ویزای ایتالیا

ویزای ایتالیا

ویزای ایتالیا 1350 300 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای ایتالیا

ویزای ایتالیا اولین موردی می باشد که برای سفر به ایتالیا باید آن را تهیه کنید . کشور ایتالیا عضو حوزه شنگن می باشد و برای سفر به این کشور نیاز به اخذ ویزای ایتالیا دارید . جهت اخذ ویزای ایتالیا ( ویزای توریستی ایتالیا ، ویزای کار ایتالیا ، ویزای تحصیلی ایتالیا و سایر انواع ویزاهای دیگر) حضور شخص متقاضی ویزا در روز و ساعت تعیین شده جهت انگشت نگاری و مصاحبه در سفارت ایتالیا اجباری می باشد .  آدرس سفارت ایتالیا جهت امور ویزا : تهران ، بلوار نلسون ماندلا (بلوار آفریقا) ، بالاتر از تقاطع میرداماد ، نبش پارک صبا ، خیابان فرزان شرقی ، شماره ۱۵ و تلفن ۲۲۰۴۷۸۰۳ ، ۲۲۰۴۷۸۰۲ می باشد .
ویزای توریستی ایتالیا جهت سفرهای کوتاه مدت توریستی و یا دیدار با اعضای خانواده مناسب می باشد . چنانچه قصد ادامه تحصیل و یا کار در ایتالیا را دارید باید به ترتیب اقدام به اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا و اخذ ویزای کار ایتالیا  کنید

اکثر کسانی که می‌خواهند به ایتالیا سفر کنند یا قصد گرفتن ویزای ایتالیا را دارند، درگیر سؤالات زیر هستند:

  • رفتن به ایتالیا سخت است؟
  • چطور می‌تونم ویزای ایتالیا بگیرم؟
  • چقدر باید برای گرفتن ویزای ایتالیا هزینه کنم؟
  • برای سفر به ایتالیا چقدر باید هزینه کنم؟
  • چجوری می‌تونم هزینه سفر به ایتالیا را کم کنم؟

در انتهای این مطلب تضمین می‌کنیم که شما پاسخ سؤالات خودتان را می‌گیرید و متوجه می‌شوید که ویزای ایتالیا به شما تعلق می‌گیرد یا خیر.

شرایط اخذ ویزای ایتالیا

در قدم اول بررسی کنیم که آیا شرایط اولیه اخذ ویزای ایتالیا را دارید؟

ویزاهای کوتاه مدت ایتالیا با نام ویزای شینگن برای اقامت حداکثر ۹۰ روزه در یک بازه زمانی ۱۸۰ روزه جهت سفر به حوزه شینگن صادر می‌شود، مشروط بر اینکه تنها مقصد یا مقصد اصلی سفر «ایتالیا» باشد. کشورهای عضو پیمان شنگن این اختیار را دارند که در مبادی مرزی کشورشان از ورود مسافرانی که بدون در نظر گرفتن دستورالعمل فوق، روادید شینگن اخذ نموده اند، ممانعت بعمل آورند.

برای ارائه‌ مدارک احتیاج به وقت ملاقات و انجام مصاحبه از بخش ویزا سفارت ایتالیا دارید که باید با در دست داشتن اصل گذرنامه و به صورت حضوری برای دریافت وقت ملاقات اقدام کنید. بررسی اولیه‌ مدارک معمولا از سه هفته تا یک ماه طول می‌کشد.

مدارک ویزای ایتالیا

در قدم دوم باید مدارک لازم برای درخواست ویزا را مهیا کنید. برای تهیه آن‌ها اقدام کنید چون پاسخ قطعی سفارت ایتالیا نسبت به درخواست شما ممکن است اضافه بر زمان معمول چند هفته‌ای هم بیشتر زمان ببرد.

  • دو قطعه عکس پرسنلی ۴*۳ بدون روتوش
  • گذرنامه با دست کم دو برگ سفید و با حداقل سه ماه اعتبار از تاریخی که متقاضی قصد ترک حوزه شینگن را دارد.
  • فرم درخواست روادید شینگن
  • دعوتنامه
  • اصل و تصویر شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)
  • اصل و تصویر مدارک مالی، موید امکانات لازم جهت تامین مالی فرد به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی
  • اصل و تصویر مدارک شغلی متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی
  • اصل و تصویر بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل ۳۰,۰۰۰ یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شنگن پوشش دهد.
  • اصل و تصویر بلیط هواپیما یا رزرو بلیط.
  • اصل و تصویر رزرو هتل یا هتل ها (در صورت دارا بودن) و برنامه سفر در ایتالیا.
  • تصویر صفحه اول گذرنامه و روادیدهای گذشته (در صورت دارا بودن).

هزینه اخذ ویزای ایتالیا

برای درخواست ویزا، افراد بزرگسال با مبلغی معادل ۶۰ یورو به سفارت بپردازند، برای افراد ۶ تا ۱۲ سال به ازای هر نفر ۳۵ یورو دریافت می‌شود و برای افراد کمتر از ۶ سال هزینه‌ای دریافت نمی‌شود. همچنین، همسر، والدین و فرزندان شهروندان اتحادیه اروپا از پرداخت این هزینه معاف هستند.

انواع ویزای ایتالیا

  • ویزای توریستی ایتالیا
  • ویزای تجاری ایتالیا
  • ویزای تحصیلی ایتالیا
  • ویزای ترانزیت فرودگاهی

وقت سفارت ایتالیا

جهت انجام مصاحبه و انگشت نگاری نیاز به وقت سفارت ایتالیا دارید . جهت دریافت سفارت می توانید وارد سایت سفارت ایتالیا شوید ، در سایت سفارت تمام وقت های آینده سفارت لیست شده است می توانید از بین وقت های موجود ، وقت سفارت ایتالیای مورد نیاز خود را انتخاب و رزرو کنید . شایان ذکر است در تاریخ مشخص شده راس ساعت مقرر به همراه کلیه مدارک خود باید حاضر باشید . در غیر اینصورت وقت سفارت شما باطل شده و باید مجددا برای گرفت وقت سفارت ایتالیا اقدام کنید .

نکات و ریزه‌کاری‌های درخواست ویزای ایتالیا

نکات دعوتنامه ایتالیا

شخص دعوت‌کننده باید اوراق شناسایی یکی از موارد زیر را ارائه دهد:

  • شهروندان ایتالیایی: گذرنامه یا شناسنامه معتبر
  • شهروندان خارجی مقیم ایتالیا: اجازه اقامت با اعتبار حداقل یکماه از تاریخ خاتمه روادید درخواستی

نکات مدارک شغلی درخواست‌ دهنده ویزای ایتالیا

  • مدیران و اعضای هیات مدیره شرکتها: آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. چنانچه بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی باید یک روزنامه رسمی جدید (با تاریخ زیر سه سال) نیز مبنی بر تغییرات احتمالی انجام پذیرفته در خصوص تاسیس شرکت یا یک گواهی از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علی‌رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه کند.
  • مشاغل آزاد: پروانه کسب معتبر صادره از اداره مربوطه در شهر محل اقامت یا کارت بازگانی معتبر.
  • مشاغل وابسته و کارمندان دولتی: لیست پرداختی شش ماهه آخر بیمه شغلی یا کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه، یا معرفی نامه‌ای از سوی شرکت مربوطه مبنی بر تایید رابطه کاری متقاضی با آن شرکت ضمن مشخص نمودن سمت شغلی وی.

نکات گزارش گردش مالی و حساب‌ها

  • پرینت گردش سه ماهه آخر حساب جاری با مهر و امضای بانک.
  • کارت اعتباری بین المللی شخصی (از قبیل Visa, Mastercard، American Express) و پرینت حساب مربوطه.
  • ضمانت نامه بانکی ( تحت عنوان Fideiussione bancaria) برای متقاضی که شخص دعوت کننده نزد یکی از بانکها یا شرکتهای بیمه ای ایتالیایی تهیه می‌کند. مبلغ این ضمانت‌نامه نباید کمتر از مبالغی باشد که در جدول واقع در کنسولگری مشخص شده است.
  • علاوه بر مدارک یاد شده، چنانچه متقاضی دارای سند ملکی نیز باشد، توسط کنسولگری در پرونده لحاظ می‌شود.

آدرس سفارت ایتالیا در ایران

آدرس سفارت ایتالیا در تهران : خیابان نوفل لوشاتو ، پلاک ۷۹/۶۸

تلفن سفارت ایتالیا : ۶-۶۶۷۲۶۹۵۵ ( ۰۲۱)

وب‌سایت: www.ambteheran.esteri.it

زمان بندی تحویل گذرنامه ها به متقاضیان: روزهای دوشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۱۳:۰۰ تا ۱۴:۰۰ و یکشنبه از ساعت ۱۲:۰۰ تا ۱۳:۰۰ است.

امتیاز این مطلب
  • امتیاز این مطلب
۵.۰