ویزای اندونزی

ویزای اندونزی

ویزای اندونزی 1350 300 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای اندونزی

ویزای اندونزی یکی از الزامات و مراحل اولیه جهت سفر به کشور اندونزی می باشد . جهت سفر به اندونزی با قصد گردش نیاز به اخذ ویزای توریستی اندونزی را دارید . برای دریافت ویزای این کشور نیازی به مصاحبه نمی باشد و نماینده شما (آژانس مسافرتی سفرنامه) می تواند برای دریافت ویزای اندونزی شما اقدام کند . با ویزای توریستی اندونزی تنها می توانید ۱ ماه در اندونزی اقامت داشته باشید و امکان تمدید ویزا در اندونزی وجود ندارد . دارندگان ویزای توریستی اندونزی امکان کار و تجارت در این کشور را ندارند .  

اکثر کسانی که می‌خواهند به اندونزی سفر کنند یا قصد گرفتن ویزای این کشور را دارند، درگیر سؤالات زیر هستند:

  • شرایط اخذ ویزای اندونزی چیست؟
  • فرم سفارت اندونزی چیست؟
  • آیا اندونزی برای اقامت یا تجارت ویزا صادر می‌کند؟
  • برای سفر به بالی چه کنم؟

در انتهای این مطلب تضمین می‌کنیم که شما پاسخ سؤالات خودتان را می‌گیرید و متوجه می‌شوید که ویزای اندونزی به شما تعلق می‌گیرد یا خیر.

شرایط اخذ ویزای اندونزی

در قدم اول بررسی کنیم که آیا شرایط اولیه اخذ ویزای اندونزی را دارید؟

دو نکته ای که باید در مورد ویزای کشور اندونزی بدانید این است که اعتبار ویزای توریستی اندونزی در این کشور یک ماه بیشتر نبوده و دیگر نکته این است که برای دریافت ویزای این کشور نیازی به مصاحبه حضوری فرد متقاضی وجود ندارد.

مدارک ویزای اندونزی

در قدم دوم باید مدارک لازم برای درخواست ویزا را مهیا کنید. برای تهیه آن‌ها اقدام کنید چون جواب تأییدیه ویزای اندونزی، —- روز طول می‌کشد.

  • تکمیل فرم درخواست
  • شناسنامه و کارت ملی به انضمام کپی تمام صفحه‌ها
  • گذرنامه دارای اعتبار (حداقل شش ماه) به همراه کپی
  • دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید سایز ۴*۳
  • نامه منوط به تمکن مالی و پرینت گردش حساب بانکی (باید بر روی سربرگ اانگلیسی و مهر شده به سفارت ارائه شود).
  • بلیط رفت و برگشت و تائیدیه رزرو هتل.

هزینه اخذ ویزای اندونزی

هزینه صدور ویزای توریستی اندونزی در حدود ۶۰ دلار آمریکا است

ویزای توریستی اندونزی

  • قیمت ویزای اندونزی : ۶۰ دلار
  • مدت اقامت : طبق بلیط و ویزای اخذ شده
  • مدت اعتبار ویزای اندونزی : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای اندونزی : ۶ روز کاری

انواع ویزای اندونزی

  • ویزای توریستی (گردشگری)
  • ویزای تجاری
  • ویزای خبرنگاری
  • ویزای مقام‌های رسمی
  • ویزای تحصیلی

نکات و ریزه‌کاری‌های درخواست ویزای اندونزی

مدت اعتبار ویزای گردشگری اندونزی یک ماه بوده و امکان تمدید اعتبار آن در اندونزی وجود ندارد.

صدور ویزای اندونزی فاقد مصاحبه بوده و نیازی به حضور متقاضی ندارد.

دارندگان ویزای توریستی اندونزی مجاز به کار یا اقامت بیش از مدت مجاز در کشور اندونزی نیستند

مدت اعتبار ویزای گردشگری اندونزی دو ماه بوده و امکان تمدید اعتبار آن در اندونزی وجود ندارد

صدور ویزای اندونزی فاقد مصاحبه بوده و نیازی به حضور متقاضی ندارد

آدرس سفارت اندونزی در ایران

آدرس سفارت اندونزی در تهران : خیابان قائم مقام فراهانی، نرسیده به خیابان دکتر بهشتی (عباس آباد)، جنب ساختمان پزشکان ۲۰۰، پلاک ۱۸۰

تلفن سفارت اندونزی : ۸۸۷۱۶۸۶۵، ۸۸۷۱۷۲۵۱ و ۸۸۵۵۳۶۵۵ (۰۲۱)

نمابر: ۸۸۷۱۸۸۲۲

پست الکترونیک: tehran.kbri@kemlu.go.id

سایت سفارت اندونزی : www.kemlu.go.id/tehran

روز و ساعت کاری: یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ ظهر

امتیاز این مطلب
  • امتیاز این مطلب
۵.۰