ویزای بنگلادش

ویزای توریستی بنگلادش ، قیمت تور بنگلادش

ویزای بنگلادش

ویزای بنگلادش 1350 300 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای بنگلادش

ویزای بنگلادش برای سفر به این کشور الزامی می باشد. هموطنان عزیزی که قصد سفر به بنگلادش را دارند در ابتدا باید اقدام به اخذ ویزا بنگلادش کنند . جهت دریافت ویزای توریستی بنگلادش نیازی به حضور مسافر نیست ، وکیل و یا نماینده مسافر (آژانس مسافرتی سفرنامه) می توانند از جانب مسافر اقدام کنند . قوانین دریافت ویزای تجاری بنگلادش و ویزای کار بنگلادش متفاوت است . 

اکثر کسانی که می‌خواهند به بنگلادش سفر کنند یا قصد گرفتن ویزای بنگلادش را دارند، درگیر سؤالات زیر هستند:

  • هزینه ویزای توریستی بنگلادش چقدر است؟
  • هزینه تور بنگلادش چقدر است؟
  • ویزا برای گردشگری در بنگلادش چگونه صادر می‌شود؟
  • چطور به تور بنگلادش بروم؟

در انتهای این مطلب تضمین می‌کنیم که شما پاسخ سؤالات خودتان را می‌گیرید و متوجه می‌شوید که ویزا بنگلادش به شما تعلق می‌گیرد یا خیر.

شرایط اخذ ویزای بنگلادش

در قدم اول بررسی کنیم که آیا شرایط اولیه اخذ ویزا بنگلادش را دارید؟

در حال حاضر بنگلادش برای ایرانیان فقط ویزای تجاری صادر می‌کند که با ارائه مدارک شغلی مناسب امکان‌پذیر است.

بنگلادش هیچگونه ویزای فوری صادر نمی‌کند

مدارک مورد نیاز اخذ ویزا بنگلادش

در قدم دوم باید مدارک لازم برای درخواست ویزا را مهیا کنید.

  • اصل پاسپورت
  • ۲ قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پ زمینه سفید
  • گواهی اشتغال به کار و یا جواز کسب و ثبت شرکت و یا گواهی اشتغال به تحصیل
  • کپی کارت ملی و شناسنامه

هزینه اخذ ویزای بنگلادش

هزینه ویزای شما بستگی به شرایط درخواست متقاضی دارد.

ویزای تجاری بنگلادش

  • قیمت ویزای بنگلادش : ۱۷۵ دلار
  • مدت اقامت : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای بنگلادش : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای بنگلادش : ۱۰ روز کاری

انواع ویزای بنگلادش

  • ویزا توریستی
  • ویزا تجاری

نکات و ریزه‌کاری‌های درخواست ویزای بنگلادش

ویزا تجاری و توریستی بنگلادش دارای اعتبار ۱ ماهه می باشند و پس از ورود اجازه ۳۰ روز اقامت در بنگلادش به شما داده می شود .

صدور ویزا توسط سفارت بنگلادش در تهران حداقل ۱۰ روز کاری به طول می انجامد .

در حال حاضر ویزای توریستی برای بنگلادش صادر نمی شود لذا تمامی مسافرین باید بصورت ویزای تجاریبا ارائه دادن مدارک شغلی نسبت به ویزای خود اقدام کنند 

ویزای فوری بنگلادش وجود ندارد و مسافر موظف است خود را برای مصاحبه با سفارت آماده کند

مسئولیت صدور بلیط و رزرو هتل و … قبل از صدور ویزا به عهده مسافر می باشد و این آژانس سفرنامه اسرارآمیز هیچگونه مسئولیتی ندارد

آدرس سفارت بنگلادش در ایران

آدرس سفارت بنگلادش در تهران : یوسف آباد شمالی ، خیابان ۶۴ شرقی ، کوچه یکم ، خیابان دوازده متری احداثی پلاک ۷

شماره تماس سفارت بنگلادش : ۸۸۶۰۱۷۸۱

ساعت کار سفارت : در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۵:۳۰

قوانین ویزای بنگلادش

برای ورود به بنگلادش ، پاسپورت شما باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد 

اگر بعد از ورود به کشور بنگلادش تقاضای اقامت بیشتر را داشتید می توانید به اداره مهاجرت داکا مراجعه کنید و تقاضای خود را ثبت نمایید

ویزای بنگلادش بصورت عادی ۱۲۵ روز اقامت است و اگر از زمان آن بیشتر از ۱۵ روز بگذرد در فرودگاه جریمه خواهید شد

امتیاز این مطلب
  • امتیاز این مطلب
۵.۰