می باشد .

ویزای مولتی ۶ ماهه تایلند

ویزای مولتی تایلند نوع دیگری از ویزای تایلند است که مدت آن ۶ ماه می باشد ، با ویزای مولتی تایلند می توانید ۶۰ روز در تایلند اقامت داشته باشید و از تاریخ صدور ۳ ماه اعتبار دارد . مدت زمان لازم برای اخذ ویزای مولتی ۶ ماهه تایلند ، ۳ روز کاری می باشد . هزینه ویزای مولتی ۶ ماهه تایلند ۱۶۰ یورو است .

نکات مهم در مورد اخذ ویزای تایلند

اگر به هر دلیلی ، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ مهاجرت تایلند بروید و تقاضای تمدید ویزا یا تغییر نوع ویزا بدهید.
اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ مهاجرت مراجعه کنید.
ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان ویزایتان، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد

نکات و ریزه‌کاری‌های درخواست ویزای تایلند

تمام متقاضیان باید هنگام درخواست ویزا در ایران حضور داشته باشند.

پاسپورت باید هنگام درخواست ویزا حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.

متقاضیان محترم توجه فرمایید ، در زمان درخواست ویزا شما حتماً باید در ایران حضور داشته باشید. اگر از کشور دیگری برای گرفتن ویزای توریستی تایلند اقدام می‌کنید، باید اجازه‌ی اقامت در آن کشور را هم داشته باشید.

با ویزای توریستی شما اجازه‌ی کار یا اقامت ندارید. در صورتی که بدون اجازه‌ی اشتغال در تایلند به کار مشغول شوید، مطابق قوانین پادشاهی تایلند جریمه خواهید شد.

اگر به هر دلیلی تصمیم گرفتید بیشتر از زمان ویزا در تایلند بمانید، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید و درخواست کتبی برای تمدید زمان ویزا بدهید.

ماندن در تایلند بعد از پایان زمان ویزا جریمه‌ی سنگینی دارد. حتی اگر یک روز بیشتر از زمان ویزای خود در این کشور بمانید با دردسرهای زیادی روبرو می‌شوید.

اطلاعات ضروری درباره تایلند

پیشنهاد می کنیم قبل از هر اقدامی برای سفر به یک کشور خارجی با اطلاعات ضروری آن آشنایی پیدا کنید تا در سفرتان با مشکلی رو به رو نشوید. در این بخش به طور بسیار خلاصه نگاهی به خصوصیات اصلی کشور تایلند می اندازیم:

پایتخت: بانکوک

زبان رایج: تایلندی، البته زبان انگلیسی هم در مدارس آموزش داده می شود اما با این حال عموم مردم تایلند زبان انگلیسی را خوب نمی دانند.

پول رایج: بات (هر یک دلار حدودا” ۳۲ بات است)

اختلاف ساعت با تهران : +۷

آب و هوا: گرم و مرطوب

مذهب: اکثرا بودایی

سوغات: ظروف، پارچه، وسایل تزئینی

وضعیت بهداشت و سلامت: از نظر سلامت تایلند در ضعیت خوبی است و از معدود کشورهایی است که در آسیا توانسته به طور کامل ویروس اچ آی وی را در سرزمینش از بین ببرد.

آدرس سفارت تایلند در ایران

آدرس سفارت تایلند در تهران : بهارستان، روبروی بیمارستان طرفه، کوچه استقلال پلاک ۳

تلفن سفارت تایلند : ۷۷۵۳۱۴۳۳-۰۲۱

سایت سفارت تایلند : http://thaiembassy-tehran.org

ایمیل سفارت تایلند : info@thaiembassy-tehran.org

سفارت تایلند روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۶:۳۰ آماده ارائه خدمات به مراجعین است.

 

 

امتیاز این مطلب
  • امتیاز این مطلب
۴.۸