ویزای اوکراین

ویزای اوکراین

ویزای اوکراین 1350 300 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای اوکراین

ویزای اوکراین برای سفر به این کشور زیبا الزامی می باشد و جزو اقدامات اولیه سفر به اوکراین می باشد . اخذ ویزای توریستی اوکراین پرطرفدارترین ویزای اخذ شده کشور اوکراین می باشد . شهروندان کشورهای لهستان ، مجارستان ، جماهیر شوروی سابق ( بجز کشورهای لیتوانی ، لتونی و استونی ) ، کشورهای حوزه شینگن ، ژاپن ، کانادا و آمریکا برای سفر به این کشور نیازی به دریافت ویزا ندارند . 

اکثر کسانی که می‌خواهند به اوکراین سفر کنند یا قصد گرفتن ویزای اوکراین را دارند، درگیر سؤالات زیر هستند:

  • پکیج ویزای اوکراین چیست؟
  • ویزای اوکراین را چطور بگیرم؟
  • می‌شود ویزای فوری برای اوکراین بگیرم؟
  • هزینه بلیط و ویزای اوکراین چقدر است؟

در انتهای این مطلب تضمین می‌کنیم که شما پاسخ سؤالات خودتان را می‌گیرید و متوجه می‌شوید که ویزای اوکراین به شما تعلق می‌گیرد یا خیر.

شرایط اخذ ویزای اوکراین

در قدم اول بررسی کنیم که آیا شرایط اولیه اخذ ویزای اوکراین را دارید؟

  • کودکانی که سنی زیر شش سال دارند.
  • برای افرادی که به قصد انجام وظیفه سازمانی خود به اوکراین سفر می کنند. و دارای گذرنامه دیپلمات یا سازمانی هستند.
  • برای کارکنان نهادهای بین المللی و نمایندگی های شان در اوکراین و همچنین اعضای خانوده ها این افرد صدور رایگان است.
  • برای افرادی که با هدف انجام کمک های بشر دوستانه و امور خیریه وارد اوکراین می شوند، در صورتی که از تاییدیه لازمه کمیسیون امور کمک های بشردوستانه کابینه وزیران اوکراین برخوردار باشند.
  • برای اعضای خانواده افرادی که از عنوان پناهندگی به اوکراین برخوردارند؛
  • برای نمایندگان نظامی که به دلایل کاری بنا به دعوت وزارت مربوطه اوکراین یا دیگر نهاد های مرکزی اجرایی دولتی به اوکراین سفر می نمایند.

مدارک ویزای اوکراین

در قدم دوم باید مدارک لازم برای درخواست ویزا را مهیا کنید. برای تهیه آن‌ها اقدام کنید چون جواب تأییدیه ویزای اوکراین، ۱۵ تا ۳۰ روز طول می‌کشد.

  • فرم درخواست ویزای اوکراین،‌ پر شده و به امضا رسیده به شکل صحیح
  • اصل گذرنامه
  • دو قطعه عکس ۶*۴
  • بلیط Ok
  • چک ضمانت ۲۰ میلیونی
  • مانده حساب بانکی حداقل ۸ میلیون
  • گواهی اشتغال به کار
  • کپی کارت ملی و شناسنامه
  • مدرکی مبنی بر پرداخت تعرفه کنسولی، در صورتی که در قانون اساسی اوکراین و معاهدات بین‌المللی اوکراین طور دیگری لحاظ نشده باشد.
  • در صورت بررسی درخواست صدور روادید برای افراد نابالغ: مدرکی مبنی بر موافقت یکی از والدین یا نماینده قانونی وی و همچنین سایر مدارک لازم برای سفر تنهای افراد نابالغ به خارج کشور یا سفر ایشان به همراه یکی از والدین یا نماینده قانونی.
  • بیمه نامه درمانی معتبر به شرط امکان صدور آن در خاک کشوری که درخواست مربوطه در آن ارائه می‌شود.
  • مدرکی که نشان دهنده هدف فرد خارجی یا شخص فاقد تابعیت از سفر و اقامت در اوکراین باشد.

ویزای توریستی اوکراین ۷ روزه عادی

قیمت ویزای اوکراین : ۳۵۰ دلار

مدت اقامت : ۷ روز

مدت اعتبار ویزای اوکراین : طبق تاریخ پرواز

مدت زمان اخذ ویزای اوکراین : ۲۰ روز کاری

ویزای توریستی اوکراین ۱۴ روزه عادی

قیمت ویزای اوکراین : ۴۴۰دلار

مدت اقامت : ۱۴ روز

مدت اعتبار ویزای اوکراین : طبق تاریخ پرواز

مدت زمان اخذ ویزای اوکراین : ۲۰ روز کاری

ویزای توریستی اوکراین ۳۰ روزه عادی

قیمت : ۵۵۰ دلار

مدت اقامت : ۳۰ روز

مدت اعتبار ویزای اوکراین : طبق تاریخ پرواز

مدت زمان اخذ ویزای اوکراین : ۲۰ روز کاری

انواع ویزای اوکراین

  • ویزای توریستی اوکراین
  • ویزای تجاری اوکراین
  • ویزای داشنجویی اوکراین
  • ویزای کاری اوکراین

ویزای ترانزیتی (تیپB) : حداکثر تا یک سال این ویزا اعتبار دارد.

ویزای کوتاه مدت (تیپ C) : شش ماه یا مدت زمان تعیین شده بر اساس مدارکی که ارائه شده است، اما حداکثر تا پنج سال اعتبار خواهد داشت.

ویزای بلند مدت (تیپ Д) : این ویزا برای ورود به خاک اوکراین با هدف ثابتی مبنی بر مدارک ارائه شده صادر می شود. و اجازه اقامت یا سکونت در خاک اوکراین را بیش از ۹۰ روز می دهد.

انواع ویزای توریستی اوکراین

  • ویزای توریستی اوکراین ۷ روزه عادی
  • ویزای توریستی اوکراین ۱۴ روزه عادی
  • ویزای توریستی اوکراین ۳۰ روزه عادی

نکات و ریزه‌کاری‌های درخواست ویزای اوکراین

در صورتی که سفارت تصمیم به عدم صدور ویزا برای شخص درخواست کننده بنماید این موضوع را به صورت کتبی به شخص اعلام خواهد کرد.

همچنین فردی که درخواست ویزایش رد شده است. می تواند به همراه مدارکی دال بر اثبات درخواست ویزا و با داشتن نامه تجدید نظر ظرف مدت دو ماه از تاریخ رد درخواست ویزا به سفارت اوکراین مراجعه کند.

حضور شخص متقاضی ویزای توریستی اوکراین در سفارت جهت مصاحبه الزامی می باشد

ویزای اوکراین بر طبق تاریخ بلیت و بعد از گذشت ۱۶ روز پس از زمان مصاحبه صادر می‌گردد

افرادی که دارای ویزای شینگن اعتباردار هستند نیازی به مصاحبه ندارند و می‌توانند بصورت فوری اقدام به اخذ ویزای اوکراین نمایند

آدرس سفارت اوکراین در ایران

آدرس سفارت اوکراین در تهران : خیابان شهید باهنر، کوچه قادری، پلاک ۱۰

تلفن سفارت اوکراین : ۲۲۷۲۲۶۵۸

آدرس سایت سفارت اوکراین : http://iran.mfa.gov.ua/fa

ایمیل : emb_ir@mfa.gov.ua

از دوشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۹:۰۰ الی ۱۳:۰۰ و از ساعت ۱۴:۰۰ الی ۱۸:۰۰

یکشنبه از ساعت ۹:۰۰ الی ۱۳:۰۰

پذیرش کنسولی اتباع ایرانی و خارجی در روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه انجام می‌شود:

ساعت ۹ الی ۱۳ تحویل دادن مدارک

ساعت ۱۶  الی ۱۷ تحویل گرفتن مدارک

 

دانستنی های سفر به اوکراین

از جمله ویژگی های ویزای اوکراین ذکر مقطع روادید و مدت اقامت می باشد . منظور از مقطع روادید ، محدوده زمانی که متقاضیان ویزای اکراین در آن مقطع می توانند به اوکراین سفر نمایند و منظور از مدت اقامت روادید محدوده زمانی از مقطع ورود به اوکراین تا زمان خروج می باشد که متقاضیان مجاز بوده تا در کشور اوکراین اقامت داشته باشند.

چنانچه دارندگان ویزای اوکراین مایل به تمدید مدت اقامت خود باشند رعایت شرایط و نکات ذیل ضروری است :

  • پس از دریافت روادید از سفارت اوکراین در ایران چنانچه مایل باشند بیش از سه ماه اقامت گزینند، دارندگان روادید می بایست بر اساس قوانین مهاجرتی اوکراین قبل از اتمام دوره سه ماهه اقامت به اداره دولتی امور مهاجرت (آویر) مراجعه و جهت ثبت و درج مهر ثبت تمدید اقامت مبادرت ورزند.
  • دارندگان روادید اوکراین چنانچه از مدت اقامت مجاز آنان بیش از حد ذکرشده در روادید به طول انجامد، اضافه اقامت غیرمجاز قلمداد شده و می بایست در ازای اضافه اقامت جریمه نقدی به مبلغ تقریبا” ۴۰ دلار را پرداخت نموده تا پس از آن مجوز خروج از کشور صادر گردد.

 

امتیاز این مطلب
  • امتیاز این مطلب
۵.۰