ویزای تاجیکستان

ویزای آنلاین تاجیکستان ، ویزای الکترونیکی تاجیکستان

ویزای تاجیکستان

ویزای تاجیکستان 1350 300 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای تاجیکستان

هموطنان ایرانی که قصد سفر به کشور تاجیکستان را دارند باید قبل از سفر خود اقدام به اخذ ویزای تاجیکستان را بکنند . کشور تاجیکستان به دلیل شباهت های فرهنگی و فارسی زبان بودن ، طبیعت زیبا ، آثار تاریخی و مردمان مهمان نواز از مقاصد مورد علاقه ایرانیان برای سفر است که اگر با این قصد می خواهید به تاجیکستان سفر کنید باید اقدام به اخذ ویزای توریستی تاجیکستان بکنید . اگر هم برنامه سفر تاجیکستان شما مطابق با نوروز می توانید تمام آئین های سنتی و آواز و شادی و جشن نوروزی را در تاجیکستان تجربه کنید . خوشبختانه به دلیل روابط مناسب دیپلماتیک بین ایران و تاجیکستان ، اخذ ویزای تاجیکستان برای شهروندان ایرانی آسان می باشد .

شرکت سفرنامه اسرارآمیز برای آسایش بیشتر مسافران تاجیکستان اقدام به اخذ ویزای آنلاین تاجیکستان نموده است ، ویزای الکترونیک تاجیکستان برای افرادی که قصد سفر با تور تاجیکستان را دارند و افرادی که خواهان سفرهای کوتاه مدت و یا انجام مصاحبه در سفارت آمریکا را دارند مناسب می باشد . ثبت نام ویزای تاجیکستان به صورت آنلاین انجام می شود تا مسافران مجبور به مراجعه به سفارت و مصاحبه و انگشت نگاری نباشند .

مدارک ویزای توریستی تاجیکستان

  • اصل پاسپورت با ۶ ماه اعتبار (از تاریخ پرواز)
  • ۲ قطعه عکس ۶ در ۴
  • مشخصات فردی (شماره تلفن ، آدرس محل زندگی و شغل)

مدارک ویزای دانشجویی تاجیکستان

  • اصل پاسپورت
  • اسکن کارت دانشجویی
  • اسکن قرارداد با دانشگاه مربوطه

مدارک ویزای تجاری تاجیکستان

  • اصل پاسپورت
  • اصل قرار داد با شرکت مربوطه در تاجیکستان و یا معرفی نامه شرکت با فرم سر برگ دار

انواع روادید تاجیکستان

  • ویزای توریستی تاجیکستان عادی (۱ ماهه – یکبار ورود)
  • ویزای توریستی تاجیکستان فوری (۱ ماهه – یکبار ورود)
  • ویزای توریستی تاجیکستان ۴۵ روزه عادی
  • ویزای توریستی تاجیکستان عادی (دوبار ورود)
  • ویزای توریستی تاجیکستان فوری (دوبار ورود)
  • ویزای تجاری تاجیکستان
  • ویزای دانشجویی تاجیکستان

 

ویزای الکترونیکی تاجیکستان

  • قیمت ویزای الکترونیکی تاجیکستان : ۳/۵۰۰/۰۰۰ ریال
  • مدت اعتبار ویزای تاجیکستان : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای تاجیکستان : ۳ روز کاری

 

ویزای توریستی تاجیکستان عادی (۱ ماهه – یکبار ورود)

  • قیمت ویزای توریستی تاجیکستان : ۶۰ یورو
  • مدت اقامت : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای تاجیکستان : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای تاجیکستان : ۷ روز کاری

 

ویزای توریستی تاجیکستان فوری (۱ ماهه – یکبار ورود)

  • قیمت ویزای توریستی تاجیکستان : ۶۰ یورو
  • مدت اقامت : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای تاجیکستان: طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای تاجیکستان: ۳ روز کاری

 

ویزای توریستی تاجیکستان (دوبار ورود ، دبل)

  • قیمت ویزای توریستی تاجیکستان : ۸۰ یورو
  • مدت اقامت : ۴۵ روز
  • مدت اعتبار ویزای تاجیکستان: طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای تاجیکستان : ۷ روز کاری

 

اطلاعات سفارت تاجیکستان در ایران

آدرس سفارت تاجیکستان در تهران : خیابان باهنر (نیاوران) ، خیابان زینالی ، کوچه سوم ، پلاک ۱۰

ساعت کار سفارت همه روزه بجز جمعه و شنبه ها از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۷:۳۰ 

تلفن سفارت تاجیکستان : ۲۲۲۹۹۵۸۴-۲۲۸۳۴۶۵۰

ویزای فرودگاهی تاجیکستان

اگر شما با پروازهای تاجیکی به فرودگاه دوشنیه وارد شوید (هواپیماهای ایرانی هنگام سوار شدن به هواپیما ویزای شما را چک میکنند در صورتیکه پروازهای تاجیکی ویزا را چک نمیکنند) بعد از رسیدن به فرودگاه شهر دوشنبه ،  قبل از عبور از پلیس گذر نامه ، وارد کنسولگری مستقر در فرودگاه شده و می توانید اقدام به اخذ ویزای فرودگاهی تاجیکستان کنید . نکات بسیار مهم برای اخذ ویزا در فرودگاه تاجیکستان :

  • عکس و پاسپورت همراه داشته باشید
  • فرم را از مسئول کنسولگری بگیرید و در دو نسخه پر کنید
  •  مبلغ ویزا را پرداخت می کنید و ویزا صادر می شود
  • صدور ویزا به این شکل و با توجه به شلوغی آن روز بین نیم تا یک ساعت طول میکشد
امتیاز این مطلب
  • امتیاز این مطلب
۴.۹